Maciej S Napisano Sobota o 20:59 Udostępnij Napisano Sobota o 20:59 3 godziny temu, Jan napisał: kamerka z Les Menuires widać koniec korka w kierunku Val Thorens od 10-15 był korek w dół, od 16 w górę. Zmiana turnusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 21:49 Udostępnij Napisano Sobota o 21:49 52 minuty temu, Jan napisał: łańcuchy były potrzebne ? patrząc na stosunek dystansu do czasu to nie. pewnie weszła jazda na wstecznym do tyłu, zupełnie jak mój podjazd w Sylwestra na CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Sobota o 23:35 Udostępnij Napisano Sobota o 23:35 2 godziny temu, Jan napisał: łańcuchy były potrzebne ? Bez łańcuchów nie puszczali dalej jak nie było napędu na cztery koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 07:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:30 Dzień dobry 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano wczoraj o 09:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:30 2 godziny temu, Mikoski napisał: Dzień dobry Lopaty w dłoń i za ojczyznę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 09:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:33 1 minutę temu, Bruner79 napisał: Lopaty w dłoń i za ojczyznę. Oczywiście że mam dzisiaj łopaty 😁👍 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano wczoraj o 12:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:18 21 godzin temu, Jan napisał: ale przecież do Orelle wcale nie ma trasy i zazwyczaj też nie ma śniegu - zwłaszcza wiosną. nie byłam precyzyjna - chodziło mi o zjazd w stronę dolin do Orelle czyli do Plan Bouchet. W marcu w całej tej dolinie do wszystkich wyciągów duże kolejki były - takie pod 15 minut. Czasu było szkoda na stanie w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 8 godzin temu, Monika napisał: nie byłam precyzyjna - chodziło mi o zjazd w stronę dolin do Orelle czyli do Plan Bouchet. W marcu w całej tej dolinie do wszystkich wyciągów duże kolejki były - takie pod 15 minut. Czasu było szkoda na stanie w nich. o jakiej porze dnia ? dziwię się bo w marcu akurat najlepsze warunki panują po północnej stronie całego grzbietu oddzielającego obie doliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 23 godziny temu, grimson napisał: CG. porównujesz CG z 3V ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 14 godzin temu, Jan napisał: o jakiej porze dnia ? Zapuściliśmy się do tej dolinki 2 razy - oba razy tak w godzinach około 11-13 (dokładnie nie pamiętam). Zjechalismy po razie każdym krzesłem i potem przez Cime Caron wrócilismy na stronę VT. Do gondolki staliśmy ze 20 minut - dziki tłum się tam kłębił, krzesełka ok 15 minut. Za to w reszcie ośrodka w ciagu dnia luźno było - może chwila stania do wjazdu na Mont Vallon, a reszta praktycznie z biegu. Tak więc tłumów koło Plan Bouchetnie rozumiem 😞 Pierwszy raz tak widziałam - w grudniu zawsze w tej dolince luźno było (poza wczesnym rankiem kiedy Orelle na stok ruszało) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Francja elegancja 😉 VID20260111125136.mp4 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cześć Damian uważaj bo na tym zdjęciu jakoś dziwnie zafałszowana jest perspektywa - domki ewidentnie zsuwają się po stoku... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Francja elegancja 😉 VID20260111125136.mp4 ..Schatzi to to nie jest ... ale słyszę że Piotruś już jakieś fantazje snuje.. 😉 Edytowane 4 godziny temu przez Lexi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi