Skocz do zawartości

Najgorsze dzwony jakie mieliśmy na nartach,

a_senior

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, kordiankw napisał:

Ja znam, ale wolę obejrzeć Mistrzostwa Europy na krótkim basenie w Lublinie 

Oglądam jak są w Mateuszu reklamy.

Skomplikowana i niezwykle oryginalna intryga z bardzo sprytnie i delikatnie wplecionymi wątkami edukacyjnymi społecznie bardzo mnie wciągła!

Pozdr

PS

Po tych latach dziecięcego treningu nie jestem (zresztą nigdy nie byłem) fanem pływania w basenie.

Edytowane przez Mitek
  • Sad 1

Moja żona uczyła się śmig-u. Jurgów - ścianka na czarnej z instruktorem. Tak zabijała ten kijek, że zrobiła salto i zbiła sobie bark. Obyło się bez większych strat. 

Ów instruktor, następnego dnia, pokazywał kolegom, jak ona to zrobiła. Odtworzył to 1:1, było tak realistycznie, że złamał rękę i połamał żebra. 

p.s.

Dorabiał sobie jako akordeonista - grając na weselach. Przez chwilę głupoty, możesz stracić dwa źródła zarobkowania. 

• Like 3

4 minuty temu, moruniek napisał:

Moja żona uczyła się śmig-u. Jurgów - ścianka na czarnej z instruktorem. Tak zabijała ten kijek, że zrobiła salto i zbiła sobie bark. Obyło się bez większych strat. 

Ów instruktor, następnego dnia, pokazywał kolegom, jak ona to zrobiła. Odtworzył to 1:1, było tak realistycznie, że złamał rękę i połamał żebra. 

p.s.

Dorabiał sobie jako akordeonista - grając na weselach. Przez chwilę głupoty, możesz stracić dwa źródła zarobkowania. 

Jak na razie Krzychu historia Twojej żony dla mnie jest the Best.

Pozdro

Zapracował ciężar. A że umiejętności są...

No... wiesz ciekawe co tam się działo z tym śniegiem czy też chyba z tłumieniem nierówności... Sam już nie wiem. Zobacz, że Maryna strome też pojechał dobrze.

Ja już nie wiem bo nie widziałem ale wyszło na Twoje bez dwóch zdań!

Pozdro