SzymQ Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 13 minutes ago, brachol said: To dalej chowaj rolki, wyciągaj deski. Aż tak mi jednak nie zależy :D. Narty już mam naszykowane na sezon letni. Rolek pomimo pięknej pogody jeszcze nie uruchomiłem 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, SzymQ napisał: Aż tak mi jednak nie zależy :D. Narty już mam naszykowane na sezon letni. Rolek pomimo pięknej pogody jeszcze nie uruchomiłem 😞 Marudzisz starzejąc się 😜 ale nie przejmuj się ja też się starzeje i dziś nart nie będzie 😭 a jeszcze czas temu twardo dojechałbym do celu i już rozkoszował się ⛷️ a tak jeszcze w drodze choć dobrze pospałem 😉😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dobry dobry 🙂 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, AdrianW napisał: Dobry dobry 🙂 I jak Adrianie nie ma dziś tragedii 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, filok napisał: I jak Adrianie nie ma dziś tragedii 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Jan napisał: Hehehe Janek Ty potrafisz człowieka zdołować 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, filok napisał: I jak Adrianie nie ma dziś tragedii 😄 Piotrek zawsze można się do czegoś przyczepić 😉 Robią się małe korki na dole przy wyciągach i jest troszkę miękko. Ale wyżej i na mniej 'popularnych ' trasach jest sztos 💪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, AdrianW napisał: Dobry dobry 🙂 Nooo, i jakie zacne i fachowe towarzystwo! Ta zielona kurtka mnie trochę zmyliła, bo zieleni na najbrzydszych nartach przecież nie ma… będzie zapewne radośnie 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu w niższych Alpach już mocno wiosennie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, Jan napisał: w niższych Alpach już mocno wiosennie Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Czy jutro w ramach luzu ktoś z szanownych forumowiczów wybiera sie na kilka porannych godzin w rejon Ustron,Brenna, ewentualnie Wisła Soszów, Stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu 6 godzin temu, filok napisał: I jak Adrianie nie ma dziś tragedii 😄 Jestem tu pierwszy raz i uważam że jest rewelacyjnie. Ileż można jeździć po wykastrowanych alpejskich trasach. Czuję że żyję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu 6 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Jestem tu pierwszy raz i uważam że jest rewelacyjnie. Ileż można jeździć po wykastrowanych alpejskich trasach. Czuję że żyję. Widać... A ja ledwo żyję... Wszystko zasługa Marka @Lexi😄 Super warunki ale towarzystwo przede wszystkim 👌 Pozdro 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 minuty temu Udostępnij Napisano 3 minuty temu 4 minuty temu, AdrianW napisał: Widać... A ja ledwo żyję... Wszystko zasługa Marka @Lexi😄 Super warunki ale towarzystwo przede wszystkim 👌 Pozdro Powiem Ci Adriano, że uchwyciłeś moment 😅 z daleka wygląda…hm…na narty WC? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi