bubol.T Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, terespl napisał: Byłem dzisiaj pierwszy raz na Mosornym. Turyści nie przeszkadzali, bo było ich bardzo mało. Na Czantorii może być z tym gorzej. Też chciałem tam jechać dzisiaj rano, ale ostatnie dwa dni się tak najeździłem, że przełożę to na inny weekend. Było bardzo miękko? W nocy temperatura na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, bubol.T napisał: Też chciałem tam jechać dzisiaj rano, ale ostatnie dwa dni się tak najeździłem, że przełożę to na inny weekend. Było bardzo miękko? W nocy temperatura na plusie. Było 😐 Trzeba czekać na przyszły tydzień 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 20 godzin temu, kordiankw napisał: Z twarzy podobny zupełnie do nikogo 🤔. Jakby ściągnął gogle, pewnie byłoby inaczej. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, terespl napisał: Byłem dzisiaj pierwszy raz na Mosornym. Turyści nie przeszkadzali, bo było ich bardzo mało. Na Czantorii może być z tym gorzej. Sezon wczesny. Zobaczysz co będzie w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Jakby ściągnął gogle, pewnie byłoby inaczej. pozdro Dzisiaj w Bukowinie było mocno inaczej ... dojechały "świerzaki" w autokarach - dałem mojemu "czerwonemu" kije i uciekłem do lasu.. No i mała zaliczyła pierwsze ślizgi i pierwszą samotną jazdę na talerzyku - w lutym skończy trzy latka..👍..dziadek dumny edit. jeszcze Les Bukowines w pełnej krasie.. Edytowane 4 godziny temu przez Lexi 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) W dniu 24.01.2026 o 19:48, Lexi napisał: Spotkałem gościa - nie wiem czy Rumun czy Ukrainiec .. z gęby jakiś taki Hiszpan chyba Coś nie wyglądasz na szczęśliwego ze spotkania Rumuna. A ja dzisiaj blisko, Myślenice, mało luda, dużo śniegu, słoneczko przez mgłę Edytowane 3 godziny temu przez Chertan 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Chertan napisał: Coś nie wyglądasz na szczęśliwego ze spotkania Rumuna. Ale potem piwo postawił.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Chertan napisał: Coś nie wyglądasz na szczęśliwego ze spotkania Rumuna. A ja dzisiaj blisko, Myślenice, mało luda, dużo śniegu, słoneczko przez mgłę Dynki nowe sprawdzone? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, Marcos73 napisał: Dynki nowe sprawdzone? pozdro Nie, góra raczej na slalomki, zwłaszcza gdy ktoś jeździ jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Chertan napisał: Nie, góra raczej na slalomki, zwłaszcza gdy ktoś jeździ jeszcze. A szkoda, ciekaw byłem 😉 Górka dobra na m19 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bruner79 napisał: A szkoda, ciekaw byłem 😉 Górka dobra na m19 😉 Niedługo Włochy, będzie gdzie jeździć na nich. Chyba, że jeszcze wcześniej gdzieś wyskoczę. Mosorny byłby spoko na taką nartę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi