Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Harnaś napisał: Jednak jesteś farmazoniarzem nie tylko w kwestii techniki jazdy na nartach. Natomiast co do techniki... błądzisz brachu. Opisz jak wygląda "prawdziwa jazda" a najlepiej wklej filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 16 minutes ago, Mitek said: Sam piszesz i nie wiesz. "Warun bez szału" a na zdjęciach fantastyczny ośnieżony las. To co nie jest tak? W takim razie umknęły Ci dwie rzeczy: 1. Piszę o fatalnych warunkach na trasach gdzie jest podkład i warstwa 10-20 cm luźnego technicznego cukru 2. Piszę, że poza trasą jest bajka i wszystkie fotki są spoza trasy i tam faktycznie jest fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu No to o co chodzi? Skoro jest bajka... nie rozumiem. To jest właśnie kwękanie brachu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 minutes ago, Mitek said: No to o co chodzi? Skoro jest bajka... nie rozumiem. To jest właśnie kwękanie brachu. MI? O nic. Ocena warunków na trasie jest oceną warunków na trasie, ni mniej, ni więcej. Informacje w telewizji/internecie o pogodzie też nazywasz kwękaniem? Przecież jaka jest pogoda to każdy widzi a wystarczy umiejętność dostosowania odzieży do panujących warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowane) Cześć Nie. Kwękaniem nazywam narzekanie na warunki na trasie jak jest śnieg. To jest dla mnie kwękanie i koniec. Rozumiesz brachu? Bywało, że w ogóle nie było śniegu nie raz i nikt nie narzekał a teraz narzekanie jest normą i to mnie po prostu drażni. Parę lat temu ratowałem sympatyczna bukowiniankę, którą dwóch krewkich narciarzy chciało pobić wyciągając ją przez okienko kasowe na Kozińcu bo oni zapłacili za karnety a warunki były "nie takie". Wybacz, może Twoje intencje były zajebiste ale jak tego nie lubię i... koniec. Pozdro Edytowane 7 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi