.Beata. Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, bubol.T napisał: Beata a Ty mieszkasz w Poznaniu? Dobrze mi sie wydaje? To chyba a ponad 3 godziny do jakiegoś sensownego ośrodka narciarskiego ? Zgadza się, jam pyrka. Tak niby nie daleko wszędzie, bo pośrodku między morzem a górami, ale jednak kuźnia daleko. Nie licząc czynnych lub nieczynnych naszych Sudetów, zatkanego Zieleńca i jeszcze bardziej zatkanej Czarnej, to mam 3 i pół godziny do Jańskich/Pec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Dzisiaj z rana na treningowym Stoczku 🙂 w końcu twardo 🙂 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, .Beata. napisał: Zgadza się, jam pyrka. Tak niby nie daleko wszędzie, bo pośrodku między morzem a górami, ale jednak kuźnia daleko. Nie licząc czynnych lub nieczynnych naszych Sudetów, zatkanego Zieleńca i jeszcze bardziej zatkanej Czarnej, to mam 3 i pół godziny do Jańskich/Pec Jak jeszcze jest z kim jechać, to nie tak źle. Chodzi mi o dzielenie pasji z członkami rodziny. Ale samemu to wiadomo, że się nie chce. Mi sie zdarzało jeździć do Poznania z Katowic i z powrotem w jeden dzień. Ale to jak pracowałem w serwisie i było małe zlecenie typu wymiana uszczelnienia w pompie, albo jakiegos czujnika. 2 godziny roboty, a 11 za kółkiem. Dobrze, że to minęło 😁 Edytowane 17 godzin temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Takie wypady na jeden dzień robiłem często sam bez towarzystwa 😋 co zarobisz jak masz tego wirusa .Wyjazd 3:30 w nocy o 24 byłem w domu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 20 minut temu, Mikoski napisał: Takie wypady na jeden dzień robiłem często sam bez towarzystwa 😋 co zarobisz jak masz tego wirusa .Wyjazd 3:30 w nocy o 24 byłem w domu. Chyba bym wolał te 5.30 h do Warth niż 3.30 do Zieleńca 😅 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 20 minut temu, bubol.T napisał: Chyba bym wolał te 5.30 h do Warth niż 3.30 do Zieleńca 😅 Dodam tylko bo to robi różnicę że wsiadałem do autobusu i nic więcej nie nie obchodziło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) Tomek, narciarskiego świra mam tylko ja, reszta rodziny się do mnie nie przyznaje 😉 jeżdżą i też to bardzo lubią, ale trudno to nazwać pasją. Jedynie Ela mnie rozumie… i fakt, radość i zachwyt pierwszego widoku na Piztzalu w towarzystwie Eli smakował wybornie, aczkolwiek dzieląc go z dziećmi smakowałby jeszcze wyborniej . Edytowane 14 godzin temu przez .Beata. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dobry… 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Lexi napisał: Dobry… Dobry, od wtorku do piątku jestem ponownie 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Lexi napisał: Dobry… Przecież napisali "Szczyrk jest lepszy na rowerze" 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, .Beata. napisał: Tomek, narciarskiego świra mam tylko ja, reszta rodziny się do mnie nie przyznaje 😉 jeżdżą i też to bardzo lubią, ale trudno to nazwać pasją. Jedynie Ela mnie rozumie… i fakt, radość i zachwyt pierwszego widoku na Piztzalu w towarzystwie Eli smakował wybornie, aczkolwiek dzieląc go z dziećmi smakowałby jeszcze wyborniej . Ja mam podobnie, pomaga mi bliskość Beskidów. Często jadę sam, zazwyczaj w niedzielę jak reszta śpi. W Zwardoniu tez byłem jeden dzień sam, a drugi z rodziną. Moja żona kocha narty, ale musi być słońce i pusty stok, czyli sytuacja zdarzająca sie raz w sezonie na naszych stokach. Moja nadzieja w Nikodemie i póki co wyrasta mi kompan na każde warunki. Już dzisiaj jak go odprowadzałem do szkoły, pytał czy jedziemy w góry na weekend? Bo chciałby jechać. Zawsze mozesz wziąć chłopa na weekend, w górach jest co robić także poza nartami. Wyskoczysz rano na 3-4 godziny, a resztę dnia macie do dyspozycji. Szkoda czekać do marca. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, bubol.T napisał: Zawsze mozesz wziąć chłopa na weekend, najlepiej dać ogłoszenie na forum: szukam chłopa na weekend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Jan napisał: najlepiej dać ogłoszenie na forum: szukam chłopa na weekend Takich tu już było sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Mój chłop nie cierpi gór 😂 także tak… 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, .Beata. napisał: Mój chłop nie cierpi gór 😂 także tak… 😉 To wiesz co trzeba zrobić. Zmienić... 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, a_senior napisał: To wiesz co trzeba zrobić. Zmienić... 🙂 też chciałem napisać ale ugryzłem się w klawiaturę 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, .Beata. napisał: Mój chłop nie cierpi gór 😂 także tak… 😉 Mój na szczęście lubi, ale za to nie chce jeździć na polskich stokach, bo tłok i słabe warunki (coś jak żona @bubol.T) 🙃Najlepiej jak jest mróz, słońce, brak ferii, czas w tygodniu a nie w weekend - to wtedy możemy pojechać do Szczyrku bo tam jest gdzie jeździć 🙂 łatwiej mi go wyrwać na przechadzkę po górach czy skitury (tylko że tu śniegu potrzeba więcej). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Tutaj musze sie pokłonić mojej małżonce, która nauczyła sie jeździć. Wiedziała jakie to dla mnie ważne i ile czasu spędzam każdego roku na stoku. Oczywiście czesto słyszę, że mam przestać juz gadać o nartach i przeglądać kamerki ze stoków. Że wszystkich zniechęcę, ze mam sie leczyć i nie tylko nartami człowiek żyje. Ale to i tak nieźle 😂 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, a_senior napisał: To wiesz co trzeba zrobić. Zmienić... 🙂 A po co? Ja tam nie narzekam… 😉 razem pracujemy, mieszkamy, sprzątamy, gotujemy, śpimy i „śpimy”, a i jeździmy na wakacje, zwłaszcza tam, gdzie jest co zwiedzać pod wodą - to jego świr (dla niego zaliczam snurki, choć panicznie boję się wody). … przynajmniej nikt mi nie marudzi, i mamy przerwę w dwudziestoczterogodzinnym spędzaniu ze sobą czasu 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, bubol.T napisał: Tutaj musze sie pokłonić mojej małżonce, która nauczyła sie jeździć. Wiedziała jakie to dla mnie ważne i ile czasu spędzam każdego roku na stoku. Oczywiście czesto słyszę, że mam przestać juz gadać o nartach i przeglądać kamerki ze stoków. Że wszystkich zniechęcę, ze mam sie leczyć i nie tylko nartami człowiek żyje. Ale to i tak nieźle 😂 Również się kłaniam mojej, bo w sumie takich aktywności wspólnych mamy kilka, narty, nurkowanie i rowery (także szosowy), nawet nie mogę powiedzieć, że robi to dlatego, że dla mnie ważne, ale raczej dlatego, że też lubi. Natomiast dziwnie się na mnie patrzy jak latem oglądam filmiki z jazdy na nartach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, bubol.T napisał: Tutaj musze sie pokłonić mojej małżonce, która nauczyła sie jeździć. Wiedziała jakie to dla mnie ważne i ile czasu spędzam każdego roku na stoku. Oczywiście czesto słyszę, że mam przestać juz gadać o nartach i przeglądać kamerki ze stoków. Że wszystkich zniechęcę, ze mam sie leczyć i nie tylko nartami człowiek żyje. Ale to i tak nieźle 😂 Witam w klubie, mam i ja:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć "Zmienić" - aż mi ciężko to postrzegać w kategorii żartu. Ja wciągnąłem Rybelka w narty a za to ona mnie w rowery. Ale ani ja nie musiałem jej wciągać w narty ani ona mnie w rowery. Bycie razem nie na tym polega, może, ale nie musi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 24 minuty temu, Mitek napisał: "Zmienić" - aż mi ciężko to postrzegać w kategorii żartu raczej chdzi o zmianę upodobań partnera / partnerki Jeśli ona niecierpiąc wody tapla się dla niego Godzinę temu, .Beata. napisał: (dla niego zaliczam snurki, choć panicznie boję się wody). to on mógł by się nauczyć narciarstwa i górołażenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu 17 minut temu, Jan napisał: raczej chdzi o zmianę upodobań partnera / partnerki Jeśli ona niecierpiąc wody tapla się dla niego to on mógł by się nauczyć narciarstwa i górołażenia To juz ich sprawa. 24 h na dobę też niezdrowo 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu 17 minut temu, Jan napisał: raczej chdzi o zmianę upodobań partnera / partnerki Jeśli ona niecierpiąc wody tapla się dla niego to on mógł by się nauczyć narciarstwa i górołażenia U znajomej pary był teraz w grudniu taki "zakład" że w zamian za to że on (słabo jeżdżący) zjedzie czerwoną trasą z Pejo 3000, to ona (jeżdżąca na moto 125) zrobi prawko kat. A na wiosnę. On wygrał 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi