Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, a_senior napisał: czasem instruktorzy polecają jezdę na jednej narcie. polecają ale jak widać sami zademonstrować nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, .Beata. napisał: Tia… jak ta madonna z upadłym cycem 🤣 ja tam tera wzlatam póki co (no może nie jak Twoje zaćmienie słońca …) i się 15 listopada doczekać już nie mogę To Madonna była upadła a cyc wielki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, a_senior napisał: Ale czasem instruktorzy polecają jezdę na jednej narcie. Np. tu. 🙂 Z polskimi napisami. Ja tam bez konieczności na jednej narcie nie jeżdżę. Raz wyrwałem wiązanie i nie było wyboru. No i w terenie czasem wymaga tego sytuacja, nawet dość często, o dziwo. Ale żeby tak sam z nieprzymuszonej woli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi