.Beata. Napisano Środa o 09:57 Autor Udostępnij Napisano Środa o 09:57 To wiadomość od Sławka @Suave „Jednocześnie chcę zlozyć Ci życzenia Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia dla Ciebie, Twojej Rodziny i Bliskich, za Twoim posrednictwem Wszystkim Twardzielkom i Twardzielom, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ode mnie i mojej żony Grazynki” 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 07:09 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:09 Zwardoń walczy.. Pilsko też Mizowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Czwartek o 07:20 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 07:20 Będziem się turlać i staczać najwyżej po śniegu, a nie po błocie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Czwartek o 07:53 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:53 31 minut temu, .Beata. napisał: Będziem się turlać i staczać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Czwartek o 08:13 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 08:13 @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Czwartek o 08:39 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:39 25 minut temu, .Beata. napisał: @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Nawet cennik mają zeszłoroczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Czwartek o 21:21 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:21 13 godzin temu, .Beata. napisał: @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Z tego co wiem to ruszają 28. Szczegóły postaram się ustalić jutro. Ja od 27-31 jestem w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 12:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:23 (edytowane) Beatko Zwardoń rusza Edytowane wczoraj o 12:23 przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano wczoraj o 12:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:32 Ja to tylko tu tak zostawie 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 13:16 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 13:16 GENIALNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano wczoraj o 16:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:15 Wszystko wskazuje, że turlanie się w błocie nam nie grozi. Bosko będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 3 godziny temu, Chertan napisał: Wszystko wskazuje, że turlanie się w błocie nam nie grozi. Bosko będzie Jak Nam zdrajco w przelębli kąpany, nurku podpowierzchniowy , też będziesz? pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Jak Nam zdrajco w przelębli kąpany, nurku podpowierzchniowy , też będziesz? pozdro No to przeca już było ustalone, z babą nawet przyjeżdżam. A z tą przeręblą to potwarz jakaś, do lodu podchodzę tylko na nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wstałem dziś o 7, żeby być na otwarcie stoku. Moi towarzysze podróży jak zwykle mieli to za nic. Wybraliśmy wiec stok który otwielarali o 12 😄 a i tak ledwo zdążyliśmy Wybór nie mógł być lepszy. Ograniczona ilość ludzi, kolejek brak, słońce, lekki mróz, warunki perfekcyjne, świetne miejsce na rodzinny wypad na narty. Pojeżdżone do zachodu słońca. Na koniec skandal, dojazd do swojskich nie był nasnieżony. Trzeba było sie turlać po błocie, zwłaszcza po obżarstwie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi