.Beata. Posted March 11 Share Posted March 11 (edited) Cześć Zdaje się, że opadł już pył po zimowym złocie, a pokuta ma, to zorganizowanie letniej imprezy, więc wzniecam zadymę w związku w powyższym. Termin: Adam zaproponował czerwiec, ja dorzuciłabym jeszcze weekendy majowe 10-12, 17-19 i ewentualnie 24-26 - ale ten haczy o dzień matki, więc nie wiem jak się na to zapatrujecie, ja nie mam nic przeciwko, bo końcówkę maja corocznie spędzam w górach. Następny weekend to już Boże Ciało, procesję też możemy ogarnąć 😉 Czerwiec to już miesiąc wyjazdowo/ wylotowy, może być ciężko się ostatecznie zjechać. Baza - niby Halka, choć myślę, że wieczorkiem fajnie byłoby posiedzieć na zewnętrznej …wiecie - ognisko, drineczek/piwko, bujanki… a nie wiem czy Halka ma taką opcję. Zatem rzucam temat. Edited March 11 by .Beata. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 11 Share Posted March 11 18 minut temu, .Beata. napisał: Zatem rzucam temat. ..Beatka - ze mną jak z dzieckiem: za rączkę i do "Grzesia"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 11 Author Share Posted March 11 17 minut temu, Lexi napisał: ..Beatka - ze mną jak z dzieckiem: za rączkę i do "Grzesia"... Mareczku, może być za rączkę i może być do Grzesia, tylko rzuć jakiś termin, który pasowałby Tobie… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 11 Share Posted March 11 54 minuty temu, .Beata. napisał: Cześć Zdaje się, że opadł już pył po zimowym złocie, a pokuta ma, to zorganizowanie letniej imprezy, więc wzniecam zadymę w związku w powyższym. Termin: Adam zaproponował czerwiec, ja dorzuciłabym jeszcze weekendy majowe 10-12, 17-19 i ewentualnie 24-26 - ale ten haczy o dzień matki, więc nie wiem jak się na to zapatrujecie, ja nie mam nic przeciwko, bo końcówkę maja corocznie spędzam w górach. Następny weekend to już Boże Ciało, procesję też możemy ogarnąć 😉 Czerwiec to już miesiąc wyjazdowo/ wylotowy, może być ciężko się ostatecznie zjechać. Baza - niby Halka, choć myślę, że wieczorkiem fajnie byłoby posiedzieć na zewnętrznej …wiecie - ognisko, drineczek/piwko, bujanki… a nie wiem czy Halka ma taką opcję. Zatem rzucam temat. Do zabawa wieczornych idealny jest peron... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 11 Share Posted March 11 18 minut temu, Mitek napisał: Do zabawa wieczornych idealny jest peron... Szczególnie stacja Milówka-Zabawa 😉 Niedaleko jak coś. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 11 Share Posted March 11 (edited) .. Edited March 11 by Lexi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 11 Share Posted March 11 39 minut temu, .Beata. napisał: Mareczku, może być za rączkę i może być do Grzesia, tylko rzuć jakiś termin, który pasowałby Tobie… Mnie to wszystko pasuje..ale to szmat czasu - ja raczej żyje chwilą więc miesiąc do przodu to odległy termin - do czerwca nie planuje żadnego dalszego wyjazdu/wylotu więc jestem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 11 Share Posted March 11 25 minut temu, Mitek napisał: Do zabawa wieczornych idealny jest peron... Peron w lutym w krótkich porteczkach ....może się nie powtórzyć.. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 11 Share Posted March 11 Cześć Jeżeli chodzi o nas to dwa ostatnie weekendy maja i pierwszy weekend czerwcowy odpada - kajaki i konieczność nadgonienia pracy. Podobnie ostatni weekend czerwca bo już będziemy w późnym etapie przygotowań do Wisły. Pozdro serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 11 Share Posted March 11 38 minut temu, Lexi napisał: Peron w lutym w krótkich porteczkach ....może się nie powtórzyć.. 🙂 Cześć Nie chodzi o spodenki. Ławki, zadaszenie, światło, czasami coś się dzieje jak przyjedzie pociąg. Na terenach kolejowych nie można jarać więc coś dla zdrowia... Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 11 Share Posted March 11 Pić też nie można 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted March 11 Share Posted March 11 Nas nie ma od 29 maja do 5 czerwca, wiec 25 - 26 maja moze być i reszta czerwca też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 11 Share Posted March 11 Teraz, kordiankw napisał: Pić też nie można 🤣 A w browar w papierowej torebce nie przechodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 11 Share Posted March 11 Teraz, Mitek napisał: A w browar w papierowej torebce nie przechodzi? Nie, ale w butelce po coli albo innym juice już tak 🤔 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 11 Share Posted March 11 W maju już 3 wyjazdy.... po weekendzie 'bozocielnym'.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 11 Author Share Posted March 11 To może 21-23 czerwca, ale 23 to dzień ojca… w pierwszej połowie czerwca planuje jakąś wylotkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 11 Share Posted March 11 Ojciec dyrektor też będzie? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted March 11 Share Posted March 11 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Szczególnie stacja Milówka-Zabawa 😉 Niedaleko jak coś. pozdro Czekaj, czekaj, Ty czasem nie masz tam w okolicach działki, na którą byś chętnie przygarnął kilka namiotów 😉 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 11 Share Posted March 11 Cześć Namiotów, chyba hamaków Krzychu. Z tego co pamiętam to działka Michała jest na solidnym stoku, chyba, że coś zrównał... 🙂 Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted March 11 Share Posted March 11 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Namiotów, chyba hamaków Krzychu. Z tego co pamiętam to działka Michała jest na solidnym stoku, chyba, że coś zrównał... 🙂 Pozdro Ja do Marka pisałem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted March 11 Share Posted March 11 7 minut temu, moruniek napisał: Ja do Marka pisałem. Cześć A... Zasugerowałem się postem Michała w tle. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 11 Share Posted March 11 21 minut temu, moruniek napisał: Czekaj, czekaj, Ty czasem nie masz tam w okolicach działki, na którą byś chętnie przygarnął kilka namiotów 😉 ? Znając "młodego" to za wynajem miejsc kempingowych na 2 dni dla 3 osób będzie chciał sie wybudować..nie stać nas.. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted March 11 Share Posted March 11 25 minut temu, moruniek napisał: Czekaj, czekaj, Ty czasem nie masz tam w okolicach działki, na którą byś chętnie przygarnął kilka namiotów 😉 ? Mam pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 11 Author Share Posted March 11 31 minut temu, Marcos73 napisał: Mam pozdro No i? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted March 11 Share Posted March 11 Wracając do naszej udanej wyprawy na Pilsko przypomniało mi się że kiedyś ktoś pisał że na szerokich dechach nie da się pojechać na krawędzi 😁 no to obaliłem mit, da się w ciapowatym miękkim śniegu 💪 zapierdalałem na narcie 100 pod butem 185 cm że hej są świadkowie. Narty z wiązaniem kręconym do dechy bez żadnej płyty. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts