.Beata. Napisano Środa o 09:57 Autor Udostępnij Napisano Środa o 09:57 To wiadomość od Sławka @Suave „Jednocześnie chcę zlozyć Ci życzenia Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia dla Ciebie, Twojej Rodziny i Bliskich, za Twoim posrednictwem Wszystkim Twardzielkom i Twardzielom, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ode mnie i mojej żony Grazynki” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 07:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:09 Zwardoń walczy.. Pilsko też Mizowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 07:20 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 07:20 Będziem się turlać i staczać najwyżej po śniegu, a nie po błocie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano wczoraj o 07:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:53 31 minut temu, .Beata. napisał: Będziem się turlać i staczać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 08:13 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 08:13 @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 08:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:39 25 minut temu, .Beata. napisał: @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Nawet cennik mają zeszłoroczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 21:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:21 13 godzin temu, .Beata. napisał: @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Z tego co wiem to ruszają 28. Szczegóły postaram się ustalić jutro. Ja od 27-31 jestem w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) Beatko Zwardoń rusza Edytowane 9 godzin temu przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Ja to tylko tu tak zostawie 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu GENIALNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Wszystko wskazuje, że turlanie się w błocie nam nie grozi. Bosko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Chertan napisał: Wszystko wskazuje, że turlanie się w błocie nam nie grozi. Bosko będzie Jak Nam zdrajco w przelębli kąpany, nurku podpowierzchniowy , też będziesz? pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi