Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Mitek napisał:

Cześć

Ale droga jest naprawdę zajebista a samo Livigno jest wyjątkowym miejscem, tak trochę ukrytym w górach. Będzie Wam się podobało i się z pewnością najeździcie setnie.

Pozdro

Tylko że większość drogi chyba będzie w nocy pokonywana więc za dużo nie zobaczymy. Już obejrzeliśmy mnóstwo filmów na YT z Livigno i oczywiście z Saalbach. Jakieś wyobrażenie jest choć też trochę znaków zapytania się pojawiło w głowie. Ale wszystko wyjdzie w praniu 🙂 Będziemy mieli po powrocie z Saalbach porównanie czy lepiej samemu organizować wyjazd czy jednak jechać z biurem . Pomijam obecność instruktora bo to wiadomo że wartość mocno dodatnia. Finansowo już wiemy że Saalbach wyjdzie pewnie x2 na głowę w stosunku do wyjazdu do Livigno. 

Czyli nikt więcej z forum ? 

Dzięki i również Wam wszystkim życzę udanego szusowania😉

Luty raczej odpuścimy, ale marzec lub kwiecień nie mówimy nie. Zobaczymy jakie będą nastroje po najbliższych wyjazdach. 

Janie, a Ty ile masz drogi do najbliższego sensownego ośrodka narciarskiego?

3 minuty temu, AdrianW napisał:

Dzięki i również Wam wszystkim życzę udanego szusowania😉

Luty raczej odpuścimy, ale marzec lub kwiecień nie mówimy nie. Zobaczymy jakie będą nastroje po najbliższych wyjazdach. 

Janie, a Ty ile masz drogi do najbliższego sensownego ośrodka narciarskiego?

Mam 160 do Willingen i Winterbwrg ale to taka Białka i Zieleniec a w Alpach najbliżej 600 km Oberstdorf 

• Like 1

Pytanie (do siły wyższej) czy tylko śnieg wytrzyma do kolejnego weekendu, bo przez ostatnie lata to było tak że dobra aura na weekend otwarcia a potem od razu odwilż.

Nic to, chyba zaryzykuje z jakąś rezerwacją. Prognozy pogody nie są najgorsze dla nich.

Edytowane przez Bacek

Nie wiem jak Was ale mnie nosiło od dawna strasznie 😜⛷️ 

Takż sezon alpejski 25/26 uważam za otwarty 🕺🚀

Dzień ciężki bo pogoda dla koneserów- silny wiatr, słaby kontrast ,nie ubity jeszcze śnieg, podjazd z łańcuchami oj działo się działo a tera trzeba jeszcze zjechać do bazy 🙏

Była SLka był też GS były tyczki był off to jednak jest to taki dzień w którym uświadamiasz sobie,że jesteś nadal w ciemnej d… z drugiej strony to też taki dzień na który długo czekałem a w nocy  i jutro ma być opad 40cm świeżego 🧐😜oby przestało wiać 🤞

IMG_6503.jpeg

IMG_6527.jpeg

• Like 5
  • Thanks 1

4 godziny temu, .Beata. napisał:

A Ty będziesz wqrwiał za 12 dni…

ps. nie widzę Ciebie na złotowej liście Twardzieli i Twardzielek….?

😉 Beata, bo ja taki dzikus trochę i nie wiem czy się nadaję do poważnego towarzystwa😆 Jak Nas Adam trochę podszkoli w grudniu to może się wpadnie z partyzanta🙂

Bardzo mi miło że o mnie pamiętasz🙂

Pozdrawiam 

• Haha 1

1 godzinę temu, AdrianW napisał:

😉 Beata, bo ja taki dzikus trochę i nie wiem czy się nadaję do poważnego towarzystwa😆 Jak Nas Adam trochę podszkoli w grudniu to może się wpadnie z partyzanta🙂

Bardzo mi miło że o mnie pamiętasz🙂

Pozdrawiam 

Jak jesteś dzikus to się idealnie w towarzystwo wpasujesz...

pozdro