Mitek Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu 12 godzin temu, kordiankw napisał: A ja czytałem na tym forum, że dobry narciarz się nie przewraca 😉🤔 Bardzo nie lubię przeinaczania moich twierdzeń. Nawet dla żartu Wtoldzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu 8 godzin temu, Lexi napisał: Obok Ciebie to Kacper? Kacper to taki w niebieskiej kurtce, gdzieś tam obok mnie jest. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu 52 minuty temu, star napisał: Sam się dość okrutnie wywalił na fuksie ocalał. Śmieszni kontestatorzy zawsze będą śmieszni choć chcą być wielkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu 8 minut temu, Mitek napisał: Bardzo nie lubię przeinaczania moich twierdzeń. Nawet dla żartu Wtoldzie. Pozdro A gdzie tu przeinaczenie 🤔? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi