PaVic Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja 44 minuty temu, Spiochu napisał: Jaki model i cena? Mial jakies stluczki? Kilkuletnie auto w stanie "jak nowe" to najlepsza opcja tylko trudno takie znalezc. Stanęło na końcowym 12 choć wyjściowa była o 2 wyższa , ale koleś sprzedawał sąsiadki auto i chciał/wolał gotówkę więc tysiak z miejsca w dół jego propozycja a za wgniotkę na nadkolu i minimalna 2cm ryskę na drzwiach która znalazłem kolejny tysiak więcej nie było się do czego przyczepić bo auto faktycznie jak nowe - B klassa . Da rade znaleźć jak ktoś szuka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Maja Autor Udostępnij Napisano 15 Maja W dniu 11.05.2026 o 22:23, PaVic napisał: Stanęło na końcowym 12 choć wyjściowa była o 2 wyższa , ale koleś sprzedawał sąsiadki auto i chciał/wolał gotówkę więc tysiak z miejsca w dół jego propozycja a za wgniotkę na nadkolu i minimalna 2cm ryskę na drzwiach która znalazłem kolejny tysiak więcej nie było się do czego przyczepić bo auto faktycznie jak nowe - B klassa . Da rade znaleźć jak ktoś szuka . Cze Takie info dla Ciebie, udało mi się skonfigurować nowe przednie hamulce pod felgę 18 alu do V-ki. Trochę czasu mi to zajęło, bo to dość trudne było. Już po przymiarkach i wszystko pasuje, czekam jeszcze na dystanse, bo jednak kształt wew. felgi wymusza odstawienie nieco koła od piasty. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie hamulce to porażka - a z opinii innych użytkowników to pięta achillesa tego samochodu. Hamulce nie przystają do masy auta. Jakbyś potrzebował, to podzielę się wiedzą z czego pasuje. Najgorzej z zaciskami, ale da się kupić w dobrej cenie używki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja 8 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Takie info dla Ciebie, udało mi się skonfigurować nowe przednie hamulce pod felgę 18 alu do V-ki. Trochę czasu mi to zajęło, bo to dość trudne było. Już po przymiarkach i wszystko pasuje, czekam jeszcze na dystanse, bo jednak kształt wew. felgi wymusza odstawienie nieco koła od piasty. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie hamulce to porażka - a z opinii innych użytkowników to pięta achillesa tego samochodu. Hamulce nie przystają do masy auta. Jakbyś potrzebował, to podzielę się wiedzą z czego pasuje. Najgorzej z zaciskami, ale da się kupić w dobrej cenie używki. pozdro Cześć Zasokczyles mnie bo nie zauważyłem jakiegoś problemu w tym temacie, hamuje wybornie póki co 😏 ale latam na 17’ feldze wydaje się że bardziej tłumi opona przy tej masie budy więc pozostanę w tym rozmiarze już do końca chyba że kiedyś zamienię na 4 matic bo co tu się oszukiwać głupota z mojej strony była że tych kilkanaście dudków nie dorzuciłem z kieszeni do tej wybornej opcji 🤷♂️ ale głównie to wóz do roboty w wożeniu materiału pomocniczego w moim majsterkowaniu przydomowym . Wymienię tylko ekran na 12’ z funkcją dotyku ( dla żony do Bklasy już zamówiłem plus kamerę cofania bo nie miała ) i bez zbędnych inwestycji . Padł dpf ale że na gwarancji to wymienili na nowy - reszta póki co działa i nich tak dalej jeszcze działa . Pozdro ps coś z ulic stolicy kolega podesłał -rycerz z frontu 🥳🙈 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, PaVic napisał: W hybrydach i elektrykach są najlepsi jak znajdę materiał to wkleje ,WV i Audi w powyższych wersjach projektują od zera Chińczycy produkują przyklejają znaczek a wv sprzedaje jako europejskiej produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Europejska nowa motoryzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Cześć Motoryzacja to silnik spalinowy - no... przynajmniej dla mnie. Samochód elektryczny lub hybrydowy powoduje u mnie wzmożoną czujność na drodze i wynika to z doświadczenia. Może kiedyś się to zmieni. Tak jak rower to urządzenie napędzane siłą mięśni. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu Ciekawe info ws VW. Zwalniają 50 tys ludzi, zamykają 4 zakłady w DE: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu To jest typowy przykład twoich działań. Nie przytaczasz faktów tylko ich interpretację uczynioną przez jakiegoś sieciowego kosmitę. Przytaczaj fakty a nie komentarze!! albo... sam te fakty skomentuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi