Mitek Napisano wczoraj o 21:38 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:38 Cześć Ale droga jest naprawdę zajebista a samo Livigno jest wyjątkowym miejscem, tak trochę ukrytym w górach. Będzie Wam się podobało i się z pewnością najeździcie setnie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 21:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:53 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ale droga jest naprawdę zajebista a samo Livigno jest wyjątkowym miejscem, tak trochę ukrytym w górach. Będzie Wam się podobało i się z pewnością najeździcie setnie. Pozdro Tylko że większość drogi chyba będzie w nocy pokonywana więc za dużo nie zobaczymy. Już obejrzeliśmy mnóstwo filmów na YT z Livigno i oczywiście z Saalbach. Jakieś wyobrażenie jest choć też trochę znaków zapytania się pojawiło w głowie. Ale wszystko wyjdzie w praniu 🙂 Będziemy mieli po powrocie z Saalbach porównanie czy lepiej samemu organizować wyjazd czy jednak jechać z biurem . Pomijam obecność instruktora bo to wiadomo że wartość mocno dodatnia. Finansowo już wiemy że Saalbach wyjdzie pewnie x2 na głowę w stosunku do wyjazdu do Livigno. Czyli nikt więcej z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Większość tak, ale przez Alpy będziesz już jechał za dnia. Życzę ładnej pogody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 11 godzin temu, AdrianW napisał: Finansowo już wiemy że Saalbach wyjdzie pewnie x2 na głowę w stosunku do wyjazdu do Livigno. a kiedy jedziecie do Saalbach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, Mitek napisał: Większość tak, ale przez Alpy będziesz już jechał za dnia. Życzę ładnej pogody. Ee no to bajka🙂 Dzięki, pogoda to połowa sukcesu 😎 jeszcze zdrówka pożycz i będzie pełnia hehe 🙂 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 35 minut temu, Jan napisał: a kiedy jedziecie do Saalbach ? 10-17 stycznia. Udało się przełożyć wyjazd tydzień wcześniej 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Godzinę temu, AdrianW napisał: 10-17 stycznia. Udało się przełożyć wyjazd tydzień wcześniej 🙂 to jeszcze na luty, marzec i kwiecień trzeba coś zaplanować 😎 dużo radości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Dzięki i również Wam wszystkim życzę udanego szusowania😉 Luty raczej odpuścimy, ale marzec lub kwiecień nie mówimy nie. Zobaczymy jakie będą nastroje po najbliższych wyjazdach. Janie, a Ty ile masz drogi do najbliższego sensownego ośrodka narciarskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: Dzięki i również Wam wszystkim życzę udanego szusowania😉 Luty raczej odpuścimy, ale marzec lub kwiecień nie mówimy nie. Zobaczymy jakie będą nastroje po najbliższych wyjazdach. Janie, a Ty ile masz drogi do najbliższego sensownego ośrodka narciarskiego? Mam 160 do Willingen i Winterbwrg ale to taka Białka i Zieleniec a w Alpach najbliżej 600 km Oberstdorf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu On 11/23/2025 at 11:14 AM, Mitek said: To się zapytaj logisty od opieki stoków w Zieleńcu. Ktoś ma kryształową kulę? Zieleniec wystartuje do 5-7/12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, Bacek napisał: Ktoś ma kryształową kulę? Zieleniec wystartuje do 5-7/12? Zieleniec startuje w ten weekend, rozkład jazdy jak niżej. Potem mają krótka pauzę, i kręcą od 5.12.2025: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Pytanie (do siły wyższej) czy tylko śnieg wytrzyma do kolejnego weekendu, bo przez ostatnie lata to było tak że dobra aura na weekend otwarcia a potem od razu odwilż. Nic to, chyba zaryzykuje z jakąś rezerwacją. Prognozy pogody nie są najgorsze dla nich. Edytowane 10 godzin temu przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Nie wiem jak Was ale mnie nosiło od dawna strasznie 😜⛷️ Takż sezon alpejski 25/26 uważam za otwarty 🕺🚀 Dzień ciężki bo pogoda dla koneserów- silny wiatr, słaby kontrast ,nie ubity jeszcze śnieg, podjazd z łańcuchami oj działo się działo a tera trzeba jeszcze zjechać do bazy 🙏 Była SLka był też GS były tyczki był off to jednak jest to taki dzień w którym uświadamiasz sobie,że jesteś nadal w ciemnej d… z drugiej strony to też taki dzień na który długo czekałem a w nocy i jutro ma być opad 40cm świeżego 🧐😜oby przestało wiać 🤞 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu https://www.facebook.com/share/r/1DvyvQKf6b/?mibextid=wwXIfr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Wujek zapomniał się pochwalić 😉 ponad tydzień temu byłem polatać w Solden. Warun petarda 🌞 rozjazd zrobiony 😎 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Troszkę wkurwiacie...😆 👍⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, AdrianW napisał: Troszkę wkurwiacie...😆 👍⛷️ A Ty będziesz wqrwiał za 12 dni… ps. nie widzę Ciebie na złotowej liście Twardzieli i Twardzielek….? Edytowane 7 godzin temu przez .Beata. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, .Beata. napisał: A Ty będziesz wqrwiał za 12 dni… ps. nie widzę Ciebie na złotowej liście Twardzieli i Twardzielek….? 😉 Beata, bo ja taki dzikus trochę i nie wiem czy się nadaję do poważnego towarzystwa😆 Jak Nas Adam trochę podszkoli w grudniu to może się wpadnie z partyzanta🙂 Bardzo mi miło że o mnie pamiętasz🙂 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: 😉 Beata, bo ja taki dzikus trochę i nie wiem czy się nadaję do poważnego towarzystwa😆 Jak Nas Adam trochę podszkoli w grudniu to może się wpadnie z partyzanta🙂 Bardzo mi miło że o mnie pamiętasz🙂 Pozdrawiam Jak jesteś dzikus to się idealnie w towarzystwo wpasujesz... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi