Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, PaVic napisał:

@grimson ty lubisz cyferki 🤣 

Tu mam taki zjazd do bazy qwsko ambitny twardy trzyma przeć cały dzień to wręcz lodowisko  🤪 koleś robi to w 3 min-mi dziś z rana udało się w 3.44 ale skręcając bo jazda z prostymi dziobami w dół to czyste szaleństwo 🥶

IMG_7152.thumb.jpeg.dbf62c1120655e218a1ed459f6e490c8.jpeg

ale dla takich ambitnych tak Ty 😉z ponad przeciętna kondycja siłową mam ścieżkę 8 km 🥳start na 2800 i metą na 1100 mój czas to 11min z lekkim groszem na tzw dwa oddechy ( czerwień 3km następnie 2km niebieskiej i końcowe 3km czarnej ) katuje ją bo jest co jechać a 100km/h tu osiągnąć to kpina bo sam według Suunto Vmax mam na 68km/h ciągle skręcając 🤣IMG_7092.thumb.jpeg.44eeb54a3013ac2a635660b8fa2de7dd.jpeg

to jest środkowy odcinek niebieskiej 

IMG_7076.thumb.jpeg.19815a731c11d5f719b6d41ba3a558b5.jpeg

reszta całości niech działa na Twoją wyobraźnie 🥳

pozdro

zacne cyferki. w nabijaniu kilometrów pomaga doskonalenie jazdy na wprost, skręcanie niestety redukuje prędkość.

miej na uwadze logo zauważone na kamizelkach szkółki narciarskiej w Val di Sole "skręcają tylko tchórze".

niech prędkość będzie z Tobą.

• Haha 2

11 minut temu, grimson napisał:

zacne cyferki. w nabijaniu kilometrów pomaga doskonalenie jazdy na wprost, skręcanie niestety redukuje prędkość.

miej na uwadze logo zauważone na kamizelkach szkółki narciarskiej w Val di Sole "skręcają tylko tchórze".

niech prędkość będzie z Tobą.

skręcając pokonasz więcej kilometrów w poziomie

A jak tam u Ciebie w tym sezonie z kilometrami zjazdu  w pionie wygląda?