bubol.T Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, terespl napisał: Byłem dzisiaj pierwszy raz na Mosornym. Turyści nie przeszkadzali, bo było ich bardzo mało. Na Czantorii może być z tym gorzej. Też chciałem tam jechać dzisiaj rano, ale ostatnie dwa dni się tak najeździłem, że przełożę to na inny weekend. Było bardzo miękko? W nocy temperatura na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, bubol.T napisał: Też chciałem tam jechać dzisiaj rano, ale ostatnie dwa dni się tak najeździłem, że przełożę to na inny weekend. Było bardzo miękko? W nocy temperatura na plusie. Było 😐 Trzeba czekać na przyszły tydzień 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 20 godzin temu, kordiankw napisał: Z twarzy podobny zupełnie do nikogo 🤔. Jakby ściągnął gogle, pewnie byłoby inaczej. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, terespl napisał: Byłem dzisiaj pierwszy raz na Mosornym. Turyści nie przeszkadzali, bo było ich bardzo mało. Na Czantorii może być z tym gorzej. Sezon wczesny. Zobaczysz co będzie w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Jakby ściągnął gogle, pewnie byłoby inaczej. pozdro Dzisiaj w Bukowinie było mocno inaczej ... dojechały "świerzaki" w autokarach - dałem mojemu "czerwonemu" kije i uciekłem do lasu.. No i mała zaliczyła pierwsze ślizgi i pierwszą samotną jazdę na talerzyku - w lutym skończy trzy latka..👍..dziadek dumny edit. jeszcze Les Bukowines w pełnej krasie.. Edytowane 16 godzin temu przez Lexi 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) W dniu 24.01.2026 o 19:48, Lexi napisał: Spotkałem gościa - nie wiem czy Rumun czy Ukrainiec .. z gęby jakiś taki Hiszpan chyba Coś nie wyglądasz na szczęśliwego ze spotkania Rumuna. A ja dzisiaj blisko, Myślenice, mało luda, dużo śniegu, słoneczko przez mgłę Edytowane 14 godzin temu przez Chertan 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Chertan napisał: Coś nie wyglądasz na szczęśliwego ze spotkania Rumuna. Ale potem piwo postawił.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 17 minut temu, Chertan napisał: Coś nie wyglądasz na szczęśliwego ze spotkania Rumuna. A ja dzisiaj blisko, Myślenice, mało luda, dużo śniegu, słoneczko przez mgłę Dynki nowe sprawdzone? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 41 minut temu, Marcos73 napisał: Dynki nowe sprawdzone? pozdro Nie, góra raczej na slalomki, zwłaszcza gdy ktoś jeździ jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Chertan napisał: Nie, góra raczej na slalomki, zwłaszcza gdy ktoś jeździ jeszcze. A szkoda, ciekaw byłem 😉 Górka dobra na m19 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Bruner79 napisał: A szkoda, ciekaw byłem 😉 Górka dobra na m19 😉 Niedługo Włochy, będzie gdzie jeździć na nich. Chyba, że jeszcze wcześniej gdzieś wyskoczę. Mosorny byłby spoko na taką nartę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, Chertan napisał: Niedługo Włochy, będzie gdzie jeździć na nich. Chyba, że jeszcze wcześniej gdzieś wyskoczę. Mosorny byłby spoko na taką nartę. Widziałem na Rusin - jakiś Rumun dawał na takich dość sprawnie miedzy ludżmi i ceprami.... tylko kolorystycznie za ch.. do niczego mu nie pasowały.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 11 godzin temu, Chertan napisał: Niedługo Włochy, będzie gdzie jeździć na nich. Chyba, że jeszcze wcześniej gdzieś wyskoczę. Mosorny byłby spoko na taką nartę. Może w przyszłą niedzielę ten Mosorny? Jak mnie te osły z roboty nie zarażą, bo rozsiewają jakies g... zamiast siedzieć w domu. Edytowane 2 godziny temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, Lexi napisał: No i mała zaliczyła pierwsze ślizgi i pierwszą samotną jazdę na talerzyku - w lutym skończy trzy latka..👍..dziadek dumny Cześć Ale chciałem zwrócić uwagę jak ta panna wzorowo stoi na nartach! Brawo! Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ale chciałem zwrócić uwagę jak ta panna wzorowo stoi na nartach! Brawo! Pozdro Wiedziałem że zauważysz.. 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Ale chciałem zwrócić uwagę jak ta panna wzorowo stoi na nartach! Brawo! Pozdro Dla wnuczki Maras zrobił pełen bootfitting, canting, bootbeoarding i ch... wi co jeszcze. W zeszłym sezonie miała jeździć, ale cos podobno sprzętowo nie grało 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi