W.W. Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. I na tym przykładzie najlepiej widać różnicę miedzy małolatami a 50+ Małolat jeszcze nawet nie wie, czego nie wie. W naszym klubie ludzie zaczynają juz rozumieć, jak to tak naprawdę jest z tym życiem i co w nim naprawdę jest ważne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 360 Created 18 yr Last Reply 7 yr Top Posters In This Topic 19 25 20 22 Popular Days Nov 19 20 Nov 24 15 Jan 14 13 Nov 16 10 Top Posters In This Topic kaziks 19 posts adaci 25 posts Tadeusz T 20 posts W.W. 22 posts Popular Days Nov 19 2007 20 posts Nov 24 2007 15 posts Jan 14 2019 13 posts Nov 16 2007 10 posts Wujot Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 I na tym przykładzie najlepiej widać różnicę miedzy małolatami a 50+ Małolat jeszcze nawet nie wie, czego nie wie. W naszym klubie ludzie zaczynają juz rozumieć, jak to tak naprawdę jest z tym życiem i co w nim naprawdę jest ważne. Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Wujot Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 I na tym przykładzie najlepiej widać różnicę miedzy małolatami a 50+ Małolat jeszcze nawet nie wie, czego nie wie. W naszym klubie ludzie zaczynają juz rozumieć, jak to tak naprawdę jest z tym życiem i co w nim naprawdę jest ważne. Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mig Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
robertw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
kordiankw Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.W. Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Dany de Vino Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... W.W. Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
W.W. Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakkz Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Sayonara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatmak Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Next Page 11 of 15 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
fredowski Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts