grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, PaVic napisał: @grimson ty lubisz cyferki 🤣 Tu mam taki zjazd do bazy qwsko ambitny twardy trzyma przeć cały dzień to wręcz lodowisko 🤪 koleś robi to w 3 min-mi dziś z rana udało się w 3.44 ale skręcając bo jazda z prostymi dziobami w dół to czyste szaleństwo 🥶 ale dla takich ambitnych tak Ty 😉z ponad przeciętna kondycja siłową mam ścieżkę 8 km 🥳start na 2800 i metą na 1100 mój czas to 11min z lekkim groszem na tzw dwa oddechy ( czerwień 3km następnie 2km niebieskiej i końcowe 3km czarnej ) katuje ją bo jest co jechać a 100km/h tu osiągnąć to kpina bo sam według Suunto Vmax mam na 68km/h ciągle skręcając 🤣 to jest środkowy odcinek niebieskiej reszta całości niech działa na Twoją wyobraźnie 🥳 pozdro zacne cyferki. w nabijaniu kilometrów pomaga doskonalenie jazdy na wprost, skręcanie niestety redukuje prędkość. miej na uwadze logo zauważone na kamizelkach szkółki narciarskiej w Val di Sole "skręcają tylko tchórze". niech prędkość będzie z Tobą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, grimson napisał: zacne cyferki. w nabijaniu kilometrów pomaga doskonalenie jazdy na wprost, skręcanie niestety redukuje prędkość. miej na uwadze logo zauważone na kamizelkach szkółki narciarskiej w Val di Sole "skręcają tylko tchórze". niech prędkość będzie z Tobą. skręcając pokonasz więcej kilometrów w poziomie A jak tam u Ciebie w tym sezonie z kilometrami zjazdu w pionie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ja dziś mógłbym robić zdjęcia co 5 min i każde byloby inne: mgla, deszcz, śnieg, słońce wszystko się co chwila zmienia i mixuje. Zjazd dwa razy tą samą trasą a warunki zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 19 godzin temu, Jan napisał: Tylko Francja jest najlepsza 😉 Francja elegancja 💣 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu https://www.dailymail.co.uk/travel/article-15391329/Hell-slopes-Hundreds-furious-skiers-left-battling-hours-long-queues-Dolomites-lack-snow-shuts-runs-creating-huge-congestion.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu 37 minut temu, cappo napisał: https://www.dailymail.co.uk/travel/article-15391329/Hell-slopes-Hundreds-furious-skiers-left-battling-hours-long-queues-Dolomites-lack-snow-shuts-runs-creating-huge-congestion.html a o co konkretnie Tobie chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu Podpowiedzcie proszę czy na weekend lepszym wyborem pod kątem przepustowości będzie tylicz.ski(czynna ma być trasa 1) czy master-ski (chodzą dwie trasy wzdłuż kanap) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi