Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, PaVic napisał:

@grimson ty lubisz cyferki 🤣 

Tu mam taki zjazd do bazy qwsko ambitny twardy trzyma przeć cały dzień to wręcz lodowisko  🤪 koleś robi to w 3 min-mi dziś z rana udało się w 3.44 ale skręcając bo jazda z prostymi dziobami w dół to czyste szaleństwo 🥶

IMG_7152.thumb.jpeg.dbf62c1120655e218a1ed459f6e490c8.jpeg

ale dla takich ambitnych tak Ty 😉z ponad przeciętna kondycja siłową mam ścieżkę 8 km 🥳start na 2800 i metą na 1100 mój czas to 11min z lekkim groszem na tzw dwa oddechy ( czerwień 3km następnie 2km niebieskiej i końcowe 3km czarnej ) katuje ją bo jest co jechać a 100km/h tu osiągnąć to kpina bo sam według Suunto Vmax mam na 68km/h ciągle skręcając 🤣IMG_7092.thumb.jpeg.44eeb54a3013ac2a635660b8fa2de7dd.jpeg

to jest środkowy odcinek niebieskiej 

IMG_7076.thumb.jpeg.19815a731c11d5f719b6d41ba3a558b5.jpeg

reszta całości niech działa na Twoją wyobraźnie 🥳

pozdro

zacne cyferki. w nabijaniu kilometrów pomaga doskonalenie jazdy na wprost, skręcanie niestety redukuje prędkość.

miej na uwadze logo zauważone na kamizelkach szkółki narciarskiej w Val di Sole "skręcają tylko tchórze".

niech prędkość będzie z Tobą.

• Haha 2

• Odpowiedzi 1tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

11 minut temu, grimson napisał:

zacne cyferki. w nabijaniu kilometrów pomaga doskonalenie jazdy na wprost, skręcanie niestety redukuje prędkość.

miej na uwadze logo zauważone na kamizelkach szkółki narciarskiej w Val di Sole "skręcają tylko tchórze".

niech prędkość będzie z Tobą.

skręcając pokonasz więcej kilometrów w poziomie

A jak tam u Ciebie w tym sezonie z kilometrami zjazdu  w pionie wygląda?

2 godziny temu, cappo napisał:

A czego nie rozumiesz? Artykuł o obecnej sytuacji w jednym z ośrodkow.

Włosi dali ciała. Nawet przy wysokich temperaturach da się ogarnąć śniegowo jeden, newralgiczny odcinek. Wymaga to trochę pomyślunku oraz pracy. Nas to na szczęście nie dotyczy.

W dniu 17.12.2025 o 11:47, SzymQ napisał:

Zaliczyłem wczoraj przypadkowe spotkanie z @KrzysiekK na MasterSki w Tyliczu. Planuję zostać do końca tygodnia. Jakby ktoś się wybierał w te okolice i miał ochotę razem pojeździć, to proszę o PW.

OT

O … przypomniało mi się dlaczego nie mogłem Cię dogonić. Z lewego oka wypadła mi soczewka. Nie znalazłem jej. Pewnie jest w goglach 🤣. Marudziłem trochę że coś średnio widzę i pewnie wada fabryczna ( zdarzają się w torycznych ) … nieźle się zdziwiłem jak próbowałem ją wyciągnąć z oka gdy już jej tam nie było. Ałła….

46 minut temu, cappo napisał:

Czytałeś artykuł, czy kot usiadł na klawiaturze i stąd te 10 min?

According to Il Dolomiti, the resulting congestion led to waiting times of up to 45 minutes.

pachnie Czarną Górą i starym 2-osobowym krzesełkiem. Stałem tam i ja, 45 min.