labas Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 A ostatnio przeczytałem , że ZUS dopłaca do emerytury 3200,00PLN /miesiąc z chwilą przekroczenia wieku 100 lat , Potwierdzam, już dostaję ten dodatek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 360 Created 18 yr Last Reply 7 yr Top Posters In This Topic 19 25 20 22 Popular Days Nov 19 20 Nov 24 15 Jan 14 13 Nov 16 10 Top Posters In This Topic kaziks 19 posts adaci 25 posts Tadeusz T 20 posts W.W. 22 posts Popular Days Nov 19 2007 20 posts Nov 24 2007 15 posts Jan 14 2019 13 posts Nov 16 2007 10 posts Franciszek Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 Jestem w wieku 60+ i jeżdżę na nartach 30+ lat. Jestem w tym sezonie drugi tydzień na nartach - aktualnie w Austrii w Oetz + Solden z synem i synową oraz trójką wnuków. Może się chwalę, ale jeżdżę i stylowo i szybko. Nauczyłem swego czasu jeździć swoich synów, później oni swoje żony, a aktualnie oni swoje dzieci. Jest to ogromna satysfakcja móc jeździć na nartach z wnukami w wieku od 11 do 6 lat i podziwiać ich postępy. Życzę przeżywania takich chwil wszystkim zapaleńcom narciarstwa. U mnie podobnie 60+ najpierw żona później dwóch synów oni skutecznie zaintersowali nartami synowe, a na dziksiaj także dobrze już śmiga trójka trzeciego pokolenia od 6 do 13 plus w oczekiwaniu na swój czas 1 miesięczna wnusia. Taki rodziiny zespół na stoku to dopiero daje napęd i gdyby nie ulga seniorska przy zakupie biletów to o tym ile mam lat z pewnościa bym nie pamietał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Ja jestem 60+,co roku startuję w Gardenissimie,najdłuższym (6km) gigancie na świecie,w tym roku najstarsza pani,która go ukończyła miała 81 lat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chrońmy Rysie Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RYKI Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Podzielam, podziwiam, i trochę zazdroszczę.., bo w tym sezonie zaliczyłem (tylko) dwa wyjazdy na narty - łącznie 12 dni. Tak trzymać ! Ryszard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 To dobrze, że w Łodzi nie ja jeden po 50 się "wygłupiam". Zazdroszczę częstotliwości i miejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chrońmy Rysie Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Łodzianie po 50-stce Łączmy się w kupę,cieplej i bezpiecznie (kupy nikt nie ruszy) Daj znać WW jak Cię najdzie jakiś narciarski superpomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Jeden już mam Czerwiec, Boże Ciało, Druskienniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chrońmy Rysie Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Jajcarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 niom ... jasne ale jakby to było na poważnie , to mogę się podłączyć !!! dobry motyw , qrde !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 A co nam pozostało w tym wieku? Czemu Druskienniki Ci się nie podobają? Jak często masz okazje pojeździć w czerwcu na nartach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... kordiankw Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Witam w gronie 50+, za kilka godzin stanę się pełnoprawnym członkiem tego zacnego towarzystwa. A tu moje dzisiejsze i sprzed kilku dni selfie: No tak. Ameryki nie ma (jak mawiają w Krakowie), ale próbuj z tym żyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Franciszek Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 Jestem w wieku 60+ i jeżdżę na nartach 30+ lat. Jestem w tym sezonie drugi tydzień na nartach - aktualnie w Austrii w Oetz + Solden z synem i synową oraz trójką wnuków. Może się chwalę, ale jeżdżę i stylowo i szybko. Nauczyłem swego czasu jeździć swoich synów, później oni swoje żony, a aktualnie oni swoje dzieci. Jest to ogromna satysfakcja móc jeździć na nartach z wnukami w wieku od 11 do 6 lat i podziwiać ich postępy. Życzę przeżywania takich chwil wszystkim zapaleńcom narciarstwa. U mnie podobnie 60+ najpierw żona później dwóch synów oni skutecznie zaintersowali nartami synowe, a na dziksiaj także dobrze już śmiga trójka trzeciego pokolenia od 6 do 13 plus w oczekiwaniu na swój czas 1 miesięczna wnusia. Taki rodziiny zespół na stoku to dopiero daje napęd i gdyby nie ulga seniorska przy zakupie biletów to o tym ile mam lat z pewnościa bym nie pamietał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... lski Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Ja jestem 60+,co roku startuję w Gardenissimie,najdłuższym (6km) gigancie na świecie,w tym roku najstarsza pani,która go ukończyła miała 81 lat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chrońmy Rysie Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... RYKI Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Podzielam, podziwiam, i trochę zazdroszczę.., bo w tym sezonie zaliczyłem (tylko) dwa wyjazdy na narty - łącznie 12 dni. Tak trzymać ! Ryszard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 To dobrze, że w Łodzi nie ja jeden po 50 się "wygłupiam". Zazdroszczę częstotliwości i miejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chrońmy Rysie Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Łodzianie po 50-stce Łączmy się w kupę,cieplej i bezpiecznie (kupy nikt nie ruszy) Daj znać WW jak Cię najdzie jakiś narciarski superpomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Jeden już mam Czerwiec, Boże Ciało, Druskienniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chrońmy Rysie Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Jajcarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 niom ... jasne ale jakby to było na poważnie , to mogę się podłączyć !!! dobry motyw , qrde !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 A co nam pozostało w tym wieku? Czemu Druskienniki Ci się nie podobają? Jak często masz okazje pojeździć w czerwcu na nartach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... kordiankw Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Witam w gronie 50+, za kilka godzin stanę się pełnoprawnym członkiem tego zacnego towarzystwa. A tu moje dzisiejsze i sprzed kilku dni selfie: No tak. Ameryki nie ma (jak mawiają w Krakowie), ale próbuj z tym żyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
lski Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Ja jestem 60+,co roku startuję w Gardenissimie,najdłuższym (6km) gigancie na świecie,w tym roku najstarsza pani,która go ukończyła miała 81 lat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrońmy Rysie Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYKI Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Podzielam, podziwiam, i trochę zazdroszczę.., bo w tym sezonie zaliczyłem (tylko) dwa wyjazdy na narty - łącznie 12 dni. Tak trzymać ! Ryszard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 To dobrze, że w Łodzi nie ja jeden po 50 się "wygłupiam". Zazdroszczę częstotliwości i miejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chrońmy Rysie Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Łodzianie po 50-stce Łączmy się w kupę,cieplej i bezpiecznie (kupy nikt nie ruszy) Daj znać WW jak Cię najdzie jakiś narciarski superpomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Jeden już mam Czerwiec, Boże Ciało, Druskienniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chrońmy Rysie Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Jajcarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kaem Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 niom ... jasne ale jakby to było na poważnie , to mogę się podłączyć !!! dobry motyw , qrde !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 A co nam pozostało w tym wieku? Czemu Druskienniki Ci się nie podobają? Jak często masz okazje pojeździć w czerwcu na nartach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... kordiankw Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wiesio Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Witam w gronie 50+, za kilka godzin stanę się pełnoprawnym członkiem tego zacnego towarzystwa. A tu moje dzisiejsze i sprzed kilku dni selfie: No tak. Ameryki nie ma (jak mawiają w Krakowie), ale próbuj z tym żyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
W.W. Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 To dobrze, że w Łodzi nie ja jeden po 50 się "wygłupiam". Zazdroszczę częstotliwości i miejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrońmy Rysie Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Łodzianie po 50-stce Łączmy się w kupę,cieplej i bezpiecznie (kupy nikt nie ruszy) Daj znać WW jak Cię najdzie jakiś narciarski superpomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.W. Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Jeden już mam Czerwiec, Boże Ciało, Druskienniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrońmy Rysie Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Jajcarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaem Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 niom ... jasne ale jakby to było na poważnie , to mogę się podłączyć !!! dobry motyw , qrde !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.W. Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 A co nam pozostało w tym wieku? Czemu Druskienniki Ci się nie podobają? Jak często masz okazje pojeździć w czerwcu na nartach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesio Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Witam w gronie 50+, za kilka godzin stanę się pełnoprawnym członkiem tego zacnego towarzystwa. A tu moje dzisiejsze i sprzed kilku dni selfie: No tak. Ameryki nie ma (jak mawiają w Krakowie), ale próbuj z tym żyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
kordiankw Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.W. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
kordiankw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertw Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Wujot Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 10 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Wujot Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts