.Beata. Napisano Środa o 09:57 Autor Udostępnij Napisano Środa o 09:57 To wiadomość od Sławka @Suave „Jednocześnie chcę zlozyć Ci życzenia Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia dla Ciebie, Twojej Rodziny i Bliskich, za Twoim posrednictwem Wszystkim Twardzielkom i Twardzielom, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ode mnie i mojej żony Grazynki” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 07:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:09 Zwardoń walczy.. Pilsko też Mizowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 07:20 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 07:20 Będziem się turlać i staczać najwyżej po śniegu, a nie po błocie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano wczoraj o 07:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:53 31 minut temu, .Beata. napisał: Będziem się turlać i staczać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 08:13 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 08:13 @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 08:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:39 25 minut temu, .Beata. napisał: @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Nawet cennik mają zeszłoroczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 13 godzin temu, .Beata. napisał: @Adam ..DUCH czy mógłbyś zapodać rozkład jazdy zwardoński-ego na 1 stycznia? - jeśli takowy istnieje, bo nigdzie nie mogę znaleźć Z tego co wiem to ruszają 28. Szczegóły postaram się ustalić jutro. Ja od 27-31 jestem w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Beatko Zwardoń rusza Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ja to tylko tu tak zostawie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu GENIALNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi