bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, terespl napisał: Byłem dzisiaj pierwszy raz na Mosornym. Turyści nie przeszkadzali, bo było ich bardzo mało. Na Czantorii może być z tym gorzej. Też chciałem tam jechać dzisiaj rano, ale ostatnie dwa dni się tak najeździłem, że przełożę to na inny weekend. Było bardzo miękko? W nocy temperatura na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, bubol.T napisał: Też chciałem tam jechać dzisiaj rano, ale ostatnie dwa dni się tak najeździłem, że przełożę to na inny weekend. Było bardzo miękko? W nocy temperatura na plusie. Było 😐 Trzeba czekać na przyszły tydzień 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 20 godzin temu, kordiankw napisał: Z twarzy podobny zupełnie do nikogo 🤔. Jakby ściągnął gogle, pewnie byłoby inaczej. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 minut temu Udostępnij Napisano 20 minut temu 3 godziny temu, terespl napisał: Byłem dzisiaj pierwszy raz na Mosornym. Turyści nie przeszkadzali, bo było ich bardzo mało. Na Czantorii może być z tym gorzej. Sezon wczesny. Zobaczysz co będzie w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi