labas Napisano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A ostatnio przeczytałem , że ZUS dopłaca do emerytury 3200,00PLN /miesiąc z chwilą przekroczenia wieku 100 lat , Potwierdzam, już dostaję ten dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 360 Dodano 16 l Ostatniej odpowiedzi 5 l Top użytkownicy w tym temacie 19 25 20 22 Popularne dni 19 Lis 20 24 Lis 15 14 Sty 13 16 Lis 10 Top użytkownicy w tym temacie kaziks 19 odpowiedzi adaci 25 odpowiedzi Tadeusz T 20 odpowiedzi W.W. 22 odpowiedzi Popularne dni 19 Lis 2007 20 odpowiedzi 24 Lis 2007 15 odpowiedzi 14 Sty 2019 13 odpowiedzi 16 Lis 2007 10 odpowiedzi Franciszek Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem w wieku 60+ i jeżdżę na nartach 30+ lat. Jestem w tym sezonie drugi tydzień na nartach - aktualnie w Austrii w Oetz + Solden z synem i synową oraz trójką wnuków. Może się chwalę, ale jeżdżę i stylowo i szybko. Nauczyłem swego czasu jeździć swoich synów, później oni swoje żony, a aktualnie oni swoje dzieci. Jest to ogromna satysfakcja móc jeździć na nartach z wnukami w wieku od 11 do 6 lat i podziwiać ich postępy. Życzę przeżywania takich chwil wszystkim zapaleńcom narciarstwa. U mnie podobnie 60+ najpierw żona później dwóch synów oni skutecznie zaintersowali nartami synowe, a na dziksiaj także dobrze już śmiga trójka trzeciego pokolenia od 6 do 13 plus w oczekiwaniu na swój czas 1 miesięczna wnusia. Taki rodziiny zespół na stoku to dopiero daje napęd i gdyby nie ulga seniorska przy zakupie biletów to o tym ile mam lat z pewnościa bym nie pamietał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja jestem 60+,co roku startuję w Gardenissimie,najdłuższym (6km) gigancie na świecie,w tym roku najstarsza pani,która go ukończyła miała 81 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RYKI Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Podzielam, podziwiam, i trochę zazdroszczę.., bo w tym sezonie zaliczyłem (tylko) dwa wyjazdy na narty - łącznie 12 dni. Tak trzymać ! Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 To dobrze, że w Łodzi nie ja jeden po 50 się "wygłupiam". Zazdroszczę częstotliwości i miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Łodzianie po 50-stce Łączmy się w kupę,cieplej i bezpiecznie (kupy nikt nie ruszy) Daj znać WW jak Cię najdzie jakiś narciarski superpomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jeden już mam Czerwiec, Boże Ciało, Druskienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jajcarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 niom ... jasne ale jakby to było na poważnie , to mogę się podłączyć !!! dobry motyw , qrde !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 A co nam pozostało w tym wieku? Czemu Druskienniki Ci się nie podobają? Jak często masz okazje pojeździć w czerwcu na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam w gronie 50+, za kilka godzin stanę się pełnoprawnym członkiem tego zacnego towarzystwa. A tu moje dzisiejsze i sprzed kilku dni selfie: No tak. Ameryki nie ma (jak mawiają w Krakowie), ale próbuj z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Franciszek Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem w wieku 60+ i jeżdżę na nartach 30+ lat. Jestem w tym sezonie drugi tydzień na nartach - aktualnie w Austrii w Oetz + Solden z synem i synową oraz trójką wnuków. Może się chwalę, ale jeżdżę i stylowo i szybko. Nauczyłem swego czasu jeździć swoich synów, później oni swoje żony, a aktualnie oni swoje dzieci. Jest to ogromna satysfakcja móc jeździć na nartach z wnukami w wieku od 11 do 6 lat i podziwiać ich postępy. Życzę przeżywania takich chwil wszystkim zapaleńcom narciarstwa. U mnie podobnie 60+ najpierw żona później dwóch synów oni skutecznie zaintersowali nartami synowe, a na dziksiaj także dobrze już śmiga trójka trzeciego pokolenia od 6 do 13 plus w oczekiwaniu na swój czas 1 miesięczna wnusia. Taki rodziiny zespół na stoku to dopiero daje napęd i gdyby nie ulga seniorska przy zakupie biletów to o tym ile mam lat z pewnościa bym nie pamietał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja jestem 60+,co roku startuję w Gardenissimie,najdłuższym (6km) gigancie na świecie,w tym roku najstarsza pani,która go ukończyła miała 81 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RYKI Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Podzielam, podziwiam, i trochę zazdroszczę.., bo w tym sezonie zaliczyłem (tylko) dwa wyjazdy na narty - łącznie 12 dni. Tak trzymać ! Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 To dobrze, że w Łodzi nie ja jeden po 50 się "wygłupiam". Zazdroszczę częstotliwości i miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Łodzianie po 50-stce Łączmy się w kupę,cieplej i bezpiecznie (kupy nikt nie ruszy) Daj znać WW jak Cię najdzie jakiś narciarski superpomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jeden już mam Czerwiec, Boże Ciało, Druskienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jajcarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 niom ... jasne ale jakby to było na poważnie , to mogę się podłączyć !!! dobry motyw , qrde !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 A co nam pozostało w tym wieku? Czemu Druskienniki Ci się nie podobają? Jak często masz okazje pojeździć w czerwcu na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam w gronie 50+, za kilka godzin stanę się pełnoprawnym członkiem tego zacnego towarzystwa. A tu moje dzisiejsze i sprzed kilku dni selfie: No tak. Ameryki nie ma (jak mawiają w Krakowie), ale próbuj z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lski Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja jestem 60+,co roku startuję w Gardenissimie,najdłuższym (6km) gigancie na świecie,w tym roku najstarsza pani,która go ukończyła miała 81 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrońmy Rysie Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYKI Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Wreszcie temat o mnie- "leśnym dziadku" po 50-tce (właśnie 50 lat skończyłem w Styczniu-impreza w Le Corbier na nartach.) w listopadzie byłem na nartach w Austrii, w Styczniu we Francji, w Lutym w Austrii, w Marcu w Austrii i szykuję się jeszcze na zakończenie sezonu. Mojre wyczyny m innymi do weryfikacji na endomondo - Ryszard Maciej Łódź.. życzę wszystkim "młodym" takiej pasji i możliwości. Pozdrawiam Podzielam, podziwiam, i trochę zazdroszczę.., bo w tym sezonie zaliczyłem (tylko) dwa wyjazdy na narty - łącznie 12 dni. Tak trzymać ! Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 To dobrze, że w Łodzi nie ja jeden po 50 się "wygłupiam". Zazdroszczę częstotliwości i miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Łodzianie po 50-stce Łączmy się w kupę,cieplej i bezpiecznie (kupy nikt nie ruszy) Daj znać WW jak Cię najdzie jakiś narciarski superpomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jeden już mam Czerwiec, Boże Ciało, Druskienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chrońmy Rysie Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jajcarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 niom ... jasne ale jakby to było na poważnie , to mogę się podłączyć !!! dobry motyw , qrde !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 A co nam pozostało w tym wieku? Czemu Druskienniki Ci się nie podobają? Jak często masz okazje pojeździć w czerwcu na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... kordiankw Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam w gronie 50+, za kilka godzin stanę się pełnoprawnym członkiem tego zacnego towarzystwa. A tu moje dzisiejsze i sprzed kilku dni selfie: No tak. Ameryki nie ma (jak mawiają w Krakowie), ale próbuj z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
W.W. Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 To dobrze, że w Łodzi nie ja jeden po 50 się "wygłupiam". Zazdroszczę częstotliwości i miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrońmy Rysie Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Łodzianie po 50-stce Łączmy się w kupę,cieplej i bezpiecznie (kupy nikt nie ruszy) Daj znać WW jak Cię najdzie jakiś narciarski superpomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jeden już mam Czerwiec, Boże Ciało, Druskienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrońmy Rysie Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jajcarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 niom ... jasne ale jakby to było na poważnie , to mogę się podłączyć !!! dobry motyw , qrde !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 A co nam pozostało w tym wieku? Czemu Druskienniki Ci się nie podobają? Jak często masz okazje pojeździć w czerwcu na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam w gronie 50+, za kilka godzin stanę się pełnoprawnym członkiem tego zacnego towarzystwa. A tu moje dzisiejsze i sprzed kilku dni selfie: No tak. Ameryki nie ma (jak mawiają w Krakowie), ale próbuj z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
kordiankw Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witamy w naszym gronie. Dopiero u nas odkryjesz, czym naprawdę jest narciarstwo. Poznasz przyjemności o jakich, jako małolat, nawet nie pomyślałeś, pędząc na złamanie karu na dół. Docenisz prawdziwy sens reklamy, "Trzeba mieć fantazję dziadku - trzeba mieć fantzję i pieniądze synku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Na razie tylko na starz członkowski. Poobserujemy i za parę lat zobaczymy, czy się nadajesz. Sam rozumiesz, musimy być ostrożni z małolatami. Oni tak mało z tego rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sto lat ... na nartach. Ja jeszcze stare pierdziele do was się nie przyznaje.Całe 1,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Małolacie żeby dołączyć do naszej grupy to trzeba się wykazać. Masz 1,5 miesiąca na przemyślenia jak. Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wybacz, miało być zabawnie. Widocznie mi nie wyszło, wycofuje to i przepraszam. Nie ma za co. Wbrew pozorom zachowałem jeszcze poczucie humoru i tak to odebrałem, Może odpowiedziałem zbyt serio? A tam ... jeszcze raz STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Wujot Napisano 1 Września 2015 Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wytłumaczcie mi tylko skąd te 50 jest takie wyróżnione? Mogły by być przecież " narty po czterdziestce" albo "sześćdziesiątce" . Zabawne byłyby "narty po 20 000 dniach życia". Ale najogólniej nie wnikając w numerologię - precz z pięćdziesiątką! Precz z kalendarzem! Narty górą!!! Pozdro Wiesiek Ja się do Was nie przyznaję (a mógłbym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi