zając Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu W VdS od rana śnieży, póki co jazda ekstra. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Dzień dobry 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 16 minut temu, Mikoski napisał: Dzień dobry Dobry - zdecydowanie😄, gdzie konkretnie nartujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 8 minut temu, zając napisał: Dobry - zdecydowanie😄, gdzie konkretnie nartujecie? Wygląda jak Alp Trida 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: Wygląda jak Alp Trida Dokładnie ,Samnaun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Trochę się rozjaśnia. Dziś drugi koniec ośrodka i czarne wokół Piculina W oddali w chmurach Sella 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 45 minut temu, cappo napisał: rozjaśnia U nas ni hu-hu się nie rozjaśnia 🙃 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Chopok - dziś rano warun petarda... Wiało niewąsko więc niżej narodu cała masa - uciekłem na południową stronę - dobrze było chociaż też już sporo minerałów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, Lexi napisał: Chopok - dziś rano warun petarda... Wiało niewąsko więc niżej narodu cała masa - uciekłem na południową stronę - dobrze było chociaż też już sporo minerałów Wiało i wszystkie wyciągi otwarte?😉 Na kamerach całkiem nieźle to wygląda. Mogłoby coś sypnąć bo na Lucky słabo ❄️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Kolejny pobycie we francuskich Alpach (Val Thorens) utwierdziłem się w przekonaniu, że panujące tam warunki śniegowe warte są jazdy tak daleko. Jeżdżąc na wysokościach 3200-2300 m mamy do dyspozycji wspaniały śnieg. Nie wspominając o możliwości jazdy off piste. W narciarstwie dla mnie najważniejszy jest śnieg a ten znajdujemy wysoko. Pewnie należy przestać myśleć o narciarstwie na wysokościach poniżej 1500 m. Koszty funkcjonowania takich ośrodków będą niewspółmiernie do oferty. Edytowane 1 godzinę temu przez Maciej S 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Blue sky 🥳 będzie 💣🎿 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu U góry dostawa białego, na dole deszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Wiało i wszystkie wyciągi otwarte?😉 Na kamerach całkiem nieźle to wygląda. Mogłoby coś sypnąć bo na Lucky słabo ❄️ Wszystkie nie chodzą - raczej gdzieś połowa. Jak to kiedyś ktoś na forum ślicznie napisał "pizgało złem" w czystej postaci... chociaż niektórzy byli innego zdania .. jak ten twardziel na pierwszym planie - z gołą głową 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu (edytowane) 2 godziny temu, Maciej S napisał: Kolejny pobycie we francuskich Alpach (Val Thorens) utwierdziłem się w przekonaniu, że panujące tam warunki śniegowe warte są jazdy tak daleko. Jeżdżąc na wysokościach 3200-2300 m mamy do dyspozycji wspaniały śnieg. Nie wspominając o możliwości jazdy off piste. W narciarstwie dla mnie najważniejszy jest śnieg a ten znajdujemy wysoko. Pewnie należy przestać myśleć o narciarstwie na wysokościach poniżej 1500 m. Koszty funkcjonowania takich ośrodków będą niewspółmiernie do oferty. Pełna zgodność ale północne ściany nawet nisko będą też na wagę złota. Jestem obecnie w Alpe d’Huez wybrałem w ciemno baze noclegowa Vaujany 1250m n.p.m. (totalny strzał w 10) i jest tu trasa zjazdowa na 1100 m n.p.m. która jest w najlepszym stanie z całego ośrodka ,zresztą cała ta strona trzyma się najlepiej przez cały dzień . Po południowej stronie wszystko od południa już płynie i kamieni kupa . Reasumując wysoko i północne stoki trzeba będzie wybierać 🤷♂️. od strony Auris…kanapa Marmottes tu jest bardzo słabo ze śniegiem a wjazd na 2300 chyba jak się nie mylę ( na trasie zjazdowej sporo kamieni) trzeba uważać tak wygląda OZ zdjęcia z wczoraj 🤷♂️ Edytowane 4 minuty temu przez PaVic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 4 minuty temu, PaVic napisał: Pełna zgodność ale północne ściany nawet nisko będą też będą na wagę złota. Jestem obecnie w Alpe d’Huez wybrałem w ciemno baze noclegowa Vaujany 1250m n.p.m. (totalny strzał w 10) i jest tu trasa zjazdowa na 1100 m n.p.m. która jest w najlepszym stanie z całego ośrodka ,zresztą cała ta strona trzyma się najlepiej przez cały dzień . Po południowej stronie wszystko od południa już płynie i kamieni kupa . Reasumując wysoko i północne stoki trzeba będzie wybierać 🤷♂️. od strony Auris…kanapa Marmottes tu jest bardzo słabo ze śniegiem a wjazd na 2300 chyba jak się nie mylę ( na trasie zjazdowej masą kamieni) Tunel otwarty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu 6 minut temu, Jan napisał: Tunel otwarty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi