AdrianW Napisano Sobota o 18:19 Udostępnij Napisano Sobota o 18:19 2 godziny temu, Lexi napisał: Telefon zgubiłeś? ..byłem nad jeziorem - prawdopodobnie jechałeś obok mnie jeśli dojechałeś na cofkę Dunajca Forum świadkiem, że już więcej takiej gafy nie popełnię 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 18:20 Udostępnij Napisano Sobota o 18:20 Cześć Raz płynąłem a raz jechałem na rowerze przez poligon drawski to były takie widoki. Ale żeby tak po prostu w lesie? Gdzie Ty k... mieszkasz.??? 🙂 POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Sobota o 19:20 Udostępnij Napisano Sobota o 19:20 52 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Raz płynąłem a raz jechałem na rowerze przez poligon drawski to były takie widoki. Ale żeby tak po prostu w lesie? Gdzie Ty k... mieszkasz.??? 🙂 POzdro 😂 Jechałem obok dużej jednostki w której też jest olbrzymi poligon ale fakt wystawili złom za płot w szczere pole pod lasem 🤷♂️ …później trafiłem na starą kopalnię dziś już po rewitalizacji przekształconej w nowoczesne centra kultury, baseny, ścianki kardio i parki rowerowe . Majac gravelka więcej jeżdżę po dziwnych zadupiach zwiedzając okolice . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 19:49 Udostępnij Napisano Sobota o 19:49 (edytowane) Cześć Dziwny kraj - nigdy nie byłem w Belgii. Zadupie kojarzy mi się z czymś takim: a czołgi też się udało znaleźć ale takie: Zdjęcia akurat są z którejś POMORSKIEJ. Kolega Tomek przekładający rower to triathlonista o niesamowitej wydolności ale nigdy nie ukończył ultra - choć parę razy próbował. Dość ciekawy temat zresztą. W okolicy to mamy raczej chamską sośninę i piachy - nic ciekawego. Gravel to z pewnością optymalny obecnie rower w sensie uniwersalności dla kogoś kto jeździ. Pozdro Edytowane Środa o 09:16 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 19:58 Udostępnij Napisano Sobota o 19:58 Cześć Wiesz stoi tego w chuj na poboczach więc oddajemy Ukrainie, jak sobie zorganizują transport bo szkoda fatygi inaczej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Wtorek o 12:47 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:47 Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę dać namiar na sklep- cena 50% wyjściowej … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Wtorek o 12:47 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:47 (edytowane) … Edytowane Wtorek o 12:48 przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano Środa o 09:09 Udostępnij Napisano Środa o 09:09 (edytowane) Rower na TQ z 2023 roku nie był nigdy warty 75k pln, teraz też nie jest wart 30k pln. Zmieniły się mocno oferty przez te 3 lata i konkurencja. Edytowane Środa o 09:13 przez Kubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu W dniu 11.07.2026 o 21:49, Mitek napisał: Dziwny kraj - nigdy nie byłem w Belgii. Kraj jak każdy inny da się żyć a to najważniejsze 😏 jest też i zadupie takie w twoim rozumieniu 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi