star Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 2 godziny temu, Mikoski napisał: Moje przygotowania do nowego sezonu rozpoczęte aby kolano było w pełni sprawne, łąkotka poszyta ,piszczel pod kolanem złamana znaczy przecięta ,korekcja o 6⁰ od wewnętrznej strony. Wszystko razem zespolone karbonem plus tytanowe śruby sztuk 8 😟 Teraz potrzebuję dużo samozaparcia w długiej rehabilitacji, ale motywacja jest 💪 Zdrowia! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 49 minut temu, kordiankw napisał: A czym w tym zbiorniczku to jest ten sam płyn co w kijku narciarskim? Zdrówka życzę. Cze Tak, ten sam, tylko że tak powiem... inny sposób aplikacji, bardziej bezpośredni 😉 pozdrawiam 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 (edited) Godzinę temu, Chertan napisał: Trzymaj się Damian🍻 Tak sobie myślę, że z tym zbiorniczkiem płynu hamulcowego to słabo się spodnie narciarskie zakłada, a tym bardziej . jeździ. Ale zrehabilitujemy Cię do kolejnego sezonu. Piotrek, ale nie wiem czy to taki zły pomysł, w końcu będzie można z Damianem pojeździć, a nie non stop Go gonić 😉 pozdrawiam ps. do środy 😉 Edited April 6, 2023 by Marcos73 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 3 minuty temu, Marcos73 napisał: Piotrek, ale nie wiem czy to taki zły pomysł, w końcu będzie można z Damianem pojeździć, a nie non stop Go gonić 😉 pozdrawiam ps. do środy 😉 Wasza szansa była w tym sezonie bo jeździłem na pół gwizdka 😛 a miałem objawy że nici z tego będą. Dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia i widzimy się w przyszłym sezonie 👍 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 37 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Tak, ten sam, tylko że tak powiem... inny sposób aplikacji, bardziej bezpośredni 😉 pozdrawiam Jak bardziej bezpośredni to lepiej działa. @Mikoski szybkiego powrotu do sprawności. pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 49 minut temu, Mikoski napisał: Wasza szansa była w tym sezonie bo jeździłem na pół gwizdka Orzesz w morde ............Batman ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Piotrek, ale nie wiem czy to taki zły pomysł, w końcu będzie można z Damianem pojeździć, a nie non stop Go gonić 😉 No i teraz z Piotrkiem przeczytajcie ten post na spokojnie i zastanówcie sie nad życiem....co ja żem sie qxwa nagonił to moje 😁... dobrze Wam tak - dzieki Damian.. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 30 minut temu, Lexi napisał: No i teraz z Piotrkiem przeczytajcie ten post na spokojnie i zastanówcie sie nad życiem....co ja żem sie qxwa nagonił to moje 😁... dobrze Wam tak - dzieki Damian.. Maras, nie pitol, boś trzymał tempo prawie do końca, mnie też wybiło kory po przerwie. Jeden wyjazd odpuściłem, bo klękłem - w przenośni i dosłownie. A Ty ten inhalator to jakaś norweska sztuczka? Bjoergen z Andrychowa się znalazł. Z Damianem w formie to byśmy się na co drugi wyjazd krzesłem załapali. Kilka razy by nas zdublował, to pewne. pozdrawiam 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 3 godziny temu, Chertan napisał: Trzymaj się Damian🍻 Tak sobie myślę, że z tym zbiorniczkiem płynu hamulcowego to słabo się spodnie narciarskie zakłada, a tym bardziej . jeździ. Ale zrehabilitujemy Cię do kolejnego sezonu. Jak mu się będzie goiło w takim tempie jak na nartach jeździ to na majówkę za 3 tygodnie będzie gotowy. 🙂 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 7 minut temu, Marcos73 napisał: A Ty ten inhalator to jakaś norweska sztuczka? Bjoergen z Andrychowa się znalazł. Nie... Kuba będe - Marian od lat u mnie towar bierze.. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Dzisiaj już chyba definitywnie ostatni dzień sezonu 2022/2023.... Wisła Soszów- ostatni dzień z czarnego piątku na Wislańskim skipasie..... a już myślałem, że zostanie niewykorzystany. A jednak. Warunki z rodzaju tych "wiosenny ideał"- rano lodowo, twardo i gładko prawie do 11, a potem też ok. Na stoku może ze 30 osób... w porywach. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 7 minut temu, mig napisał: Dzisiaj już chyba definitywnie ostatni dzień sezonu 2022/2023.... Wisła Soszów- ostatni dzień z czarnego piątku na Wislańskim skipasie..... a już myślałem, że zostanie niewykorzystany. A jednak. Warunki z rodzaju tych "wiosenny ideał"- rano lodowo, twardo i gładko prawie do 11, a potem też ok. Na stoku może ze 30 osób... w porywach. Pojadę jutro, muszę narty oraz buty wyczyścić w śniegu po przygodzie w Kaltenbachu. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 (edited) 17 minut temu, mig napisał: Dzisiaj już chyba definitywnie ostatni dzień sezonu 2022/2023.... Wisła Soszów- ostatni dzień z czarnego piątku na Wislańskim skipasie..... a już myślałem, że zostanie niewykorzystany. A jednak. Warunki z rodzaju tych "wiosenny ideał"- rano lodowo, twardo i gładko prawie do 11, a potem też ok. Na stoku może ze 30 osób... w porywach. Twoj wpis pasuje mi jak ulał. Tez skończyłem, na lodowo, teraz zaczynam triduum... No chyba, ze po świętach, a dokładniej 17 IV... Edited April 6, 2023 by star 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 6 minut temu, star napisał: Twoj wpis pasuje mi jak ulał. Tez skończyłem, na lodowo, teraz zaczynam triduum... No chyba, ze po świętach, a dokładniej 17 IV... A gdzie jeździsz? To są jakieś czeskie stoki? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 (edited) 25 minut temu, tomkly napisał: A gdzie jeździsz? To są jakieś czeskie stoki? Tak https://www.alpy4000.cz/ew/c08b8c99-0878-4e8e-b322-34be94d992c5-cs warto do fotek przeskrolować, fajny pies... KRISTÝNKA, na fotce moj stok, no może nie cały... Edited April 6, 2023 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Może jeszcze poniedziałek..... hmmm... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzewiak_z_gor Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 @Mikoski Dużo Zdrowia, cierpliwości, pogody ducha. Pomalutku do przodu! Serdecznie pozdrawiam. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 8 godzin temu, Mikoski napisał: Moje przygotowania do nowego sezonu rozpoczęte aby kolano było w pełni sprawne, łąkotka poszyta ,piszczel pod kolanem złamana znaczy przecięta ,korekcja o 6⁰ od wewnętrznej strony. Wszystko razem zespolone karbonem plus tytanowe śruby sztuk 8 😟 Teraz potrzebuję dużo samozaparcia w długiej rehabilitacji, ale motywacja jest 💪 By se Taki biust powiększył, lifting zrobił 😉. To nie, kolano mu się zachciało. Z tych śrub to się nie ciesz. Trzeba je będzie jeszcze kiedyś wyjąć. p.s. Zdrówka Życzę i szybkiego powrotu do zdrowia. Najlepszego na zbliżające się Święta. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 Dużo zdrowia @Mikoski, szybkiego powrotu do sprawności i radochy ze świeżo zakupionego sprzętu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 17 minut temu, grimson napisał: Dużo zdrowia @Mikoski, szybkiego powrotu do sprawności i radochy ze świeżo zakupionego sprzętu. Cześć Tak te tytanowe śruby na allegro bardzo tanio mu się udało wyhaczyć. Z pewnością ma teraz niezłą radochę. Damian pamiętaj lek przeciwbólowy bierzemy nie wtedy kiedy już boli tylko by nie bolało. Nie strugamy twardziela. Mówię Ci to jako osoba po 6 operacjach ortopedycznych. Trzymaj się najserdeczniej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 20 minut temu, Mitek napisał: Cześć Tak te tytanowe śruby na allegro bardzo tanio mu się udało wyhaczyć. Z pewnością ma teraz niezłą radochę. Damian pamiętaj lek przeciwbólowy bierzemy nie wtedy kiedy już boli tylko by nie bolało. Nie strugamy twardziela. Mówię Ci to jako osoba po 6 operacjach ortopedycznych. Trzymaj się najserdeczniej. Cześć Pierwszą noc przespałem jak niemowlak 😉 po morfinie . Pozdro 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 46 minut temu, grimson napisał: Dużo zdrowia @Mikoski, szybkiego powrotu do sprawności i radochy ze świeżo zakupionego sprzętu. Dzięki Szaleję tej wiosny z zakupami ,mam jeszcze jeden nowy nabytek 😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 Teraz, Mikoski napisał: Dzięki Szaleję tej wiosny z zakupami ,mam jeszcze jeden nowy nabytek 😁 Ten nabytek to raczej konieczność, niż radosne puszczanie gotówki na tematy narciarskie, jak tutaj: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 19 godzin temu, Mikoski napisał: Moje przygotowania do nowego sezonu rozpoczęte aby kolano było w pełni sprawne, łąkotka poszyta ,piszczel pod kolanem złamana znaczy przecięta ,korekcja o 6⁰ od wewnętrznej strony. Wszystko razem zespolone karbonem plus tytanowe śruby sztuk 8 😟 Teraz potrzebuję dużo samozaparcia w długiej rehabilitacji, ale motywacja jest 💪 Gdzie leżysz? Znaczy widzę, ze w łóżku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 12 minut temu, star napisał: Gdzie leżysz? Znaczy widzę, ze w łóżku... Leżę w Jastrzębiu pod opieką bardzo dobrego Lekarza sportowego który dbał o naszych sportowców na Igrzyskach w Tokio, jest również lekarzem klubowym Piasta Gliwice. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts