Jump to content

Zwardoń 2024 - zlot Twardzielek i Twardzieli - part 2

Marcos73
 Share

Recommended Posts

9 minutes ago, KrzysiekK said:

@SzymQ, ja ich będę na nartach filmował jadąc za Nimi, a Ty w związku z Twoimi sui generis upodobaniami do jazdy wstecz dokumentuj od przodu. Nic się nie ukryje. Ani podparcie wewnętrzna, ani A-frame , ani już tym bardziej problemy z rytmem. Na podstawie tych filmów i fotografii może się w końcu uda porządnie zdefiniować gdzie leży ta linia spadku stoku. 

Mam wrażenie, że niepotrzebnie próbujesz zepchnąć dyskusję z szeroko rozumianych zlotowych upodobań na moje upodobania... 🤣

Edited by SzymQ

43 minuty temu, Mikoski napisał:

Z Markosem zwanym ostatnio Narkosem i Chertanem byłem dość blisko w jednym pokoju przez kilka dni, ostatnio z Piotrusiem już bardzo blisko na zsunietych razem łóżkach 🤪 kto wie jak to się dalej rozwinie

….Grudzień 2024 !
W Polsce urodził się pierwszy Super narciarz z DNA trzech narciarzy …

• Haha 3

1 godzinę temu, tyrpoos_ski napisał:

Cześć, 

czy to jest jakieś spotkanie forumowiczów? Można dołączyć??

pozdrawiam,

Bartek

Nie wiem czy masz odpowiedni level😉, i czy Andrzej podpisze wniosek. Jak wyśle do TK to w następnym sezonie zapraszamy.

pozdro

ps. Jak coś to pisz na priv, jakoś da się coś załatwić za drobną opłatą.

• Like 1
  • Haha 3

1 godzinę temu, tyrpoos_ski napisał:

A kiedy to jest bo wertuje te strony i nie mam cierpliwości 🤣

no nie wiem, na zlot ma wstęp tylko damska i męska pierwsza "30" z Pucharu Świata, żeby poziomu nie zaniżać 😁

a na serio to będzie zacnie jak wpadniesz

• Like 1
  • Haha 1

W dniu 29.01.2024 o 20:48, Mitek napisał:

Cześć

Słowo Master na tej narcie pewnie z tysiaka kosztuje a co wewnątrz... stawiam na tzw drugą slalomkę.

Pozdro

Wybór się dokonał ... po sąsiedzku, w miasteczku nieopodal Chojnowem zwanym. 

Jak przyjadę, to pokażę ! Będzie śmiesznie , qrde 😄 

2 godziny temu, tyrpoos_ski napisał:

A kiedy to jest bo wertuje te strony i nie mam cierpliwości 🤣

piątek 01 - niedziela 03 marca AD 2024

Mam  nadzieję, że ten weekend masz wolny... już się cieszę na nas wszystkich wspólną jazdę (qrde , a może synchrona śmigiem zrobimy ... ja prd!!!!!)i ewentualnie solidny opeer, jak komuś po deskach przejadę, w czem to wyspecyalizowany jestem wielce !

Edited by Kaem
  • Haha 1

16 minut temu, tyrpoos_ski napisał:

Kurde myślałem że skoro tak piszecie o tym intensywnie to będzie w ten weekend albo następny… niestety od 24.02 lutego jestem we Włoszech… 

Oni żyją tym spotkaniem rok cały. A inni im kibicują jak ja wierny kibic zwycięskich drużyn, a oni są jak drużyna pierścienia, my precious;-)

• Haha 2

15 minut temu, Marcos73 napisał:

Bartek spękał, pewnie widział albo mapę, albo spoty reklamowe ośrodka 🙂

Nie jest gotowy mentalnie na takie ściany.

pozdrawiam

Ściana dojazdowa;-)

3 godziny temu, star napisał:

Oni żyją tym spotkaniem rok cały. A inni im kibicują jak ja wierny kibic zwycięskich drużyn, a oni są jak drużyna pierścienia, my precious;-)

Ciebie też tam będzie brakowało. W kontekście narciarskim mówiąc … jeździsz w terenie. Dla mnie to kopalnia wiedzy. A że człowiek … wiadomo bezcenne.

• Thanks 1

2 godziny temu, KrzysiekK napisał:

Ciebie też tam będzie brakowało. W kontekście narciarskim mówiąc … jeździsz w terenie. Dla mnie to kopalnia wiedzy. A że człowiek … wiadomo bezcenne.

Wiesz jak tak jeżdżę w tym terenie... gdy Luis Stitzinger zdobywał Nangę Parbat https://www.bergsteigen.com/news/expeditionen/luis-stitzinger-mit-sensationsleistungen-am-nanga-parbat/ Star przedzierał się przez strumienie i wykroty... a deski te same ponoć;-) PS ostatnio grzecznie po stoku, ubitym... na master gs od mastera 180 r21 po pustym stoku https://www.skionline.pl/forum/topic/19767-harrachov/#comment-398356 w Harrachovie; tak czy owak dzięki za miłe słowa, z chęcią kilka osób z waszej gromadki bym poznał, Narcos i Beti już odhaczeni;-) Ja teraz kibluję trochę w centrum... ziemi łowickiej... a w okolicach waszego marcowania będę pewno we Wrocku ew. Krk. W tym roku nie zawitałem ja białczański tygrys nawet do Anielskiej Osady ani w ukochane taterki, taka karma. Tak czy owak trzymam kciuki i życzę udanej impry...

IMG_6731.jpeg.63f3db6a2b834666fcb8146fcb

Edited by star
  • Like 1

4 godziny temu, Marcos73 napisał:

Bartek spękał, pewnie widział albo mapę, albo spoty reklamowe ośrodka 🙂

Nie jest gotowy mentalnie na takie ściany.

pozdrawiam

Jak stoisz tam na nartach, to łokciami opierasz się o stok. Taki warun nie dla miekiszonow xD

• Haha 1

21 minutes ago, grimson said:

Jak stoisz tam na nartach, to łokciami opierasz się o stok. Taki warun nie dla miekiszonow xD

Nie no bez przesady. Trochę alko to tam było ale nie aż tak! Zresztą funcarving to tylko Adam na tyczkach próbował... Dementuję te rewelacje.

• Haha 3

41 minut temu, Marcos73 napisał:

Raczej czekany, tak jest stromo. No i ześlizg carvingowy obowiązkowo trza znać. Bez tego to ni chu chu.

pozdro

W Zwardoniu to czarnym odcinkiem się zajeżdża pod dolną stację a co dopiero ta ścianka przed. 

• Haha 1