Maciej S Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 3 godziny temu, Jan napisał: kamerka z Les Menuires widać koniec korka w kierunku Val Thorens od 10-15 był korek w dół, od 16 w górę. Zmiana turnusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 52 minuty temu, Jan napisał: łańcuchy były potrzebne ? patrząc na stosunek dystansu do czasu to nie. pewnie weszła jazda na wstecznym do tyłu, zupełnie jak mój podjazd w Sylwestra na CG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: łańcuchy były potrzebne ? Bez łańcuchów nie puszczali dalej jak nie było napędu na cztery koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Dzień dobry 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: Dzień dobry Lopaty w dłoń i za ojczyznę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bruner79 napisał: Lopaty w dłoń i za ojczyznę. Oczywiście że mam dzisiaj łopaty 😁👍 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 21 godzin temu, Jan napisał: ale przecież do Orelle wcale nie ma trasy i zazwyczaj też nie ma śniegu - zwłaszcza wiosną. nie byłam precyzyjna - chodziło mi o zjazd w stronę dolin do Orelle czyli do Plan Bouchet. W marcu w całej tej dolinie do wszystkich wyciągów duże kolejki były - takie pod 15 minut. Czasu było szkoda na stanie w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi