bubol.T Napisano wczoraj o 09:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:34 4 minuty temu, grimson napisał: no i gitara. Litza gra też w Luxtorpedzie o ile mnie pamięć nie myli. I jeszcze w kilku innych kapelach. Najbardziej czekam na reaktywację KNŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 09:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:40 10 minut temu, grimson napisał: no i gitara. Litza gra też w Luxtorpedzie o ile mnie pamięć nie myli. Litza gra głównie w Luxtorpedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 09:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:51 16 minut temu, bubol.T napisał: I jeszcze w kilku innych kapelach. Najbardziej czekam na reaktywację KNŻ Acid Drinkers, Arka Noego, Luxtorpeda, 2TM23?, Flapjack to tak z pamięci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu W dniu 28.08.2025 o 21:12, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Tak mi się jeszcze przypomniało. KSU też kiedyś było na naszym amfiteatrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 13 godzin temu, grimson napisał: Mnie kusi Acid Drinkers z Litzą w listopadzie, we Wrocławiu. grzeję się jak szczerbaty na suchary na Pizza Driver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Fajny cover Acid, jest tego cała płyta👍 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Cała płyta na dobry weekend 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Najbardziej lubię Love Shack z Anią Brachaczek ( śpiewająca często z moim najulubieńszym Pogodno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi