Jump to content

Sezon 2022/2023

grimson
 Share

Recommended Posts

2 godziny temu, Mikoski napisał:

Moje przygotowania do nowego sezonu rozpoczęte aby kolano było w pełni sprawne, łąkotka poszyta ,piszczel pod kolanem złamana znaczy przecięta ,korekcja o 6⁰ od wewnętrznej strony. Wszystko razem zespolone karbonem plus tytanowe śruby sztuk 8 😟 Teraz potrzebuję dużo samozaparcia w długiej rehabilitacji, ale motywacja jest 💪

IMG20230406132745.jpg

Zdrowia!

• Like 1

Godzinę temu, Chertan napisał:

Trzymaj się Damian🍻

Tak sobie myślę, że z tym zbiorniczkiem płynu hamulcowego to słabo się spodnie narciarskie zakłada, a tym bardziej . jeździ. Ale zrehabilitujemy Cię do kolejnego sezonu. 

Piotrek, ale nie wiem czy to taki zły pomysł, w końcu będzie można z Damianem pojeździć, a nie non stop Go gonić 😉

pozdrawiam

ps. do środy 😉

Edited by Marcos73
  • Haha 2

3 minuty temu, Marcos73 napisał:

Piotrek, ale nie wiem czy to taki zły pomysł, w końcu będzie można z Damianem pojeździć, a nie non stop Go gonić 😉

pozdrawiam

ps. do środy 😉

Wasza szansa była w tym sezonie bo jeździłem na pół gwizdka 😛 a miałem objawy że nici z tego będą.

Dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia i widzimy się w przyszłym sezonie 👍

• Like 3
  • Haha 1

Godzinę temu, Marcos73 napisał:

No i teraz z Piotrkiem przeczytajcie ten post na spokojnie i zastanówcie sie nad życiem....co ja żem sie qxwa nagonił to moje 😁... dobrze Wam tak - dzieki Damian..

• Haha 3

30 minut temu, Lexi napisał:

No i teraz z Piotrkiem przeczytajcie ten post na spokojnie i zastanówcie sie nad życiem....co ja żem sie qxwa nagonił to moje 😁... dobrze Wam tak - dzieki Damian..

Maras, nie pitol, boś trzymał tempo prawie do końca, mnie też wybiło kory po przerwie. Jeden wyjazd odpuściłem, bo klękłem - w przenośni i dosłownie. A Ty ten inhalator to jakaś norweska sztuczka? Bjoergen z Andrychowa się znalazł. Z Damianem w formie to byśmy się na co drugi wyjazd krzesłem załapali. Kilka razy by nas zdublował, to pewne.

pozdrawiam

• Haha 4

3 godziny temu, Chertan napisał:

Trzymaj się Damian🍻

Tak sobie myślę, że z tym zbiorniczkiem płynu hamulcowego to słabo się spodnie narciarskie zakłada, a tym bardziej . jeździ. Ale zrehabilitujemy Cię do kolejnego sezonu. 

Jak mu się będzie goiło w takim tempie jak na nartach jeździ to na majówkę za 3 tygodnie będzie gotowy. 🙂

• Haha 4

Dzisiaj już chyba definitywnie ostatni dzień sezonu 2022/2023.... 

Wisła Soszów- ostatni dzień z czarnego piątku na Wislańskim skipasie..... a już myślałem, że zostanie niewykorzystany.  A jednak. 

Warunki z rodzaju tych "wiosenny ideał"- rano lodowo,  twardo i gładko prawie do 11, a potem też ok. Na stoku może ze 30 osób... w porywach. 

• Like 4

7 minut temu, mig napisał:

Wisła Soszów- ostatni dzień z czarnego piątku na Wislańskim skipasie..... a już myślałem, że zostanie niewykorzystany.  A jednak. 

Warunki z rodzaju tych "wiosenny ideał"- rano lodowo,  twardo i gładko prawie do 11, a potem też ok. Na stoku może ze 30 osób... w porywach. 

Pojadę jutro, muszę narty oraz buty wyczyścić w śniegu po przygodzie w Kaltenbachu. 🙂

17 minut temu, mig napisał:

Twoj wpis pasuje mi jak ulał. Tez skończyłem, na lodowo, teraz zaczynam triduum...

D57C9AEE-945E-4D40-B1FB-017EF48414C5.jpe
No chyba, ze po świętach, a dokładniej 17 IV...

Edited by star
  • Like 4

8 godzin temu, Mikoski napisał:

Moje przygotowania do nowego sezonu rozpoczęte aby kolano było w pełni sprawne, łąkotka poszyta ,piszczel pod kolanem złamana znaczy przecięta ,korekcja o 6⁰ od wewnętrznej strony. Wszystko razem zespolone karbonem plus tytanowe śruby sztuk 8 😟 Teraz potrzebuję dużo samozaparcia w długiej rehabilitacji, ale motywacja jest 💪

By se Taki biust powiększył, lifting zrobił 😉. To nie, kolano mu się zachciało. Z tych śrub to się nie ciesz. Trzeba je będzie jeszcze kiedyś  wyjąć. 

p.s.

Zdrówka Życzę i szybkiego powrotu do zdrowia. Najlepszego na zbliżające się Święta.   

• Like 1
  • Thanks 1

17 minut temu, grimson napisał:

Dużo zdrowia @Mikoski, szybkiego powrotu do sprawności i radochy ze świeżo zakupionego sprzętu.

Cześć

Tak te tytanowe śruby na allegro bardzo tanio mu się udało wyhaczyć. Z pewnością ma teraz niezłą radochę. Damian pamiętaj lek przeciwbólowy bierzemy nie wtedy kiedy już boli tylko by nie bolało. Nie strugamy twardziela. Mówię Ci to jako osoba po 6 operacjach ortopedycznych.

Trzymaj się najserdeczniej.

• Thanks 1

20 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Tak te tytanowe śruby na allegro bardzo tanio mu się udało wyhaczyć. Z pewnością ma teraz niezłą radochę. Damian pamiętaj lek przeciwbólowy bierzemy nie wtedy kiedy już boli tylko by nie bolało. Nie strugamy twardziela. Mówię Ci to jako osoba po 6 operacjach ortopedycznych.

Trzymaj się najserdeczniej.

Cześć

Pierwszą noc przespałem jak niemowlak 😉 po morfinie .

Pozdro

• Like 2
  • Haha 1

19 godzin temu, Mikoski napisał:

IMG20230406132745.jpg

Gdzie leżysz? Znaczy widzę, ze w łóżku... 

12 minut temu, star napisał:

Gdzie leżysz? Znaczy widzę, ze w łóżku... 

Leżę w Jastrzębiu pod opieką bardzo dobrego Lekarza sportowego który dbał o naszych sportowców na Igrzyskach w Tokio, jest również lekarzem klubowym Piasta Gliwice.

• Like 1
  • Thanks 1