star Napisano 14 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze Dzisiaj komin z synem, rozgrzewka przed weekendem. Super pogoda. Piwka tylko dwa😀. No i kiełba musi być na powrót. Super piątunio. pozdro Marek kochamy cię podwójnie. Off http://www.sstarwines.pl/images/00532374.JPG Edytowane 14 Lipca 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 Pojechałem po bułki a dokładnie po chleb... fatamorgana https://fatamorganalodz.pl brodka już się grzeje https://lcw.lodz.pl/letnisko_festiwal/ a ja zainteresowałem się sprzętem w moim szwajcarze a jego numer to https://www.forumrowerowe.org/topic/132724-kaseta-7-rzędowa-do-shimano-acera-x-fh-m290/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 @star Brodkę lubię i znam osobiście. Zajebista dziewczyna. Ale dzisiaj kółeczko rozgrzewkowe ( przy takiej temperaturze??) z Żoną. Standard. Miało być Pszeniczne, ale jeszcze nie ma. Może jutro. Marcowe trzeba było zmęczyć, ale tylko jedno. Za to ciasto czekoladowe obłędne (na ciepło). I jak tu się oponki pozbyć? Nie mam pomysłu. pozdrawiam ps. Jutro większe kółko zaplanowane, a dzisiaj kolega Michał ( @Lexi go zna) trzasnął na szosie 207km i blisko 2500m przewyższenia. Wariat. Przy takiej temperaturze??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 2 godziny temu, Marcos73 napisał: @star Brodkę lubię i znam osobiście. Zajebista dziewczyna. Ale dzisiaj kółeczko rozgrzewkowe ( przy takiej temperaturze??) z Żoną. Standard. Miało być Pszeniczne, ale jeszcze nie ma. Może jutro. Marcowe trzeba było zmęczyć, ale tylko jedno. Za to ciasto czekoladowe obłędne (na ciepło). I jak tu się oponki pozbyć? Nie mam pomysłu. pozdrawiam ps. Jutro większe kółko zaplanowane, a dzisiaj kolega Michał ( @Lexi go zna) trzasnął na szosie 207km i blisko 2500m przewyższenia. Wariat. Przy takiej temperaturze??? Ja mam podobne rozterki, bo po tygodniu w ITA waga pokazuje + 2.5kg więcej. Miałem dociąć się na wakacje, a wyglada na to, ze zbudowałem masę. To tez jest Ok, bo mogę się teraz dociąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 5 godzin temu, Marcos73 napisał: @star Brodkę lubię i znam osobiście. Zajebista dziewczyna. Ale dzisiaj kółeczko rozgrzewkowe ( przy takiej temperaturze??) z Żoną. Standard. Miało być Pszeniczne, ale jeszcze nie ma. Może jutro. Marcowe trzeba było zmęczyć, ale tylko jedno. Za to ciasto czekoladowe obłędne (na ciepło). I jak tu się oponki pozbyć? Nie mam pomysłu. pozdrawiam ps. Jutro większe kółko zaplanowane, a dzisiaj kolega Michał ( @Lexi go zna) trzasnął na szosie 207km i blisko 2500m przewyższenia. Wariat. Przy takiej temperaturze??? Marku kochamy cię nawet z oponką na okrągło. Brodka wczora z wieczora super profesjonalnie. Za tydzień Mery Spolsky. A propos oponki może hydroterapia Lodz i Wrocław takie joint venture. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 9 godzin temu, Marcos73 napisał: @star Brodkę lubię i znam osobiście. Tadek zna tylko zdechłe osy..sam nie zabija.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Lexi napisał: Tadek zna tylko zdechłe osy..sam nie zabija.. Nie dobija się koni, a osy... raz pszczoły zaległy się u mojej mamy w szufladzie w stole na balkonie, przeniosłem rój w inne miejsce... tak wiec... natomiast jakoś tak dziwnie mi się skojarzyło... ale skojarzenia to przekleństwo wiec możemy dziś dac głowę jakiekolwiek podobieństwo jest tu czysto przypadkowe... Edytowane 16 Lipca 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Cze JEST PSZENICZNE!!!!! Pierogi z truskawkami też muszą być😀. Dzisiaj gruba trasa, Niepołomice, Wieliczka, Skawina, Tyniec. Jeszcze Lasek Wolski i do domu. Wyjechałem o 10.00. Lasek Tyniecki super, ale komarów tłumy. Trzeba jechać non stop. W lesie spoko, ale poza bardzo gorąco. Wyjdzie Ok 100 km. Ale już drugie piwo piję, 2 bidony poszły po drodze. widok na Wieliczkę Lasek Tyniecki i single ze skoczniami. Mam tak poparzone nogi od pokrzyw… To co ostatnio było do przejechania, dzisiaj już nie, mega zarosło. piwko i pierogi z truskawkami, ideolo na sraczkę😉 pozdrawiam ps. Pszenica jest tak zajebista, że nie wiem jak długo tu zabawię. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Cze Opactwo Kamedułów wyjechane. Qrwa ciężko. Końca nie wdać. pozdro ps. Leje się ze mnie jak ze świni, nie wiem jak reszta, czy dam radę, bo szczerze to mam dość i ni chuja nie jest fajnie😩 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 20 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Opactwo Kamedułów wyjechane. Qrwa ciężko. Końca nie wdać. pozdro ps. Leje się ze mnie jak ze świni, nie wiem jak reszta, czy dam radę, bo szczerze to mam dość i ni chuja nie jest fajnie😩 I gitara, masa w dół. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 51 minut temu, grimson napisał: I gitara, masa w dół. Chwilowo. Do uzupełnienia płynów... 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) Cze Już tylko woda święcona mi została😉. Ale jakoś to zmęczyłem. Ale szło mi jak qrwie w deszcz. Ledwo żyję. Kopiec Piłsudskiego Dobrze że grzybki były na poprawę humoru😉 No i singla takiego znalazłem że z 10% było wleczone, chociaż non stop z góry. Na powrocie spotkałem Żonę, która poszła biegać, więc musiałem jej dotrzymać towarzystwa i mi zeszło. Ale w sumie stówa pękła, wcale mnie tak jakoś nogi nie bolą, ale chyba dlatego, że mam poparzone od pokrzyw😀, zobaczymy co jutro będzie. pozdro Edytowane 16 Lipca 2023 przez Marcos73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 9 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Już tylko woda święcona mi została😉. Ale jakoś to zmęczyłem. Ale szło mi jak qrwie w deszcz. Ledwo żyję. Kopiec Piłsudskiego Dobrze że grzybki były na poprawę humoru😉 No i singla takiego znalazłem że z 10% było wleczone, chociaż non stop z góry. Na powrocie spotkałem Żonę, która poszła biegać, więc musiałem jej dotrzymać towarzystwa i mi zeszło. Ale w sumie stówa pękła, wcale mnie tak jakoś nogi nie bolą, ale chyba dlatego, że mam poparzone od pokrzyw😀, zobaczymy co jutro będzie. pozdro Jakoś tak mi się skojarzylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Cze Sprostowanie, niestety 100km nie padło - tylko 90 wyszło. Niestety problemy z liczeniem. Ale zważywszy na pogodę, pagórki przejechane - i tak jestem z siebie zadowolony, że nie pękłem, a było blisko. pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Cześć Marek 100 czy 90 czy 190 co to ma za znaczenie tak naprawdę. Jest fajna zabawa i to się liczy - przyjemność z jazdy z ruchu - wiesz o co chodzi. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Marek 100 czy 90 czy 190 co to ma za znaczenie tak naprawdę. Jest fajna zabawa i to się liczy - przyjemność z jazdy z ruchu - wiesz o co chodzi. Jasne Mitek, nie ma to znaczenia, ale taki był plan. Najważniejsze że jakoś przeżyłem, a dzisiaj jest spoko. Najgorsza jazda w słońcu po asfalcie, a jak się trafił podjazd, to mi oczy zalewało. Jazda z przerwami oczywiście. Pierwsza w Wieliczce u chrześnicy, a z godzinę. Później z 5 w sumie, jedna dłuższa w Tyńcu i ze 4 krótsze, nawet nie ze względu na zmęczenie ale oczy mnie zaczynały piec od potu i musiałem je przemyć. W Skawinie to bidony tak się nagrzały, że chyba lepiej było się obsikać 🙂, bo byłyby chłodniejsze. Ale se poradziłem, na przeciwko przystanku obok domu jakieś dzieciaki się kąpały w basenie, poprosiłem i nalali mi kranówki lodowatej. W Lesie spoko, tylko komarów dużo, szczególnie w krzaczorach. pozdrawiam 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Cześć No to ja w weekend byłem nad Mokrym w Cierzpiętach gdzie jeżdżę od wielu lat bo przyjaciele są właścicielami Stanicy - odwoziłem Amelkę. Woda znakomita, wiatr solidny a Ona tam ma do dyspozycji Maczka więc się na wodzie bawią a na takiej łupince wcale łatwo nie jest. A teraz ... praca. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 3 minuty temu, Marcos73 napisał: Jasne Mitek, nie ma to znaczenia, ale taki był plan. Najważniejsze że jakoś przeżyłem, a dzisiaj jest spoko. Najgorsza jazda w słońcu po asfalcie, a jak się trafił podjazd, to mi oczy zalewało. Jazda z przerwami oczywiście. Pierwsza w Wieliczce u chrześnicy, a z godzinę. Później z 5 w sumie, jedna dłuższa w Tyńcu i ze 4 krótsze, nawet nie ze względu na zmęczenie ale oczy mnie zaczynały piec od potu i musiałem je przemyć. W Skawinie to bidony tak się nagrzały, że chyba lepiej było się obsikać 🙂, bo byłyby chłodniejsze. Ale se poradziłem, na przeciwko przystanku obok domu jakieś dzieciaki się kąpały w basenie, poprosiłem i nalali mi kranówki lodowatej. W Lesie spoko, tylko komarów dużo, szczególnie w krzaczorach. pozdrawiam Brzmi jak survival. Chyba się starzeje. Bardziej ci współczuje niż zazdroszczę. 100km tylko raz w zyciu popełnione z przerwa na ulewę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 10 minut temu, star napisał: Brzmi jak survival. Chyba się starzeje. Bardziej ci współczuje niż zazdroszczę. 100km tylko raz w zyciu popełnione z przerwa na ulewę. Cześć Tu pogoda była kluczową przeszkodą i przewyższenia (wyszło mi prawie 1000m), bo odległość to po płaskim po dobrej drodze na dzień dzisiejszy dla mnie już nie taka straszna i do przejechania nawet na raz z jakąś krótką przerwą na piwko 🙂. Na razie to plan 150km/tydzień. Niby nie dużo, ale dla mnie to 4 standardowe kółka - więc 4 dni. Jak się trafi coś dłuższego to tylko w weekend. Pomalutku jakieś górki włączam do jazdy, żeby chociaż Lasek Wolski przejechać. Zawsze coś. Ale muszę jeszcze sporo kartofelków zjeść, aby przejechać tyle co Mitek. pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Cześć Tu pogoda była kluczową przeszkodą i przewyższenia (wyszło mi prawie 1000m), bo odległość to po płaskim po dobrej drodze na dzień dzisiejszy dla mnie już nie taka straszna i do przejechania nawet na raz z jakąś krótką przerwą na piwko 🙂. Na razie to plan 150km/tydzień. Niby nie dużo, ale dla mnie to 4 standardowe kółka - więc 4 dni. Jak się trafi coś dłuższego to tylko w weekend. Pomalutku jakieś górki włączam do jazdy, żeby chociaż Lasek Wolski przejechać. Zawsze coś. Ale muszę jeszcze sporo kartofelków zjeść, aby przejechać tyle co Mitek. pozdrawiam Cześć Podpowiem, że Mitek sporo browarów pije, może to jest klucz do długich dystansów? pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 9 minut temu, brachol napisał: Cześć Podpowiem, że Mitek sporo browarów pije, może to jest klucz do długich dystansów? pozdro No widzisz, że trenuję i to i to 😉 Gorzej jak się okaże, że długodystansowym to jestem pijakiem, nie cyklistą. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Taram! Trening czyni miszczem. Dzisiaj z synem. Kółko standard. Nieco dłuższe, bo do Skawiny. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Taram! Trening czyni miszczem. Dzisiaj z synem. Kółko standard. Nieco dłuższe, bo do Skawiny. pozdro O take Polske walczyłem 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Cześć Ziemniaków jem ostatnio mało ale lubię, nawet na surowo jadam. Co do piwa to lubię rzeczywiście ze wskazaniem na proste lagery i tanie żeby były bo dwa czy trzy raczej w grę nie wchodzą dlatego staram się unikać picia i jeżdżenia... Może inaczej: gdy jeżdżę na rowerze piwa nie pijam w trakcie. Gdy pojawia się piwo jeżdżenie zamienia się w spacerowe pokonywanie odległości albo walkę z utrzymaniem się na ścieżce, w skrajnej wersji - o utrzymanie się na rowerze. Generalnie rower z piwem raczej dla mnie nie współgra ale piwo po... O, tak. Pozdro 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 12 godzin temu, Marcos73 napisał: Taram! Trening czyni miszczem. Dzisiaj z synem. Kółko standard. Nieco dłuższe, bo do Skawiny. pozdro Cześć Bidon UAE - +2 do średniej - wszystkie bidony teamów WT dają dwa do średniej. 🙂 Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi