filok Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Jan napisał: i krzesło Hirli pod północną ścianą Matta Tam najbardziej pizdziało 🙂 ło matko jedyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, filok napisał: Tam najbardziej pizdziało 🙂 ło matko jedyna Faktycznie tylko raz wyjechałam i do domku temperatura spadała, wiatr telepał wagonami, zaczęło kurzyć takimi drobnymi lodowatymi igiełkami. Ratunek - zbawienne drzwi narciarni 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Jan napisał: Faktycznie tylko raz wyjechałam i do domku temperatura spadała, wiatr telepał wagonami, zaczęło kurzyć takimi drobnymi lodowatymi igiełkami. Ratunek - zbawienne drzwi narciarni Fajnie się masz 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, filok napisał: Fajnie się masz 🙂 Zobacz jaki luksusowy pokój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Teraz, Jan napisał: Zobacz jaki luksusowy pokój Zarąbisty !!! W podobnym mieszkałem w szkole szybowcowej w Wasserkuppe. Czuć klimat .Zresztą spanie jest mało ważne .Ważne jest piękno śmigania na deskach w klimatycznych miejscach 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 42 minuty temu, filok napisał: Zarąbisty !!! W podobnym mieszkałem w szkole szybowcowej w Wasserkuppe. Czuć klimat .Zresztą spanie jest mało ważne .Ważne jest piękno śmigania na deskach w klimatycznych miejscach 😄 Nie wiem czy wiesz ale zimą na Wasserkuppe działają cztery orczyki, bywałem tam częstym gościem jak był śnieg miałem tylko godzinę samochodem. Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Nassfeld Edytowane 3 godziny temu przez mikar 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, Mikoski napisał: Nie wiem czy wiesz ale zimą na Wasserkuppe działają cztery orczyki, bywałem tam częstym gościem jak był śnieg miałem tylko godzinę samochodem. A to mnie zdziwiłeś ! Byłem tam dwukrotnie ale w porze wczesnojesiennej w 2009 i 2010 roku i nawet nie pomyślałem że tam mogą być wyciągi 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, mikar napisał: Nassfeld Jak dobrze pójdzie to będę tam jutro. Na razie był Bad Kleinkirchheim i Gerlitzen. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 godzin temu, AdrianW napisał: Siema. Gdzie Cię wywiało? Molltek?😉 Ano Adrianku.. ino Sappada - taka wioska zabita dechami na końcu włoskiego świata.. parę górek .. kilka tras - ludzi garstka + Tadeo z grupą.. cicho.. spokojnie.. nostalgicznie .. bez szału.. .. szał zaczyna się jak skończysz jazdę i idziesz w stare miasto (wieś?) Plodn... architektoniczny opad szczeny ..całe szczęście że przypadkowo złapałem tutaj apartament.. tego nie da się odwidzieć 8 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Lexi napisał: Ano Adrianku.. ino Sappada - taka wioska zabita dechami na końcu włoskiego świata.. parę górek .. kilka tras - ludzi garstka + Tadeo z grupą.. cicho.. spokojnie.. nostalgicznie .. bez szału.. .. szał zaczyna się jak skończysz jazdę i idziesz w stare miasto (wieś?) Plodn... architektoniczny opad szczeny ..całe szczęście że przypadkowo złapałem tutaj apartament.. tego nie da się odwidzieć Cudne miejsce !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, Lexi napisał: Ano Adrianku.. ino Sappada - taka wioska zabita dechami na końcu włoskiego świata.. parę górek .. kilka tras - ludzi garstka + Tadeo z grupą.. cicho.. spokojnie.. nostalgicznie .. bez szału.. .. szał zaczyna się jak skończysz jazdę i idziesz w stare miasto (wieś?) Plodn... architektoniczny opad szczeny ..całe szczęście że przypadkowo złapałem tutaj apartament.. tego nie da się odwidzieć Ożeż Ty 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, a_senior napisał: Jak dobrze pójdzie to będę tam jutro. Na razie był Bad Kleinkirchheim i Gerlitzen. Jak tam Andrzeju?🙂 Trzymałem kciuki po cichu i widzę, że się udało 😉💪 Pozdrowionka!⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, Lexi napisał: Ano Adrianku.. ino Sappada - taka wioska zabita dechami na końcu włoskiego świata.. parę górek .. kilka tras - ludzi garstka + Tadeo z grupą.. cicho.. spokojnie.. nostalgicznie .. bez szału.. .. szał zaczyna się jak skończysz jazdę i idziesz w stare miasto (wieś?) Plodn... architektoniczny opad szczeny ..całe szczęście że przypadkowo złapałem tutaj apartament.. tego nie da się odwidzieć Sorki, przecież ostatnio wspominałeś, że tam jedziesz...🤦 Faktycznie, urokliwe, piękne miejsce. No i krzesełka w stylu jak lubisz 😉 Wrzucaj, wrzucaj👍 Jak warunki? Ale Molltek też jest w planach?😁 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, AdrianW napisał: Ale Molltek też jest w planach? Jak nie , jak tak.... paru zgredów musze tylko zrypać żeby dupska ruszyli..😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 13.03.2026 o 19:53, tomkly napisał: Nic nie pobije różowych e-Race. Nie wiem kto takie metroseksualne paskudztwo był w stanie wymyślić... 😡 Ale na żywo one nawet nie są różowe, takie oczojebne magenta i to całkiem ładne, zwłaszcza jak były pod ponętną dziewczyną (we Francji śmy widzieli) 21 godzin temu, Lexi napisał: pfff.. 500km to Maras na samym Rusin zrobił.. w soboty do południa.... 😉 Ale to razem z objechaniem z Krakowa i z powrotem i to dwa razy, też by objechał w sobotę do południa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 hour ago, a_senior said: Jak dobrze pójdzie to będę tam jutro. Na razie był Bad Kleinkirchheim i Gerlitzen. Polecam Nassfeld. Powyżej 1400mnpm znakomita jazda. Śniegu kupa, ludzi mało (rzadko się zdarza jechać z kimś obcym na krześle/w gondoli). Będę wypatrywał zielonej kurtki:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Chertan napisał: Ale na żywo one nawet nie są różowe, takie oczojebne magenta i to całkiem ładne, zwłaszcza jak były pod ponętną dziewczyną (we Francji śmy widzieli) Ale Ty w kolorach oblatany.... Fuksja, róż bengalski czy indyjski? 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, tomkly napisał: Ale Ty w kolorach oblatany.... Fuksja, róż bengalski czy indyjski? 😃 Co Ty, ja byłem z narciarzami uczonymi w piśmie i kolorach. Sam bym nie wpadł. Znam tylko trzy kolory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 godziny temu, Lexi napisał: pfff.. 500km to Maras na samym Rusin zrobił.. w soboty do południa.... 😉 Nie wiem kto to jest, wstaw scren z aplikacji i po kłopocie. Ja daleki jestem od dowartościowania ile, gdzie i w jakich warunkach na jakim sprzęcie itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, PTT napisał: scren z aplikacji A co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu Teraz, Lexi napisał: A co to takiego? Stary wyga i nie wie? Google podpowie, ze skipasu też sczytasz jak jest taka możliwość. Dałbym z całego tygodnia ale włosi zaoszczędzili na papierze w drukarce a zdjęcia nie zrobiłem (szkoda) do skibusa trzeba było dojść a czasu mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu (edytowane) 9 minut temu, PTT napisał: Stary wyga i nie wie? Google podpowie, ze skipasu też sczytasz jak jest taka możliwość. Dałbym z całego tygodnia ale włosi zaoszczędzili na papierze w drukarce a zdjęcia nie zrobiłem (szkoda) do skibusa trzeba było dojść a czasu mało. Hehe..wie - tylko dziwi mnie że niby nie ma znaczenia dowartościowanie a jednak aplikacja i dokumentacja... trochę to zgrzyta.. ale w sumie poza jak poza... nic mi do tego 😉 edit - a z tym Marasem i kilometrami to żart ... kto lubi się śmiać to załapał. Edytowane 46 minut temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu 9 minut temu, Lexi napisał: Hehe..wie - tylko dziwi mnie że niby nie ma znaczenia dowartościowanie a jednak aplikacja i dokumentacja... trochę to zgrzyta.. ale w sumie poza jak poza... nic mi do tego 😉 edit - a z tym Marasem i kilometrami to żart ... kto lubi się śmiać to załapał. Cześć Mnie też to zawsze zastanawia bo jak jestem na nartach czy w ogóle jak coś robię fajnego sportowego - bo o tym mówimy - to ostatnią rzeczą o jakiej myślę są aplikacje filmiki czy prezentowanie opisów w sieci. Mnie to po prostu strasznie dziwi i tyle. Ale fajnie, że są osoby, które te filmiki czy zdjęcia robią bo przynajmniej jakieś mam. Dzięki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu (edytowane) 18 minut temu, Lexi napisał: Hehe..wie - tylko dziwi mnie że niby nie ma znaczenia dowartościowanie a jednak aplikacja i dokumentacja... trochę to zgrzyta.. ale w sumie poza jak poza... nic mi do tego 😉 edit - a z tym Marasem i kilometrami to żart ... kto lubi się śmiać to załapał. Się wkurwiłem i policzyłem, w tym sezonie 330km na Rusinie + Białka zjechane. W dól. 500km gdzie indziej 🙂 . A że jest carv i wszystko liczy sam, to 150km verticala i 40 000 skrętów ale czy w lewo, czy tez w prawo - to nie wiem 🙂 . pozdro Edytowane 30 minut temu przez Marcos73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi