Skocz do zawartości

Elektryki na drogach, BEV, EV a może hybryda?

Marcos73

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, tomkly napisał:

Marek, ale Ty jesteś poważnym człowiekiem i prowadzisz poważny biznes. To nie jest ta kategoria, o której pisze Śpiochu i nie dziwię się, że tego nie rozumiesz, gdyż obracasz się w innym kręgu kulturowym, tak to określmy. Pojedź na prowincję, zobacz jak funkcjonują rozmaite, często kilkuosobowe biznesy. Obawiam się, że w sporej części jest to co opisał Piotrek, bylejakość oraz jakoś to będzie.

Sorry Tomku ale pierdolisz sam działasz w branży w której im więcej papierów i przepisów tym lepiej dla Ciebie nie masz zielonego pojęcia o branży wytwórczej Twoją specjalnością są przepisy i papiery tego dotyczące.

6 minut temu, Marcos73 napisał:

Bo jesteś laikiem wylewającym swoje mądrości. Przepisy są debilne i nie ważne ile posadzisz kierowców to żaden z nich nie może spać w autobusie. Mogą spać tylko na postoju, nigdy podczas jazdy. Masz 2000km z pasażerami i robisz 11h przerwę, bo nikt z kierowców nie może już jechać - bo musi być obowiązkowa 9-11h przerwa liczona od momentu postoju. A przerwa podczas jazdy - to nie jest przerwa - jedynie krótka 45-cio minutowa jest możliwa do zrobienia. I jak zwykle lepiej wiesz, jak wszyscy wszystkich oszukują.

Nie, to nie jest debilny przepis. Chodzi w nim właśnie o to czego nie akceptujesz.  Żeby autobus prowadził ktoś kto normalnie się wyspał a nie drzemał w luku w autobusie. 

• Thanks 1

2 minuty temu, Spiochu napisał:

Nie, to nie jest debilny przepis. Chodzi w nim właśnie o to czego nie akceptujesz.  Żeby autobus prowadził ktoś kto normalnie się wyspał a nie drzemał w luku w autobusie. 

Jeżeli chcesz spać 9-11h dodatkowe w autobusie - to sobie taka objazdówkę zafunduj, albo leć samolotem. O ile wiem, to we Wrocławiu jest lotnisko. Ale miało być tanio i szybko, to było.

16 minut temu, Marcos73 napisał:

Jeżeli chcesz spać 9-11h dodatkowe w autobusie - to sobie taka objazdówkę zafunduj, albo leć samolotem. O ile wiem, to we Wrocławiu jest lotnisko. Ale miało być tanio i szybko, to było.

Pojechalem myslac ze w trasie zmienia sie kierowca ktory mieszka/nocowal w miejscu zmiany. Raczej nikt by nie nocowal w autobusie. Po prostu zmienialoby sie kierowce na lokalnego albo nie byloby tak dalekich tras jesli to nie byloby oplacalne.

• Haha 2

9 minut temu, Spiochu napisał:

Pojechalem myslac ze w trasie zmienia sie kierowca ktory mieszka/nocowal w miejscu zmiany. Raczej nikt by nie nocowal w autobusie. Po prostu zmienialoby sie kierowce na lokalnego albo nie byloby tak dalekich tras jesli to nie byloby oplacalne.

Ty tak serio czy udajesz Greka ? 

• Haha 1

2 godziny temu, Spiochu napisał:

Jak jeździłem autokarami to zawsze widziałem że jeden z nich wchodzi do schowa z tyłu autobusu. To była taka ciekawostka wśród podróżnych. Ja się cieszyłem że gość tam śpi i odpoczywa. 

[b]Burst lines? Obstructed[/b] sewers? Dripping valves? Refrain permit drainage issues ruin the morning! Our qualified group of PlumbFix stands ready to fix any property with swift, dependable, as well as budget-friendly pressing plumbing services. Accessible anytime, our experts solve each fault—large or slight—via superb skill as well as precision. With swamped lower levels and malfunctioning water boilers, we are got you covered. Dial us at once plus help us repair your ease in heart via fast, expert fixes. Each house requires only top—trust our experts with repair any issue properly our original time!
[u][b]Call right now - 8338561951, USA[/b][/u]