Chertan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, Jan napisał: to lepiej piekielne ? Przynajmniej towarzystwo ciekawsze i weselej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 4 godziny temu, Chertan napisał: Przynajmniej towarzystwo ciekawsze i weselej Weselej do czasu jak się smoła nie zagrzeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, brachol napisał: Weselej do czasu jak się smoła nie zagrzeje... Na FB ktoś wrzucił posta z pytaniem, jaki utwór powinien być zagrany na twoim pogrzebie. Bank wg mnie rozbił kawałek „Wstawaj, szkoda dnia” 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 11 godzin temu, kordiankw napisał: Na FB ktoś wrzucił posta z pytaniem, jaki utwór powinien być zagrany na twoim pogrzebie. Bank wg mnie rozbił kawałek „Wstawaj, szkoda dnia” Ma jaknajbardziej sens jeśli wierzymy w zmartwychwstanie, grzechów odpuszczenie i żywot wieczny amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu A czy są jakieś przesłanki, że to jest możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Mitek napisał: A czy są jakieś przesłanki, że to jest możliwe? Czy są przesłanki, że jest to niemożliwe? Taki gen Jaruzelski, tuż przed śmiercią zmiękł i poprosił o obecność księdza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Mitek napisał: A czy są jakieś przesłanki, że to jest możliwe? Przesłanki są, gorzej z dowodami. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, a_senior napisał: Przesłanki są, gorzej z dowodami. 😉 Cześć Celowo (ale być może mylnie) użyłem słowa przesłanka. To jest jaką teza czy też fakt albo zbiór faktów mogący posłużyć do budowy logicznie spójnej teorii (teoria oczywiście w rozumieniu naukowym - innych nie ma). Ja nie widzę takich przesłanek Andrzeju. Dowody to na tym późniejszym etapie weryfikacji teorii. Ja dla mnie równie dobrze możemy weryfikować. Dla mnie cała idea kultu zmarłych - niezależnie od jakiegokolwiek systemu, w którym się on odbywa jest po prostu wysoce nieracjonalna. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu Godzinę temu, grimson napisał: Czy są przesłanki, że jest to niemożliwe? Taki gen Jaruzelski, tuż przed śmiercią zmiękł i poprosił o obecność księdza. najzatwardzialsze komuchy i ateisty też boją się 🔥 piekielnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 37 minut temu Autor Udostępnij Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, Jan napisał: najzatwardzialsze komuchy i ateisty też boją się 🔥 piekielnego ciekawe czy forumowi twardziele pokażą że mają cohones w godzinę ostateczną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi