Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Victor napisał: https://www.duijvestein-winterstore.nl/salomon-s-pro-alpha-cuff-boa-130/198720455689/?utm_source=Copernica&utm_medium=Email&utm_campaign=DUI26_03_16_Salomon_S%2FPro_Alpha_BOA_130&utm_content=12423&cdmwt=AQAIhBoQCAECkIBbMzCTMQ6NIeaODDgODEoVKQ 😉 No weż przestań .. z tymi sznurówkami nie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lexi napisał: No weż przestań .. z tymi sznurówkami nie dla mnie... No nie pitol - Boa na górze akurat lepsze niż na dole. Tylko ta cena ..... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Marcos73 napisał: No nie pitol - Boa na górze akurat lepsze niż na dole. Tylko ta cena ..... pozdro Boa to w terrarium najlepiej.. 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 9 minut temu Autor Udostępnij Napisano 9 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: No nie pitol - Boa na górze akurat lepsze niż na dole. Tylko ta cena ..... pozdro Ja bym wolał na dole. Górę zapinam zawsze solidnie od pierwszego zjazdu. Dół często zapomnę zapiąć i zwracają mi ludzie uwagę na wyciągu 🙂 Te klamry dopinam powoli, z czasem w trakcie rozgrzewania stopy. Tu właśnie BOA sprawdziło by się u mnie dobrze bo mógłbym klikać po jednym zatrzasku płynnie dozując siłę na co klamry nie pozwalają. Mam zawsze tak ustawioną mikroregulację, że właściwie jej nie mam. Zapinam tylko na właściwy ząbek. Jeden mniej są nie zapięte a jeden więcej nieakceptowalnie za mocno. Widziałem gdzieś ostatnio buty z BOA na dole z bardzo mocno do tyłu przesuniętym pokrętłem. W zasadzie patrząc od przodu było schowane za obrysem buta. Ciekawe. Edytowane 5 minut temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi