Marcos73 Posted August 22, 2024 Share Posted August 22, 2024 1 godzinę temu, Mikoski napisał: O ja cieeę to moja sąsiadka jest 😱 Przecież to Witek. Nie poznajesz? pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted August 23, 2024 Share Posted August 23, 2024 Nowy sezon, nowe narty ... Jakie macie plany inwestycyjne w tym zakresie??? Ja zapewne nabędę młode używki Salo Addict Pro 170, czyli slalomkę bez rockera, dość wąską pod butem / 66 mm. Albowiem idę w ekologię, a te narty w wielkiej części są ze śmieci stworzone. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted August 23, 2024 Share Posted August 23, 2024 20 minut temu, Kaem napisał: ze śmieci a ja muszę trochę powyrzucać na śmieci bo już nie mam miejsca w piwnicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted August 23, 2024 Share Posted August 23, 2024 Kupiłem na ten sezon GS i SL, choć bez przekonania. Ja to bym chętnie spróbował Atomic Bent Chetler 100, ale nie wiem czy to ten sezon czy jakiś inny 🙂 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 23, 2024 Share Posted August 23, 2024 1 godzinę temu, Kaem napisał: Jakie macie plany inwestycyjne w tym zakresie??? Moje plany już wieziee DHL z Francji.. 🙂 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 23, 2024 Share Posted August 23, 2024 1 godzinę temu, Kaem napisał: Salo Addict Pro 170 Musisz se Marek sprawić taką gumę jak ma Zbyszek @lski żeby kolorystycznie grało 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted August 25, 2024 Share Posted August 25, 2024 W gumie to jak Papa Smerf wyglądać będę, zatem przemyślę 😄 Arsenał troszkę zmieniam w ramach odnowy moralnej i z nadzieją, że to będą modele które jeżdżą same, niewymagające kondycyjnie. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted August 25, 2024 Share Posted August 25, 2024 W dniu 23.08.2024 o 14:07, Lexi napisał: Francji.. 🙂 super narciarska destynacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 W dniu 23.08.2024 o 12:22, Kaem napisał: Nowy sezon, nowe narty ... Jakie macie plany inwestycyjne w tym zakresie??? Ja zapewne nabędę młode używki Salo Addict Pro 170, czyli slalomkę bez rockera, dość wąską pod butem / 66 mm. Albowiem idę w ekologię, a te narty w wielkiej części są ze śmieci stworzone. Ja z chęcią bym się pozbył... i tak dożynam jedynie skitury... takie nówki by się przydały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 W dniu 23.08.2024 o 12:22, Kaem napisał: Nowy sezon, nowe narty ... Jakie macie plany inwestycyjne w tym zakresie??? W dniu 23.08.2024 o 14:07, Lexi napisał: Moje plany już wieziee DHL z Francji.. 🙂 Wiózł..wiózł ..no i przywiózł.. 🙂 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 13 minut temu, Lexi napisał: Wiózł..wiózł ..no i przywiózł.. 🙂 Jak ulał na halę 😜 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 33 minuty temu, Victor napisał: Jak ulał na halę 😜 Na wiosenną Goryczkową w sam raz.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 25 minut temu, Lexi napisał: Na wiosenną Goryczkową w sam raz.. Ożesz Ty orzeszku, ale że nowe? Tak grubo? pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Ożesz Ty orzeszku, ale że nowe? Tak grubo? pozdro Z drugiej ręki zapomnij.. nowe po "piniondzach" 180cm graniczy z cudem (można tanio dostać 164 albo 188)... ale wyszukałem jedną pare z malutką kombinacją 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 Godzinę temu, Lexi napisał: Z drugiej ręki zapomnij.. nowe po "piniondzach" 180cm graniczy z cudem (można tanio dostać 164 albo 188)... ale wyszukałem jedną pare z malutką kombinacją 😉 Chytrze, stary Lisie, Ewcia Cię teraz nie wywali z domu bo jesteś jej potrzebny. Łazienkę trzeba skończyć, zaopiekować się kontuzjowaną dziewczyną, bo miałeś jechać, a nie stać jak ch.. na weselu😀. pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 55 minut temu, Marcos73 napisał: Chytrze, stary Lisie, Ewcia Cię teraz nie wywali z domu bo jesteś jej potrzebny. Łazienkę trzeba skończyć, zaopiekować się kontuzjowaną dziewczyną, bo miałeś jechać, a nie stać jak ch.. na weselu😀. pozdro Na wszelki wypadek jednak nie ryzykuję.. 🤫 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 5 godzin temu, Lexi napisał: Wiózł..wiózł ..no i przywiózł.. 🙂 coś będą Tobie dopłacać za jazdę na tym ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 10 minut temu, Jan napisał: coś będą Tobie dopłacać za jazdę na tym ? Nie wiem jak ten model, ale syn ma stary model MX 78 i to świetna narta. Czasami się na nich karne, bez dopłaty, tak dla przyjemności. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 (edited) 22 minuty temu, kordiankw napisał: Nie wiem jak ten model, ale syn ma stary model MX 78 i to świetna narta. Czasami się na nich karne, bez dopłaty, tak dla przyjemności. Mogę jeździć na każdym modelu całkiem dobre narty tylko muszę zaklejać czuby 🤣 Edited August 27, 2024 by Mikoski 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 13 minut temu, Mikoski napisał: Mogę jeździć na każdym modelu całkiem dobre narty tylko muszę zaklejać czuby 🤣 Sam se zaklej 😝........są piękne !!!..najładnejsze Kastle jakie mam (bo pomarańczowe) !! 😉 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 53 minuty temu, Jan napisał: coś będą Tobie dopłacać za jazdę na tym ? Nie aż tyle ile bym chciał.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 2 minuty temu, Lexi napisał: Sam se zaklej 😝........są piękne !!!..najładnejsze Kastle jakie mam (bo pomarańczowe) !! 😉 Sprawdzimy w zimie co potrafią 😜 wiesz że lubię szerokie klepiące narty czyli klapaczki 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 1 minutę temu, Mikoski napisał: Sprawdzimy w zimie co potrafią 😜 wiesz że lubię szerokie klepiące narty czyli klapaczki 😁 Obiecaj mi Damian że wystroisz sie w te kolorowe wdzianko z koncertu na stok to złożę specjalne "papuzie"wiązania pod kolor tych gaci .. 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 4 minuty temu, Lexi napisał: Obiecaj mi Damian że wystroisz sie w te kolorowe wdzianko z koncertu na stok to złożę specjalne "papuzie"wiązania pod kolor tych gaci .. 😉 Takie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 13 minut temu, kordiankw napisał: Takie? No coś Ty .. te>> 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts