grimson Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, PaVic napisał: @grimson ty lubisz cyferki 🤣 Tu mam taki zjazd do bazy qwsko ambitny twardy trzyma przeć cały dzień to wręcz lodowisko 🤪 koleś robi to w 3 min-mi dziś z rana udało się w 3.44 ale skręcając bo jazda z prostymi dziobami w dół to czyste szaleństwo 🥶 ale dla takich ambitnych tak Ty 😉z ponad przeciętna kondycja siłową mam ścieżkę 8 km 🥳start na 2800 i metą na 1100 mój czas to 11min z lekkim groszem na tzw dwa oddechy ( czerwień 3km następnie 2km niebieskiej i końcowe 3km czarnej ) katuje ją bo jest co jechać a 100km/h tu osiągnąć to kpina bo sam według Suunto Vmax mam na 68km/h ciągle skręcając 🤣 to jest środkowy odcinek niebieskiej reszta całości niech działa na Twoją wyobraźnie 🥳 pozdro zacne cyferki. w nabijaniu kilometrów pomaga doskonalenie jazdy na wprost, skręcanie niestety redukuje prędkość. miej na uwadze logo zauważone na kamizelkach szkółki narciarskiej w Val di Sole "skręcają tylko tchórze". niech prędkość będzie z Tobą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, grimson napisał: zacne cyferki. w nabijaniu kilometrów pomaga doskonalenie jazdy na wprost, skręcanie niestety redukuje prędkość. miej na uwadze logo zauważone na kamizelkach szkółki narciarskiej w Val di Sole "skręcają tylko tchórze". niech prędkość będzie z Tobą. skręcając pokonasz więcej kilometrów w poziomie A jak tam u Ciebie w tym sezonie z kilometrami zjazdu w pionie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ja dziś mógłbym robić zdjęcia co 5 min i każde byloby inne: mgla, deszcz, śnieg, słońce wszystko się co chwila zmienia i mixuje. Zjazd dwa razy tą samą trasą a warunki zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 19 godzin temu, Jan napisał: Tylko Francja jest najlepsza 😉 Francja elegancja 💣 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu https://www.dailymail.co.uk/travel/article-15391329/Hell-slopes-Hundreds-furious-skiers-left-battling-hours-long-queues-Dolomites-lack-snow-shuts-runs-creating-huge-congestion.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, cappo napisał: https://www.dailymail.co.uk/travel/article-15391329/Hell-slopes-Hundreds-furious-skiers-left-battling-hours-long-queues-Dolomites-lack-snow-shuts-runs-creating-huge-congestion.html a o co konkretnie Tobie chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Podpowiedzcie proszę czy na weekend lepszym wyborem pod kątem przepustowości będzie tylicz.ski(czynna ma być trasa 1) czy master-ski (chodzą dwie trasy wzdłuż kanap) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu 57 minut temu, Jan napisał: a o co konkretnie Tobie chodziło? A czego nie rozumiesz? Artykuł o obecnej sytuacji w jednym z ośrodkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi