Jump to content

SF zabawa na całego - zebranie twardzielek/twardzieli

Adam ..DUCH
 Share

Recommended Posts

9 minut temu, Chertan napisał:

A w sumie to czytam z łezką, u nas na miniwyjeździe forumowym w Austrii bywało żywiołowo. Szkoda, że się ponakładały.

Szkoda, bo przekrój pogodowy był i ekipa jak dzwon.

pozdrawiam

11 hours ago, Lexi said:

Wszystko przez to że nie zastosowałeś utrwalacza.. w fotografii cz/b był to tiosiarczan sodu jeśli dobrze pamiętam...w narciarstwie to inny związek chemiczny - dostępny powszechniej znacznie.. 🙂

Ajtam ajtam. W czasach kiedy mieszkałem jescze w Rzeszowie to myśmy mieli to: Oryginalne wyłącznie z trójnożnym misiem i produkcji Pektowin Jasło. Tera panie to już takich nie robio.

CAM03430.jpg

O

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

28 minutes ago, KrzysiekK said:

Kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi .. w chmure puszczone, poszedł mail.

Pf

Oj Krzyśku co Ty taki rozkojarzony jesteś? 🙂 Beata proponuje ustalenie terminu zawczasu, żeby osoby które chcą wpaść na zlot wiedziały od razu i nie planowały kolidujących wyjazdów. 

2 minuty temu, SzymQ napisał:

Oj Krzyśku co Ty taki rozkojarzony jesteś? 🙂 Beata proponuje ustalenie terminu zawczasu, żeby osoby które chcą wpaść na zlot wiedziały od razu i nie planowały kolidujących wyjazdów. 

No tak właśnie! Już myślałam, że napisałam nie dość zrozumiale… ja też jestem jeszcze jedną nogą na narcie w Zwardoniu 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

53 minuty temu, moruniek napisał:

Idzie wiosna, lato, może jakaś powtórka rowerowo/kajakowo/towarzyska ? 

Koledzy, wymiatacie na rowerach że ja to wam mogę koła pompować .... Jak już, to trzeba bardzo przemyśleć ten spot co by wyrównać szanse ....

Edited by KrzysiekK

58 minut temu, SzymQ napisał:

Eh... Jutro na późno, wieczór wolny mam... Poważnie muszę tłumaczyć dlaczego nie kumam?

• Haha 2

12 godzin temu, Chertan napisał:

.............u nas na miniwyjeździe forumowym w Austrii bywało żywiołowo. .......

Nieeee...to u nas spokojnie i bardzo kulturalnie....umówiliśmy sie że na następnym "zlocie" przejdziemy na "ty".

• Haha 5

Cześć

Wyjazd imprezowo geologiczny:

Czarna lub  Biała Nida na jednodniowy spływik - jakieś 15 km np. Czarna na trasie Bizoręda- Mosty

Rajdzik rowerowy po obrzeżeniu mezozoicznym Gór Świętokrzyskich - trasa na czuja tak 100-110km fajnej nienerwowej jazdy teren asfalt pół/na pół po niedużych górkach.

Baza w ECEG: Europejskie Centrum Edukacji Geologicznej - WITAMY (uw.edu.pl)

To rejon gdzie wszyscy mniej więcej będą mieć tyle samo do przejechania a pewnie nie wszyscy byli i znają.

Pozdro

Edited by Mitek
  • Like 4

10 godzin temu, moruniek napisał:

Idzie wiosna, lato, może jakaś powtórka rowerowo/kajakowo/towarzyska ? 

Proszzzz…mówisz i masz…. Bardziej towarzyski niż rowerowy i kajakowy, ale dowolność zajęć w grupach. Boże Ciało, tj od środy do sobota/niedziela, baza w okolicach Milicza pod Wrockiem, spływ przez park Krajobrazowy Baryczy - Baryczą

do koloru - do wyboru

• Like 1

Cześć

Tak oczywiście. Jadę z dziewczynami bo jedzie jeszcze nasz przyjaciółka Ania, która w zeszłym roku przejechała Pomorską sama! Mamy już wszystko przyklepane a w zeszłym roku musieliśmy zrezygnować w ostatniej chwili więc teraz już musimy.

Świetny pomysł z tą Baryczą bo to piękne rejony a nam zupełnie rowerowo nieznane - no tylko z relacji i wytyczeń Wujota.

Pozdro

• Like 2

47 minut temu, Adam ..DUCH napisał:

Na tą chwilę Krzysiek i Beata przesłali co mogli (jak film trwający 1 min może Ważyć 1,2G??? - Krzysiek opamiętaj się???🤣). Jeżeli ktoś coś jeszcze ma to dajcie - [email protected]..

25.03 jadę do sanatorium więc coś tam popełnię?????

A widziałeś jaka jakość ? No 🙂

Ciekaw jestem efektu. Odpoczywaj. 

• Haha 2

1 godzinę temu, KrzysiekK napisał:

A widziałeś jaka jakość ? No 🙂

Ciekaw jestem efektu. Odpoczywaj. 

Ustroń czeka.....cały czas podziwiałem piramidy no i do piramidy jadę......Jedziesz na wycieczkę do Egiptu i widzisz???? basen....ja jadę do ustronia i widzę piramidy......???...kolejny raz Spalena Dolina na zakończenie sezonu poszła pa..pa...

1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał:

...kolejny raz Spalena Dolina na zakończenie sezonu poszła pa..pa...

Nie ma czego żałować, ja przy pięknej pogodzie będąc bez dzieci (dostałem dzień wolnego), postanowiłem tam podjechać. Zobaczywszy korek zawróciłem na Meander. Kilka osób również zawracało. Teraz będą budować niebieska trasę, będzie jeszcze więcej ludzi :classic_sad:

• Like 1

Milicz i okolice - bardzo dobra propozycja. Byłem na ślubie brata (jego żona pochodzi z okolic) i się swego czasu dość mocno zdziwiłem. Zawsze omijałem, a to bardzo fajna miejscówka.  

Świętokrzyskie - również. 

Mazowieckie - jakby co, to pod koniec sierpnia wprasza się do mnie @Marcos73 więc jakiś grill będzie, trasy rowerowe znam, jeziora też do ogarnięcia, bardziej jednak pod SUP-a. Jakby ktoś chciał się podłączyć ? Serdecznie zapraszam. 

• Like 1
  • Thanks 1