Jump to content

Chyba Siódmy Zlot Twardzielek I Twardzieli

.Beata.
 Share

Czas na zlot   

6 members have voted

1. 1. Kiedy?

• 1-3.01 Sylwek
    • 8-10.01
    • 15-17.01 (początek ferii dolnośląskie, łódzkie, opolskie, podkarpackie, podlaskie, śląskie)
      0
    • 22-24.01
      0
    • 29-31.01 ( lubelskie, mazowieckie, pomorskie, świętokrzyskie)
      0
    • 5-7.02
      0
    • 12-14.02 (kujawsko-pomorskie, lubuskie, małopolskie, warmińsko-mazurskie, pyry, zachodniopomorskie)
    • 19-21.02
      0
    • 26-28.02 (koniec ferii)
      0
    • 5-7.03
      0

Recommended Posts

Cześć

Wiem wiem, że to jeszcze pół roku, ale nie uwierzę, że nikt nie ma planów na narty. Zatem między kosiarką a koparką, analogiem a tym na prąd, opalaniem a zwiedzaniem, odezwijcie się i zagłosujcie. Uruchomiłam ankietę (mam nadzieję że wszystko się opublikuje, bo nie mam w tym wprawy), acz wydaje mi się, że początek stycznia to chyba dobry czas.
Miejsce chyba bez zmian, no chyba, że są jakieś inne propozycje. Ankieta zamknie się 31 sierpnia, a biorąc pod uwagę zeszłoroczne problemy z wyrkami, lepiej uzgodnić i klepnąć i mieć święty spokój. 

Tymczasem pozdrawiam 🙂 

Edited by .Beata.
  • Like 3
  • Thanks 2

Oddałem glos na 08.-10.01

Mniej ludzi, po Sylwestrze, Trzech Królach, a przed feriami, pusty stok,brak problemów z parkingiem i noclegiem itd. Poza tym każdy termin oprócz drugiego tygodnia ferii Śląskich nam pasuje. Cieszę sie na spotkanie z wami. Pozdrawiam

• Like 2

Siemka.

Chętnie przyjedziemy się z Wami spotkać, praktycznie każdy termin jest dla nas odpowiedni, tyle tylko że 6-10 planowałem Chopok... Już wstępnie wszystkich znajomych informowałem i Adam też był chętny jeśli by się odpowiednia ilość osób uzbierała. Ale ten temat dopiero raczkuje i może nie dojść do skutku. Może jakoś to odkręcę na 11-15 tylko wtedy rodziny z młodzieżą mi odpadają bo to wypada w tygodniu. 

Nieważne... Nami się nie sugerujcie a Adama Wam nie zabierzemy - gospodarz musi być😉

Pozdro

Godzinę temu, AdrianW napisał:

Siemka.

Chętnie przyjedziemy się z Wami spotkać, praktycznie każdy termin jest dla nas odpowiedni, tyle tylko że 6-10 planowałem Chopok... Już wstępnie wszystkich znajomych informowałem i Adam też był chętny jeśli by się odpowiednia ilość osób uzbierała. Ale ten temat dopiero raczkuje i może nie dojść do skutku. Może jakoś to odkręcę na 11-15 tylko wtedy rodziny z młodzieżą mi odpadają bo to wypada w tygodniu. 

Nieważne... Nami się nie sugerujcie a Adama Wam nie zabierzemy - gospodarz musi być😉

Pozdro

Wiem właśnie, że coś klecisz. Ela rzuciła mi temat, a że chciałabym uniknąć konfliktów terminów puściłam wątek już teraz. Zagłosowałeś? - możesz odhaczyć wszystkie terminy jeśli Ci pasują ?

Trzymajcie się 😊

• Like 1
  • Thanks 1

21 minut temu, .Beata. napisał:

Wiem właśnie, że coś klecisz. Ela rzuciła mi temat, a że chciałabym uniknąć konfliktów terminów puściłam wątek już teraz. Zagłosowałeś? - możesz odhaczyć wszystkie terminy jeśli Ci pasują ?

Trzymajcie się 😊

I bardzo słusznie zrobiłaś 👍

Zagłosowane ale coś schrzaniłem i tylko Sylwester wleciał. 

Pozdrowionka 🤗