grimson Posted March 10 Share Posted March 10 Godzinę temu, star napisał: Masz ładne kolorowe narty, gustowne pastele, a męskich nie było? Kruca bomba tylko takie pasuja do moich żółtych spodni narciarskich. Niech bieda patrzy: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) 4 godziny temu, grimson napisał: Kruca bomba tylko takie pasuja do moich żółtych spodni narciarskich. Niech bieda patrzy: Kolorowy ptak. PS jebać biedę Edited March 10 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted March 10 Share Posted March 10 Dotarłem. Pada. Tyle z nart dzisiaj... 4 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) 21 minut temu, SzymQ napisał: Dotarłem. Pada. Tyle z nart dzisiaj... ja bym poszedł z buta choćby i kilkanaście metrów, choć i ta forma rozrywki wygląda zachęcająco, ile jechałeś z Lasku? Mi pozostaje lektura polecana przez Mitka z pozdrowieniem dla wszystkich w szczególności Beaty Edited March 10 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted March 10 Share Posted March 10 28 minutes ago, star said: ja bym poszedł z buta choćby i kilkanaście metrów, choć i ta forma rozrywki wygląda zachęcająco, ile jechałeś z Lasku? Mi pozostaje lektura polecana przez Mitka z pozdrowieniem dla wszystkich w szczególności Beaty 4h. Rozrywce się nie poddaję, bo jutro od rana na stok :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 10 Author Share Posted March 10 Sprawozdanie: dzień pierwszy Uczestnicy dopisali: Beata, Ela, Mitek, Rybelek, Marek, Mateusz, Krzysiek, Szymek z rodziną (dojechał ale na stok nie zdążył). Pogoda do popołudnia słoneczna, śnieg ciężki marcowy. Troszkę porad jakieś tam mini szkolenia, słowem bardzo fajny dzień narciarski....Po południu pompa z nieba spowodowała przed wczesne apre ski w którym z przyczyn zawodowych uczestniczyć nie mogłem ale obserwowałem z zazdrością. Jutro łuki płużne na ocenę......... aaaaaaaaa.....zapomniałem Mitek uraczył mnie mega prezentem.....korki wybija....powoli dobijam do 200 cm - zostało jeszcze 2 cm. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 10 Share Posted March 10 Bawcie się dobrze... buuuu ;-(( ☺️ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted March 10 Share Posted March 10 Miłej zabawy, właśnie wracam z pacy. Jedni muszą pracować by odpoczywać mogli inni 😉. Wypijcie za moje zdrowie 🍺. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 10 Share Posted March 10 5 minut temu, moruniek napisał: Miłej zabawy, właśnie wracam z pacy. Jedni muszą pracować by odpoczywać mogli inni 😉. Wypijcie za moje zdrowie 🍺. Browar Namysłów to dobry browar- na fotce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 10 Author Share Posted March 10 8 minut temu, moruniek napisał: Miłej zabawy, właśnie wracam z pacy. Jedni muszą pracować by odpoczywać mogli inni 😉. Wypijcie za moje zdrowie 🍺. Masz to u mnie jak w banku........ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 10 Author Share Posted March 10 (edited) Lista toastów za zdrowie: 1. Moruniek 2. Grimson ale tylko Namysłów 3. Mig (Michał - szkoda że Cię nie ma...) 4. Star - bym zapomniał - przepraszam.... 5. Paweł....wiesz że zawsze miejsce się u mnie dla Ciebie znajdzie - nawet Iwona pytała czy będziesz?? 6.??????? Edited March 10 by Adam ..DUCH 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 10 Share Posted March 10 5 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Lista toastów za zdrowie: 1. Moruniek 2. Grimson ale tylko Namysłów 3. Mig (Michał - szkoda że Cię nie ma...) 4. ?????? Pięknie śmigam prawie codziennie koło miasta Namysłów, jadąc do i z pracy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted March 10 Author Share Posted March 10 8 minut temu, grimson napisał: Pięknie śmigam prawie codziennie koło miasta Namysłów, jadąc do i z pracy: No to wychodzi 4 h w jedną stronę + 1h jazdy na nartach "znaczy w robocie" + 4h w drugą stronę to się Panie Kolego prawie w "dniówce" mieścisz....moim zdaniem masz "bardzo dobre połączenie" - góra 22.50 jesteś z powrotem...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 10 Share Posted March 10 13 minut temu, Adam ..DUCH napisał: No to wychodzi 4 h w jedną stronę + 1h jazdy na nartach "znaczy w robocie" + 4h w drugą stronę to się Panie Kolego prawie w "dniówce" mieścisz....moim zdaniem masz "bardzo dobre połączenie" - góra 22.50 jesteś z powrotem...... O 23 wracałem na nocleg do Legnicy po nocnych jazdach na CG, jak jeszcze tam pracowałem. Połączenie idealne: 470km autem, z tym z domu do pracy 172km z samego rana, na stok i z powrotem to dodatkowe 149kmx2. Na stoku 4 godz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted March 10 Share Posted March 10 Pozdrowienia z busa Jara, jesteśmy w drodze do Soelden albo Gurgli, duchem z Wami, obaliliśmy w duchu narciarskim ze 2 szklaneczki whisky u Krzycha i po browarze z Damianem. Jutro szykuje się jazda w świeżym śniegu. Damian zgarnął specjalnie dla mnie Kendo na głębszy śnieg. Relacja jutro. Wasze zdrowie. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 11 Share Posted March 11 8 godzin temu, Chertan napisał: Pozdrowienia z busa Jara, jesteśmy w drodze do Soelden albo Gurgli, duchem z Wami, obaliliśmy w duchu narciarskim ze 2 szklaneczki whisky u Krzycha i po browarze z Damianem. Jutro szykuje się jazda w świeżym śniegu. Damian zgarnął specjalnie dla mnie Kendo na głębszy śnieg. Relacja jutro. Wasze zdrowie. Pozdrowienia dla Jara i ekipy... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted March 11 Share Posted March 11 8 godzin temu, Chertan napisał: Pozdrowienia z busa Jara, jesteśmy w drodze do Soelden albo Gurgli, duchem z Wami, obaliliśmy w duchu narciarskim ze 2 szklaneczki whisky u Krzycha i po browarze z Damianem. Jutro szykuje się jazda w świeżym śniegu. Damian zgarnął specjalnie dla mnie Kendo na głębszy śnieg. Relacja jutro. Wasze zdrowie. Pozdro - dziś 109 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 11 Share Posted March 11 W Zwardon Ski ruch na stoku już jest, tyczki rozstawione. Forumowicze już na nogach? 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 11 Share Posted March 11 8 godzin temu, Chertan napisał: Pozdrowienia z busa Jara, jesteśmy w drodze do Soelden albo Gurgli, duchem z Wami, obaliliśmy w duchu narciarskim ze 2 szklaneczki whisky u Krzycha i po browarze z Damianem. Jutro szykuje się jazda w świeżym śniegu. Damian zgarnął specjalnie dla mnie Kendo na głębszy śnieg. Relacja jutro. Wasze zdrowie. Zazdraszczam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 11 Share Posted March 11 13 minut temu, grimson napisał: W Zwardon Ski ruch na stoku już jest, tyczki rozstawione. Forumowicze już na nogach? To chyba dla dzieciaków te tyczki czy na jakieś zawody ale nie sf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 11 Share Posted March 11 Teraz, star napisał: To chyba dla dzieciaków te tyczki czy na jakieś zawody ale nie sf @Adam ..DUCHwspominal, ze lokalne Nadleśnictwo organizuje event na tyczkach. Na fotce widać po lewej stronie na dole właśnie ich zadaszenia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted March 11 Share Posted March 11 Będą robić wodzenie niedźwiedzia 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted March 11 Share Posted March 11 Na wczorajsze toasty się nie załapałem, ale może dzisiaj ktoś coś wypije. W Poznaniu deszcze ze śniegiem, piękna marcowa pogoda. Bawcie się dobrze i bez kontuzji. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 11 Share Posted March 11 24 minuty temu, brachol napisał: Na wczorajsze toasty się nie załapałem, ale może dzisiaj ktoś coś wypije. W Poznaniu deszcze ze śniegiem, piękna marcowa pogoda. Bawcie się dobrze i bez kontuzji. Dzisiaj pewnie będzie powtórka z integracji, więc jest szansa na toasty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted March 11 Share Posted March 11 9 minut temu, grimson napisał: Dzisiaj pewnie będzie powtórka z integracji, więc jest szansa na toasty. Na razie zadymka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts