.Beata. Napisano Środa o 09:57 Autor Udostępnij Napisano Środa o 09:57 To wiadomość od Sławka @Suave „Jednocześnie chcę zlozyć Ci życzenia Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia dla Ciebie, Twojej Rodziny i Bliskich, za Twoim posrednictwem Wszystkim Twardzielkom i Twardzielom, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ode mnie i mojej żony Grazynki” 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 07:09 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:09 Zwardoń walczy.. Pilsko też Mizowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Czwartek o 07:20 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 07:20 Będziem się turlać i staczać najwyżej po śniegu, a nie po błocie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Czwartek o 07:53 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:53 31 minut temu, .Beata. napisał: Będziem się turlać i staczać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Czwartek o 08:13 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 08:13 @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Czwartek o 08:39 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:39 25 minut temu, .Beata. napisał: @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Nawet cennik mają zeszłoroczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Czwartek o 21:21 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:21 13 godzin temu, .Beata. napisał: @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Z tego co wiem to ruszają 28. Szczegóły postaram się ustalić jutro. Ja od 27-31 jestem w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 12:23 Udostępnij Napisano Piątek o 12:23 (edytowane) Beatko Zwardoń rusza Edytowane Piątek o 12:23 przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano Piątek o 12:32 Udostępnij Napisano Piątek o 12:32 Ja to tylko tu tak zostawie 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 13:16 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 13:16 GENIALNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Piątek o 16:15 Udostępnij Napisano Piątek o 16:15 Wszystko wskazuje, że turlanie się w błocie nam nie grozi. Bosko będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Piątek o 19:29 Udostępnij Napisano Piątek o 19:29 3 godziny temu, Chertan napisał: Wszystko wskazuje, że turlanie się w błocie nam nie grozi. Bosko będzie Jak Nam zdrajco w przelębli kąpany, nurku podpowierzchniowy , też będziesz? pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Piątek o 23:17 Udostępnij Napisano Piątek o 23:17 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Jak Nam zdrajco w przelębli kąpany, nurku podpowierzchniowy , też będziesz? pozdro No to przeca już było ustalone, z babą nawet przyjeżdżam. A z tą przeręblą to potwarz jakaś, do lodu podchodzę tylko na nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Wstałem dziś o 7, żeby być na otwarcie stoku. Moi towarzysze podróży jak zwykle mieli to za nic. Wybraliśmy wiec stok który otwielarali o 12 😄 a i tak ledwo zdążyliśmy Wybór nie mógł być lepszy. Ograniczona ilość ludzi, kolejek brak, słońce, lekki mróz, warunki perfekcyjne, świetne miejsce na rodzinny wypad na narty. Pojeżdżone do zachodu słońca. Na koniec skandal, dojazd do swojskich nie był nasnieżony. Trzeba było sie turlać po błocie, zwłaszcza po obżarstwie. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 5 godzin temu, bubol.T napisał: Wstałem dziś o 7, żeby być na otwarcie stoku. Moi towarzysze podróży jak zwykle mieli to za nic. Wybraliśmy wiec stok który otwielarali o 12 😄 a i tak ledwo zdążyliśmy Wybór nie mógł być lepszy. Ograniczona ilość ludzi, kolejek brak, słońce, lekki mróz, warunki perfekcyjne, świetne miejsce na rodzinny wypad na narty. Pojeżdżone do zachodu słońca. Na koniec skandal, dojazd do swojskich nie był nasnieżony. Trzeba było sie turlać po błocie, zwłaszcza po obżarstwie. Szczyrk: jedna kanapa czynna karnet 220 czas stania 1 h 1 4 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 6 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Szczyrk: jedna kanapa czynna karnet 220 czas stania 1 h Bo to Scyrk Adaś.. w dobrym tonie się jest pokazać - jak w St.Moritz,...jak w Aspen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Szczyrk: jedna kanapa czynna karnet 220 czas stania 1 h Zwardon karnet 270, ale za 3 osoby na 4 h, czas stania 0-4 minuty. A gdzieś tu czytałem, że korki i kolejki w Szczyrku to juz przeszłość. 😄 Zwardon zyskał jeszcze jeden ogromny atut. Otwarta trasa S1 skróciła dojazd z mojej wioski z godziny do 40 minut i myślę, że wpisałem wczoraj na stałe ten stok do moich kierunków, najprawdopodobniej kosztem Czarnego Gronia, bo jazda przez Przełęcz Kocierską z dzieckiem z chorobą lokomocyjna nie należy do przyjemności. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Szczyrk: jedna kanapa czynna karnet 220 czas stania 1 h Dodałbym jeszcze czynne trasy do tego karnetu za 220 zł. Stan na 28.12.2025 r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu 4 godziny temu, bubol.T napisał: najprawdopodobniej kosztem Czarnego Gronia, bo jazda przez Przełęcz Kocierską z dzieckiem z chorobą lokomocyjna nie należy do przyjemności. Ale czarny humor z cennika powinien wynagrodzić niedogodności 😉 😞 2 godziny na "picigórce" za 125 zł !!! Ponad 46 Euro za dzień . Jak to się ma do np: Almenwelt Lofer: Położony zaledwie 45 kilometrów od Salzburga, ośrodek ten oferuje 46 km tras i 9 wyciągów. Cena jednodniowego karnetu w sezonie głównym to 42 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu Nie piszemy tu o Lofer Jurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi