bubol.T Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, grimson napisał: no i gitara. Litza gra też w Luxtorpedzie o ile mnie pamięć nie myli. I jeszcze w kilku innych kapelach. Najbardziej czekam na reaktywację KNŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, grimson napisał: no i gitara. Litza gra też w Luxtorpedzie o ile mnie pamięć nie myli. Litza gra głównie w Luxtorpedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 16 minut temu, bubol.T napisał: I jeszcze w kilku innych kapelach. Najbardziej czekam na reaktywację KNŻ Acid Drinkers, Arka Noego, Luxtorpeda, 2TM23?, Flapjack to tak z pamięci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 28.08.2025 o 21:12, Mikoski napisał: LUDZIE którzy mają wybór co im się podoba lub nie,a nie jebani konformiści co płyną z nurtem. Jak mawia mój kolega gówno zawsze płynie z nurtem . Lido jest kwintesencją nurtu Tak mi się jeszcze przypomniało. KSU też kiedyś było na naszym amfiteatrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 godzin temu, grimson napisał: Mnie kusi Acid Drinkers z Litzą w listopadzie, we Wrocławiu. grzeję się jak szczerbaty na suchary na Pizza Driver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi