Mikoski Napisano wczoraj o 15:38 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:38 Godzinę temu, tomkly napisał: Marek, ale Ty jesteś poważnym człowiekiem i prowadzisz poważny biznes. To nie jest ta kategoria, o której pisze Śpiochu i nie dziwię się, że tego nie rozumiesz, gdyż obracasz się w innym kręgu kulturowym, tak to określmy. Pojedź na prowincję, zobacz jak funkcjonują rozmaite, często kilkuosobowe biznesy. Obawiam się, że w sporej części jest to co opisał Piotrek, bylejakość oraz jakoś to będzie. Sorry Tomku ale pierdolisz sam działasz w branży w której im więcej papierów i przepisów tym lepiej dla Ciebie nie masz zielonego pojęcia o branży wytwórczej Twoją specjalnością są przepisy i papiery tego dotyczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 15:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:39 6 minut temu, Marcos73 napisał: Bo jesteś laikiem wylewającym swoje mądrości. Przepisy są debilne i nie ważne ile posadzisz kierowców to żaden z nich nie może spać w autobusie. Mogą spać tylko na postoju, nigdy podczas jazdy. Masz 2000km z pasażerami i robisz 11h przerwę, bo nikt z kierowców nie może już jechać - bo musi być obowiązkowa 9-11h przerwa liczona od momentu postoju. A przerwa podczas jazdy - to nie jest przerwa - jedynie krótka 45-cio minutowa jest możliwa do zrobienia. I jak zwykle lepiej wiesz, jak wszyscy wszystkich oszukują. Nie, to nie jest debilny przepis. Chodzi w nim właśnie o to czego nie akceptujesz. Żeby autobus prowadził ktoś kto normalnie się wyspał a nie drzemał w luku w autobusie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 15:45 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:45 2 minuty temu, Spiochu napisał: Nie, to nie jest debilny przepis. Chodzi w nim właśnie o to czego nie akceptujesz. Żeby autobus prowadził ktoś kto normalnie się wyspał a nie drzemał w luku w autobusie. Jeżeli chcesz spać 9-11h dodatkowe w autobusie - to sobie taka objazdówkę zafunduj, albo leć samolotem. O ile wiem, to we Wrocławiu jest lotnisko. Ale miało być tanio i szybko, to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 15:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:45 (edytowane) A teraz oczekuję oklasków w moją stronę bo nagle przejrzeliscie na oczy A JA OD LAT WIEDZIAŁEM ŻE TO CIPA i kilka osób mi pisało żeby trochę łagodniej że zbyt dosadnie... I kto jest debeściak 😜? Edytowane wczoraj o 17:30 przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 16:02 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:02 @Mikoski P... sie smieciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 16:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:07 16 minut temu, Marcos73 napisał: Jeżeli chcesz spać 9-11h dodatkowe w autobusie - to sobie taka objazdówkę zafunduj, albo leć samolotem. O ile wiem, to we Wrocławiu jest lotnisko. Ale miało być tanio i szybko, to było. Pojechalem myslac ze w trasie zmienia sie kierowca ktory mieszka/nocowal w miejscu zmiany. Raczej nikt by nie nocowal w autobusie. Po prostu zmienialoby sie kierowce na lokalnego albo nie byloby tak dalekich tras jesli to nie byloby oplacalne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano wczoraj o 16:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:17 9 minut temu, Spiochu napisał: Pojechalem myslac ze w trasie zmienia sie kierowca ktory mieszka/nocowal w miejscu zmiany. Raczej nikt by nie nocowal w autobusie. Po prostu zmienialoby sie kierowce na lokalnego albo nie byloby tak dalekich tras jesli to nie byloby oplacalne. Ty tak serio czy udajesz Greka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano wczoraj o 16:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:19 Teraz, Victor napisał: Ty tak serio czy udajesz Greka ? Spodziewam sie ze wsiada nowy kietowca zeby prowadzil ktos wypoczety. Moze naiwne ale chyba racjonalne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 17:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:11 Godzinę temu, Mikoski napisał: I kto jest debeściak 😜? Pan Wąski jest debeściak i jego mafia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 17:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:22 Należy pamiętać, że Wąski sika przez zamknięty rozporek... zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano wczoraj o 18:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:19 2 godziny temu, Spiochu napisał: Pojechalem myslac ze w trasie zmienia sie kierowca ktory mieszka/nocowal w miejscu zmiany. Raczej nikt by nie nocowal w autobusie. Po prostu zmienialoby sie kierowce na lokalnego albo nie byloby tak dalekich tras jesli to nie byloby oplacalne. Jak jeździłem autokarami to zawsze widziałem że jeden z nich wchodzi do schowa z tyłu autobusu. To była taka ciekawostka wśród podróżnych. Ja się cieszyłem że gość tam śpi i odpoczywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danielhaula Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu [b]Burst lines? Obstructed[/b] sewers? Dripping valves? Refrain permit drainage issues ruin the morning! Our qualified group of PlumbFix stands ready to fix any property with swift, dependable, as well as budget-friendly pressing plumbing services. Accessible anytime, our experts solve each fault—large or slight—via superb skill as well as precision. With swamped lower levels and malfunctioning water boilers, we are got you covered. Dial us at once plus help us repair your ease in heart via fast, expert fixes. Each house requires only top—trust our experts with repair any issue properly our original time! [u][b]Call right now - 8338561951, USA[/b][/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Wtf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu (edytowane) 2 godziny temu, grimson napisał: Wtf To jest jakiś automatyczny bot, zasrał w jednej chwili wszystkie wątki. Nie mamy narzędzi, żeby się go pozbyć. Edytowane 24 minuty temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 minut temu Udostępnij Napisano 20 minut temu 3 minuty temu, tomkly napisał: To jest jakiś automatyczny bot, zasrał w jednej chwili wszystkie wątki. Nie mamy narzędzi, żeby się go pozbyć. nie jest to takie złe, niektórzy tutaj próbują rozmawiać z botami. bot to zawsze jakiś nowy użytkownik forum 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi