Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, kordiankw napisał: A ja czytałem na tym forum, że dobry narciarz się nie przewraca 😉🤔 Bardzo nie lubię przeinaczania moich twierdzeń. Nawet dla żartu Wtoldzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Lexi napisał: Obok Ciebie to Kacper? Kacper to taki w niebieskiej kurtce, gdzieś tam obok mnie jest. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, star napisał: Sam się dość okrutnie wywalił na fuksie ocalał. Śmieszni kontestatorzy zawsze będą śmieszni choć chcą być wielkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Mitek napisał: Bardzo nie lubię przeinaczania moich twierdzeń. Nawet dla żartu Wtoldzie. Pozdro A gdzie tu przeinaczenie 🤔? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu 48 minut temu, kordiankw napisał: A gdzie tu przeinaczenie 🤔? Ok. Trzymaj się serdecznie kolego. Ale... Inteligentni, mądrzy ludzie wiedzą o co chodzi.Ty też wiesz więc nie kontynuujmy, ok? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi