bubol.T Napisano Niedziela o 13:51 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:51 5 minut temu, terespl napisał: Byłem dzisiaj pierwszy raz na Mosornym. Turyści nie przeszkadzali, bo było ich bardzo mało. Na Czantorii może być z tym gorzej. Też chciałem tam jechać dzisiaj rano, ale ostatnie dwa dni się tak najeździłem, że przełożę to na inny weekend. Było bardzo miękko? W nocy temperatura na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano Niedziela o 13:54 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:54 2 minuty temu, bubol.T napisał: Też chciałem tam jechać dzisiaj rano, ale ostatnie dwa dni się tak najeździłem, że przełożę to na inny weekend. Było bardzo miękko? W nocy temperatura na plusie. Było 😐 Trzeba czekać na przyszły tydzień 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 15:59 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:59 20 godzin temu, kordiankw napisał: Z twarzy podobny zupełnie do nikogo 🤔. Jakby ściągnął gogle, pewnie byłoby inaczej. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Niedziela o 17:29 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:29 3 godziny temu, terespl napisał: Byłem dzisiaj pierwszy raz na Mosornym. Turyści nie przeszkadzali, bo było ich bardzo mało. Na Czantorii może być z tym gorzej. Sezon wczesny. Zobaczysz co będzie w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 18:06 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:06 (edytowane) 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Jakby ściągnął gogle, pewnie byłoby inaczej. pozdro Dzisiaj w Bukowinie było mocno inaczej ... dojechały "świerzaki" w autokarach - dałem mojemu "czerwonemu" kije i uciekłem do lasu.. No i mała zaliczyła pierwsze ślizgi i pierwszą samotną jazdę na talerzyku - w lutym skończy trzy latka..👍..dziadek dumny edit. jeszcze Les Bukowines w pełnej krasie.. Edytowane Niedziela o 18:10 przez Lexi 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Niedziela o 19:34 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:34 (edytowane) W dniu 24.01.2026 o 19:48, Lexi napisał: Spotkałem gościa - nie wiem czy Rumun czy Ukrainiec .. z gęby jakiś taki Hiszpan chyba Coś nie wyglądasz na szczęśliwego ze spotkania Rumuna. A ja dzisiaj blisko, Myślenice, mało luda, dużo śniegu, słoneczko przez mgłę Edytowane Niedziela o 19:34 przez Chertan 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 19:36 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:36 1 minutę temu, Chertan napisał: Coś nie wyglądasz na szczęśliwego ze spotkania Rumuna. Ale potem piwo postawił.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 19:51 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:51 17 minut temu, Chertan napisał: Coś nie wyglądasz na szczęśliwego ze spotkania Rumuna. A ja dzisiaj blisko, Myślenice, mało luda, dużo śniegu, słoneczko przez mgłę Dynki nowe sprawdzone? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Niedziela o 20:34 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:34 41 minut temu, Marcos73 napisał: Dynki nowe sprawdzone? pozdro Nie, góra raczej na slalomki, zwłaszcza gdy ktoś jeździ jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Niedziela o 20:40 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:40 6 minut temu, Chertan napisał: Nie, góra raczej na slalomki, zwłaszcza gdy ktoś jeździ jeszcze. A szkoda, ciekaw byłem 😉 Górka dobra na m19 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Niedziela o 20:42 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:42 1 minutę temu, Bruner79 napisał: A szkoda, ciekaw byłem 😉 Górka dobra na m19 😉 Niedługo Włochy, będzie gdzie jeździć na nich. Chyba, że jeszcze wcześniej gdzieś wyskoczę. Mosorny byłby spoko na taką nartę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 04:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 04:50 8 godzin temu, Chertan napisał: Niedługo Włochy, będzie gdzie jeździć na nich. Chyba, że jeszcze wcześniej gdzieś wyskoczę. Mosorny byłby spoko na taką nartę. Widziałem na Rusin - jakiś Rumun dawał na takich dość sprawnie miedzy ludżmi i ceprami.... tylko kolorystycznie za ch.. do niczego mu nie pasowały.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 07:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:50 (edytowane) 11 godzin temu, Chertan napisał: Niedługo Włochy, będzie gdzie jeździć na nich. Chyba, że jeszcze wcześniej gdzieś wyskoczę. Mosorny byłby spoko na taką nartę. Może w przyszłą niedzielę ten Mosorny? Jak mnie te osły z roboty nie zarażą, bo rozsiewają jakies g... zamiast siedzieć w domu. Edytowane wczoraj o 07:51 przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 08:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:01 13 godzin temu, Lexi napisał: No i mała zaliczyła pierwsze ślizgi i pierwszą samotną jazdę na talerzyku - w lutym skończy trzy latka..👍..dziadek dumny Cześć Ale chciałem zwrócić uwagę jak ta panna wzorowo stoi na nartach! Brawo! Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 08:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:26 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ale chciałem zwrócić uwagę jak ta panna wzorowo stoi na nartach! Brawo! Pozdro Wiedziałem że zauważysz.. 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 10:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:07 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Ale chciałem zwrócić uwagę jak ta panna wzorowo stoi na nartach! Brawo! Pozdro Dla wnuczki Maras zrobił pełen bootfitting, canting, bootbeoarding i ch... wi co jeszcze. W zeszłym sezonie miała jeździć, ale cos podobno sprzętowo nie grało 😉 pozdro 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano wczoraj o 12:59 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:59 8 godzin temu, Lexi napisał: tylko kolorystycznie za ch.. do niczego mu nie pasowały.. Niech błękitny płaszczyk dokupi 🥳 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano wczoraj o 14:13 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:13 6 godzin temu, bubol.T napisał: Może w przyszłą niedzielę ten Mosorny? Jak mnie te osły z roboty nie zarażą, bo rozsiewają jakies g... zamiast siedzieć w domu. W niedzielę mam protest przeciw S7 w naszych podkrakowskich wsiach, więc będę zajęty, ew. sobota, ale od pogody zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 14:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:24 10 minut temu, Chertan napisał: W niedzielę mam protest przeciw S7 w naszych podkrakowskich wsiach, więc będę zajęty, ew. sobota, ale od pogody zależy. Czyli będziesz jeździł ... po rządzących 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 14:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:32 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Dla wnuczki Maras zrobił pełen bootfitting, canting, bootbeoarding i ch... wi co jeszcze. W zeszłym sezonie miała jeździć, ale cos podobno sprzętowo nie grało 😉 pozdro Najważniejsze odpowiednie kąty... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano wczoraj o 17:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:35 (edytowane) Hochzeiger wreszcie zobaczyłem trochę nieba i słońca po wczorajszym dniu. Radość jednak szybko się skończyła, warunki na trasach bardzo szybko przypomniały polskie warunki w feryjny weekend. Po 10 już bylo sporo odsypow, później tylko gorzej. Odpalone lance i armatki nie pomagały, bo momentalnie wszystko zamarzło na goglach. W nocy musiało padać i ratraki już nic z tym nie zrobiły, potem doszedł jeszcze śnieg i u góry mgła. Edytowane wczoraj o 18:22 przez cappo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano wczoraj o 18:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:41 Chopok - od 3 dni ocieplenie, od wczoraj rano do dziś południa deszcz przechodzący wyżej w śnieg. Warun typowo marcowy czyli mięciutko. 5 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Chińczyk wciąga europejskie marki produkujące odzież sportową / sprzęt sportowy, w tym narty: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) I co z tego? Zmiana właściciela czy głównego udziałowca to raczej normalna rzecz na tym świecie. Edytowane 2 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu AI wypluwa poniższe zestawienie dla właścicieli firm produkujących narty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi