Maciej S Napisano Sobota o 20:59 Udostępnij Napisano Sobota o 20:59 3 godziny temu, Jan napisał: kamerka z Les Menuires widać koniec korka w kierunku Val Thorens od 10-15 był korek w dół, od 16 w górę. Zmiana turnusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 21:49 Udostępnij Napisano Sobota o 21:49 52 minuty temu, Jan napisał: łańcuchy były potrzebne ? patrząc na stosunek dystansu do czasu to nie. pewnie weszła jazda na wstecznym do tyłu, zupełnie jak mój podjazd w Sylwestra na CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Sobota o 23:35 Udostępnij Napisano Sobota o 23:35 2 godziny temu, Jan napisał: łańcuchy były potrzebne ? Bez łańcuchów nie puszczali dalej jak nie było napędu na cztery koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Niedziela o 07:30 Udostępnij Napisano Niedziela o 07:30 Dzień dobry 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano Niedziela o 09:30 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:30 2 godziny temu, Mikoski napisał: Dzień dobry Lopaty w dłoń i za ojczyznę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Niedziela o 09:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:33 1 minutę temu, Bruner79 napisał: Lopaty w dłoń i za ojczyznę. Oczywiście że mam dzisiaj łopaty 😁👍 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano Niedziela o 12:18 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:18 21 godzin temu, Jan napisał: ale przecież do Orelle wcale nie ma trasy i zazwyczaj też nie ma śniegu - zwłaszcza wiosną. nie byłam precyzyjna - chodziło mi o zjazd w stronę dolin do Orelle czyli do Plan Bouchet. W marcu w całej tej dolinie do wszystkich wyciągów duże kolejki były - takie pod 15 minut. Czasu było szkoda na stanie w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 21:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:09 8 godzin temu, Monika napisał: nie byłam precyzyjna - chodziło mi o zjazd w stronę dolin do Orelle czyli do Plan Bouchet. W marcu w całej tej dolinie do wszystkich wyciągów duże kolejki były - takie pod 15 minut. Czasu było szkoda na stanie w nich. o jakiej porze dnia ? dziwię się bo w marcu akurat najlepsze warunki panują po północnej stronie całego grzbietu oddzielającego obie doliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 21:10 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:10 23 godziny temu, grimson napisał: CG. porównujesz CG z 3V ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano wczoraj o 11:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:32 14 godzin temu, Jan napisał: o jakiej porze dnia ? Zapuściliśmy się do tej dolinki 2 razy - oba razy tak w godzinach około 11-13 (dokładnie nie pamiętam). Zjechalismy po razie każdym krzesłem i potem przez Cime Caron wrócilismy na stronę VT. Do gondolki staliśmy ze 20 minut - dziki tłum się tam kłębił, krzesełka ok 15 minut. Za to w reszcie ośrodka w ciagu dnia luźno było - może chwila stania do wjazdu na Mont Vallon, a reszta praktycznie z biegu. Tak więc tłumów koło Plan Bouchetnie rozumiem 😞 Pierwszy raz tak widziałam - w grudniu zawsze w tej dolince luźno było (poza wczesnym rankiem kiedy Orelle na stok ruszało) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 11:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:56 Francja elegancja 😉 VID20260111125136.mp4 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 13:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:05 Cześć Damian uważaj bo na tym zdjęciu jakoś dziwnie zafałszowana jest perspektywa - domki ewidentnie zsuwają się po stoku... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 13:13 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:13 (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Francja elegancja 😉 VID20260111125136.mp4 ..Schatzi to to nie jest ... ale słyszę że Piotruś już jakieś fantazje snuje.. 😉 Edytowane wczoraj o 13:13 przez Lexi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dzień dobry 🌞 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) @Mikoski w jakiej miejscowości macie zakwaterowanie i ile godzin zajął dojazd (skąd)? Edytowane 7 godzin temu przez Gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Gabrik napisał: @Mikoski w jakiej miejscowości macie zakwaterowanie i ile godzin zajął dojazd (skąd)? a jeszcze nie byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi