SzymQ Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 13 minutes ago, brachol said: To dalej chowaj rolki, wyciągaj deski. Aż tak mi jednak nie zależy :D. Narty już mam naszykowane na sezon letni. Rolek pomimo pięknej pogody jeszcze nie uruchomiłem 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, SzymQ napisał: Aż tak mi jednak nie zależy :D. Narty już mam naszykowane na sezon letni. Rolek pomimo pięknej pogody jeszcze nie uruchomiłem 😞 Marudzisz starzejąc się 😜 ale nie przejmuj się ja też się starzeje i dziś nart nie będzie 😭 a jeszcze czas temu twardo dojechałbym do celu i już rozkoszował się ⛷️ a tak jeszcze w drodze choć dobrze pospałem 😉😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Dobry dobry 🙂 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, AdrianW napisał: Dobry dobry 🙂 I jak Adrianie nie ma dziś tragedii 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, filok napisał: I jak Adrianie nie ma dziś tragedii 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 25 minut temu, Jan napisał: Hehehe Janek Ty potrafisz człowieka zdołować 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, filok napisał: I jak Adrianie nie ma dziś tragedii 😄 Piotrek zawsze można się do czegoś przyczepić 😉 Robią się małe korki na dole przy wyciągach i jest troszkę miękko. Ale wyżej i na mniej 'popularnych ' trasach jest sztos 💪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: Dobry dobry 🙂 Nooo, i jakie zacne i fachowe towarzystwo! Ta zielona kurtka mnie trochę zmyliła, bo zieleni na najbrzydszych nartach przecież nie ma… będzie zapewne radośnie 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu w niższych Alpach już mocno wiosennie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 45 minut temu, Jan napisał: w niższych Alpach już mocno wiosennie Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Czy jutro w ramach luzu ktoś z szanownych forumowiczów wybiera sie na kilka porannych godzin w rejon Ustron,Brenna, ewentualnie Wisła Soszów, Stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, filok napisał: I jak Adrianie nie ma dziś tragedii 😄 Jestem tu pierwszy raz i uważam że jest rewelacyjnie. Ileż można jeździć po wykastrowanych alpejskich trasach. Czuję że żyję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Jestem tu pierwszy raz i uważam że jest rewelacyjnie. Ileż można jeździć po wykastrowanych alpejskich trasach. Czuję że żyję. Widać... A ja ledwo żyję... Wszystko zasługa Marka @Lexi😄 Super warunki ale towarzystwo przede wszystkim 👌 Pozdro 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, AdrianW napisał: Widać... A ja ledwo żyję... Wszystko zasługa Marka @Lexi😄 Super warunki ale towarzystwo przede wszystkim 👌 Pozdro Powiem Ci Adriano, że uchwyciłeś moment 😅 z daleka wygląda…hm…na narty WC? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ale zazdroszczę jak widzę takie miejsca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, AdrianW napisał: Dobry dobry 🙂 @AdrianW to Goryczkowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jan napisał: @AdrianW to Goryczkowa ? Mi to na Goryczkową nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Ileż można jeździć po wykastrowanych alpejskich trasach. Czuję że żyję. 😉 powiem szczerze,że można a są miejsca do których wracasz z największą przyjemnością to jak kolejny zestaw klocków Lego 😜 Wasze zdrowie @Lexi wybacz ale co odwlecze …😉 🍻 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Jestem tu pierwszy raz i uważam że jest rewelacyjnie. Ileż można jeździć po wykastrowanych alpejskich trasach. Czuję że żyję. Chyba gdzieś czytałem że w połowie marca jeszcze na tych kastrowanych będziesz musiał jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 33 minuty temu, Jan napisał: @AdrianW to Goryczkowa ? Raczej Chopok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi