Peter Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 9 godzin temu, Marxx74x napisał: . Odnośnie zamkniętych figur (łokieć/vertical) to pomijając elementy wejścia z dużego offsetu i pułapki 1-2 za same figury raczej śladu hamującego nie lubią stąd klasyka ćwiczeń np. na ciągnących się w nieskończoność verticalach na kolanówkach. Tak jeśli pominie się w slalomie to co najtrudniejsze, to rzeczywiście...😃 Edited 1 hour ago by Peter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) 6 minut temu, Edwin napisał: Ty nie słuchaj się Ali,tylko film wrzucaj😁 A tu muszę mieć zgodę kolegi Mitka, bo go nie da rady wyciąć bo się non stop pląta po całym ekranie😀. pozdro Edited 1 hour ago by Marcos73 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago @Edwin poproś @star to za chwilę coś wygrzebie z przeszłości. Jest szybszy niż Google. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 6 minut temu, Marcos73 napisał: A tu muszę mieć zgodę kolegi Mitka, bo go nie da rady wyciąć bo się non stop pląta po całym ekranie😀. pozdro Mietek raczej nie wstydzi się swojej jazdy. A jak zobaczę Was śmigających w Zwardoniu,to może mnie bardziej zmotywuje,by na stok wrócić i może zawitać w Zwardoniu,by choć browara z Wami wypić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx74x Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 11 minut temu, Peter napisał: Tak jeśli pominie się w slalomie to co najtrudniejsze, to rzeczywiście...😃 Oczywistym jest, że zmiana rytmu "robi robotę". Taka oczywista oczywistość i ratuj się kto może jak nie potrafi 🙂 M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 34 minuty temu, Marcos73 napisał: @Edwin poproś @star to za chwilę coś wygrzebie z przeszłości. Jest szybszy niż Google. pozdro Ja mogę nawet z przyszłości. Wróżbita Tadek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 29 minut temu, Edwin napisał: Mietek raczej nie wstydzi się swojej jazdy. A jak zobaczę Was śmigających w Zwardoniu,to może mnie bardziej zmotywuje,by na stok wrócić i może zawitać w Zwardoniu,by choć browara z Wami wypić. A jaki masz kłopot z motywacją? Czy ciało odmawia posłuszeństwa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts