Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Chertan napisał: Ba, jam go zgłaszał. Darcie japy przez megafon i inne głośniki, tańce, balony, żurek. Z jednym się nie zgadzam, myty byłem, w rzeczy samej. Na pikietę rowerową się zgłaszam. Co za czasy, narciarz narciarzowi wilkiem. Wisisz mi 0,5 h z życia😀. pozoro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Co za czasy, narciarz narciarzowi wilkiem. Wisisz mi 0,5 h z życia😀. pozoro Z przyjemnością je zwrócę, zabiorę Cię na półgodzinną przejażdżkę rowerową po moich okolicznych górkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Chertan napisał: Z przyjemnością je zwrócę, zabiorę Cię na półgodzinną przejażdżkę rowerową po moich okolicznych górkach. Zlituj się ... to już go lepiej za końmi pociągnij.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, Lexi napisał: Zlituj się ... to już go lepiej za końmi pociągnij.. 🙂 Nie bój żaby, Maro ma już w tej materii doświadczenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, Lexi napisał: Zlituj się ... to już go lepiej za końmi pociągnij.. 🙂 Na empatię nie ma co liczyć... podejście GOPR-owskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu A jak tam u Wasz na wsi?😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, AdrianW napisał: A jak tam u Wasz na wsi?😉 daje po nerach jak za cara. u mnie gorunc na prowincji, marne -12st C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi