Jan Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 Godzinę temu, mig napisał: za luty 350 zł za gaz.... 😉 to duzo czy malo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 38 minut temu, Jan napisał: to duzo czy malo? o,5 na trzech 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 13, 2024 Author Share Posted March 13, 2024 (edited) No dobra…wracając do zlotu letniego… Jestem po jakby lekko „utajnionych” konsultacjach terminowych z @mig i @Mitek. Rzucam pytaniem do @Adam ..DUCH @Chertan @moruniek i @Marcos73 - czy możemy przesunąć zlot o tydzień wcześniej, tj 10-12 maj? Będzie wtedy szansa na przyjazd Michała i Mitka z Rybelkiem… może @Mikoski też dałby radę? 🙂 tak - ❤️ nie - 😞 Edited March 13, 2024 by .Beata. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 7 minut temu, .Beata. napisał: No dobra…wracając do zlotu letniego… Jestem po jakby lekko „utajnionych” konsultacjach terminowych z @mig i @Mitek. Rzucam pytaniem do @Adam ..DUCH @Chertan @moruniek i @Marcos73 - czy możemy przesunąć zlot o tydzień wcześniej, tj 10-12 maj? Będzie wtedy szansa na przyjazd Michała i Mitka z Rybelkiem… może @Mikoski też dałby radę? 🙂 tak - ❤️ nie - 😞 Ja w pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 Ja też z żalem informuję, że wszystkie zaprezentowane terminy by się ze mną napić mam już zarezerwowane 🍷 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 36 minut temu, .Beata. napisał: No dobra…wracając do zlotu letniego… Jestem po jakby lekko „utajnionych” konsultacjach terminowych z @mig i @Mitek. Rzucam pytaniem do @Adam ..DUCH @Chertan @moruniek i @Marcos73 - czy możemy przesunąć zlot o tydzień wcześniej, tj 10-12 maj? Będzie wtedy szansa na przyjazd Michała i Mitka z Rybelkiem… może @Mikoski też dałby radę? 🙂 tak - ❤️ nie - 😞 U mnie raczej na tak czyli piątek wieczorem mogę być w tym terminie, żonka niewiadomo bo to czas matur i bywało że w soboty była w komisji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 2 godziny temu, kordiankw napisał: Ja też z żalem informuję, że wszystkie zaprezentowane terminy by się ze mną napić mam już zarezerwowane 🍷 No wiesz.... to już chyba alkoholizm.... 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 14, 2024 Author Share Posted March 14, 2024 A więc, sytuacja wygląda następująco: za terminem 10-12.05 są Adam, Mitek z Rybelkiem, Mig, Chertan, Mikoski, Marcos, ja za terminem 17-19.05 są Adam, Chertan, moruniek, Marcos, ja za terminem 21-23.06 sa Mikoski, mig, ja Demokratycznie, wiekszością oddanych głosów, został wybrany termin 10-12.05.2024 Ufff… jedno z głowy. Tera spanie: Halka czy Zgoda? Ogarnijmy to do jutra, ok? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 14, 2024 Author Share Posted March 14, 2024 Halka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 14, 2024 Author Share Posted March 14, 2024 Zgoda 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 Cześć Pełna zgoda na Twoje ustalenia i szacun za organizacyjny porządek. Musimy niestety zaznaczyć, że z różnych względów my praktycznie do końca (teraz nie mam pojęcia) nie będziemy pewni czy będziemy mogli przyjechać. Bardzo prosimy o uwzględnienie tego faktu i o wcześniejsze sygnały dotyczące wszelakich deklaracji. Oczywistym jest, że jeżeli okaże się w ostatniej chwili, że nie przyjedziemy pokryjemy całkowite koszty wszelkich dokonanych wcześniej rezerwacji. Trzymaj się Beatko serdecznie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 14, 2024 Author Share Posted March 14, 2024 Mitek, zakładamy przecież, że przyjedziemy 🙂 Jakbyś mógł jeszcze zagłosować na miejscówkę, byłoby super… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 35 minut temu, Mitek napisał: Cześć Pełna zgoda na Twoje ustalenia i szacun za organizacyjny porządek. Musimy niestety zaznaczyć, że z różnych względów my praktycznie do końca (teraz nie mam pojęcia) nie będziemy pewni czy będziemy mogli przyjechać. Bardzo prosimy o uwzględnienie tego faktu i o wcześniejsze sygnały dotyczące wszelakich deklaracji. Oczywistym jest, że jeżeli okaże się w ostatniej chwili, że nie przyjedziemy pokryjemy całkowite koszty wszelkich dokonanych wcześniej rezerwacji. Trzymaj się Beatko serdecznie Szkody moralne i na psychice u przybyłych uczestników także będziecie musieli pokryć. A to nie są tanie rzeczy 😉. Warto się ubezpieczyć i to grubo. pozdro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 14, 2024 Author Share Posted March 14, 2024 @moruniek może jednak uda Ci jakoś wymiksować albo pozamieniać w robocie…? Przykro mi troszkę … 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 14 minut temu, .Beata. napisał: Mitek, zakładamy przecież, że przyjedziemy 🙂 Jakbyś mógł jeszcze zagłosować na miejscówkę, byłoby super… Cześć Oczywiście: Halka - dwa głosy, bo Rybelek już śpi ale tak mówiła. Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 16 minut temu, .Beata. napisał: @moruniek może jednak uda Ci jakoś wymiksować albo pozamieniać w robocie…? Przykro mi troszkę … 🙂 Cześć Krzysio nie marnuje czasu na wyjazdy z pijakami. 😉 Pozdro 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 Też obstawiam Halkę, ale Zgoda też ok. Mnie to tak naprawdę obojętne, bo tutaj towarzystwo się liczy. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 10 godzin temu, .Beata. napisał: Jakbyś mógł jeszcze zagłosować na miejscówkę, byłoby super… Jeśli sala wewnątrz to Halka, jeśli wewnątrz i na zewnątrz to Zgoda.. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 15, 2024 Author Share Posted March 15, 2024 No jak fajnie nam idzie… póki co Zgody z lekką przewagą. Czekamy na głosy @mig i @Chertan Jak tak dalej pójdzie, to dopniemy sprawy organizacyjne w jeszcze w tym tygodniu…? 😲😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 Mam taką nadzieję że w maju będzie tak: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 15, 2024 Author Share Posted March 15, 2024 27 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Mam taką nadzieję że w maju będzie tak: Po 1. że będziemy atakować Rozsutec? A po 2. ja tam biorę opalacz i krem…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 Wsioryba..... dla porządku zgoda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 Ale uważajcie z rana: VID-20220717-WA0028.mp4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 2 godziny temu, .Beata. napisał: atakować Rozsutec? ..rozsutek a roz coinne.. hej 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 Beato, nam wszystko jedno, Zgody nie znam, ale twierdzicie że ok, to może być i Zgoda, skoro imprezowo lepiej. Sądzę, że nie robi to różnicy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts