AdrianW Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca 2 godziny temu, Lexi napisał: Telefon zgubiłeś? ..byłem nad jeziorem - prawdopodobnie jechałeś obok mnie jeśli dojechałeś na cofkę Dunajca Forum świadkiem, że już więcej takiej gafy nie popełnię 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca Cześć Raz płynąłem a raz jechałem na rowerze przez poligon drawski to były takie widoki. Ale żeby tak po prostu w lesie? Gdzie Ty k... mieszkasz.??? 🙂 POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca 52 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Raz płynąłem a raz jechałem na rowerze przez poligon drawski to były takie widoki. Ale żeby tak po prostu w lesie? Gdzie Ty k... mieszkasz.??? 🙂 POzdro 😂 Jechałem obok dużej jednostki w której też jest olbrzymi poligon ale fakt wystawili złom za płot w szczere pole pod lasem 🤷♂️ …później trafiłem na starą kopalnię dziś już po rewitalizacji przekształconej w nowoczesne centra kultury, baseny, ścianki kardio i parki rowerowe . Majac gravelka więcej jeżdżę po dziwnych zadupiach zwiedzając okolice . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca (edytowane) Cześć Dziwny kraj - nigdy nie byłem w Belgii. Zadupie kojarzy mi się z czymś takim: a czołgi też się udało znaleźć ale takie: Zdjęcia akurat są z którejś POMORSKIEJ. Kolega Tomek przekładający rower to triathlonista o niesamowitej wydolności ale nigdy nie ukończył ultra - choć parę razy próbował. Dość ciekawy temat zresztą. W okolicy to mamy raczej chamską sośninę i piachy - nic ciekawego. Gravel to z pewnością optymalny obecnie rower w sensie uniwersalności dla kogoś kto jeździ. Pozdro Edytowane 15 Lipca przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca Cześć Wiesz stoi tego w chuj na poboczach więc oddajemy Ukrainie, jak sobie zorganizują transport bo szkoda fatygi inaczej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę dać namiar na sklep- cena 50% wyjściowej … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca (edytowane) … Edytowane 14 Lipca przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 15 Lipca Udostępnij Napisano 15 Lipca (edytowane) Rower na TQ z 2023 roku nie był nigdy warty 75k pln, teraz też nie jest wart 30k pln. Zmieniły się mocno oferty przez te 3 lata i konkurencja. Edytowane 15 Lipca przez Kubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Piątek o 12:09 Udostępnij Napisano Piątek o 12:09 W dniu 11.07.2026 o 21:49, Mitek napisał: Dziwny kraj - nigdy nie byłem w Belgii. Kraj jak każdy inny da się żyć a to najważniejsze 😏 jest też i zadupie takie w twoim rozumieniu 😜 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Piątek o 13:28 Udostępnij Napisano Piątek o 13:28 (edytowane) W tematyce rowerowej: https://www.radiobielsko.pl/cieszyn/rowerem-z-wisly-do-gdanska-w-jeden-dzien-nauczyciel-z-cieszyna-jedzie-dla-swoich-uczniow/90064/ 630km - no to jest wyczyn, trzymam kciuki! link do zrzutki: https://zrzutka.pl/k57v67?fbclid=IwY2xjawTHDVtleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBZQURvVlVsa25GSzR2OE9Nc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHl08u3SXyPpqorgNdyGDUCogneYWiKx1k8iNqRMUfUNq5vAi2jYOb7OIq-uQ_aem__2zz4kg-WNf3vpZeVVHsxg Edytowane Piątek o 13:29 przez zając 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 13:54 Udostępnij Napisano Piątek o 13:54 Cześć Fajny pomysł i kibicować Panu należy. Ale... dla osoby objeżdżonej nie jest to jakiś genialny wyczyn. Średnia 20km/h jest dość spacerowym tempem na twardej nawierzchni na MTB na szosie, zakładając jazdę na lekko powinno być spokojnie 30km/h. Więc 21 godzin i trzy na odpoczynki i zasilenie organizmu. Patrząc na sprzęt i gościa to to powinien być spacer - jeżeli ma samochód prowadzący. Jeżeli jedzie zupełnie sam na nawigację ma gorzej. Wiatr ma lekki idealnie z tyłu więc na przelotach leci za darmo 40-45km/h. Fajne wyzwanie i szacun za pomysł. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Piątek o 19:17 Udostępnij Napisano Piątek o 19:17 Z FB: ZROBIŁ TO 🔥620 km w 15h i 10 min. Średnia prędkość ok 41 km/h - KOSMOS. Cała Polska przejechana rowerem w jeden dzień od wschodu do zachodu słońca 🇵🇱 Akcja miała za cel akcje charytatywną - zbiórka dla Uczniów w szkole, gdzie Grzegorz jest nauczycielem. Póki co mamy 40 tys - zbieramy dalej 🫶 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 21:34 Udostępnij Napisano Piątek o 21:34 Cześć No widzisz. Pod fajnym szyldem pojechał się przejechać - chodzi mi tylko o czas a nie cały podtekst oczywiście. Oceniłem wyzwanie jako typowo amatorskie a gość po prostu objeżdżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dziś odwiedziłem sklep z odzieżą na rower belgijskiego producenta Vermarc gdyby ktoś był zainteresowany to w outletach mają dobre ceny https://www.vermarcsport.com/en/men/outlet?&page=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 17.07.2026 o 23:34, Mitek napisał: Cześć No widzisz. Pod fajnym szyldem pojechał się przejechać - chodzi mi tylko o czas a nie cały podtekst oczywiście. Oceniłem wyzwanie jako typowo amatorskie a gość po prostu objeżdżony Amatorskie to jest twoje picie piwa. Jeszcze niedawno to było tempo na rekord świata. " Szczegóły rekordu (Mitch Anderson, 2017) Dystans: 491,2 km (305,219 mil) Czas trwania: 12 godzin Średnia prędkość: 40,93 km/h (25,43 mph) Miejsce: Australia Data: 13 marca 2017 r. Typ roweru: Standardowy rower szosowy/czasowy (bez owiewek) [1, 2] " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu Cześć Ale jak potwierdził kolega, który jechał to ja miałem rację. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi