Chertan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 18 godzin temu, AdrianW napisał: 😉 Beata, bo ja taki dzikus trochę i nie wiem czy się nadaję do poważnego towarzystwa😆 Jak Nas Adam trochę podszkoli w grudniu to może się wpadnie z partyzanta🙂 Bardzo mi miło że o mnie pamiętasz🙂 Pozdrawiam A ktoś poważny w ogóle będzie na tym zlocie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Chertan napisał: A ktoś poważny w ogóle będzie na tym zlocie? Chyba tylko @Lexi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Czyli bajka. Super masz. Technika dowolna byle dzioby w dół. Bajka czy nie bajka ciezko stwierdzić ale !… taki dzień lub dni jeżeli są, powinien każdy kto się uczy zaliczyć bez dwóch zdań bo nie tylko sztruks i słońce ! 😂 Osobiście dziś na SL szurałem więc było ciężko bardzo ciężko ale… żyje, coś pewnie na przyszłość z tego dnia na plus wyszarpie 😅 Ps Gdzieś na trasie gdy łapałem oddech bo pierdylion krótkich po omacku wykonałem za dnia ,kolega który wtenczas podchodził do góry stwierdził stanowczo, cytuję - qwa to ostatni raz i nigdy więcej 😂 ( podchodził drugi raz w życiu ) mam nadzieję jeżeli czytasz ,że się nie poddasz ! Nie bądź ….praktykuj ! Piękna zajawka 😉 kiedyś sam spróbuję 💪 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Widoczność całkiem niezła jak na to co się zapowiadało rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Fajna reklama może mnie skusi na Ötztal 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, zając napisał: Widoczność całkiem niezła jak na to co się zapowiadało rano. Tylko na zdjęciach tak wygląda rzeczywistość była zupełnie inna ,wszechobecne mleko dziwny kontrast podłoża czasem coś się rozjaśniło ale ogólnie taka jazda po omacku 🤷♂️a śniegu wszędzie tak na trasie lub dużo dużo wiecej ale na szczęście nie był ciężki i mokry . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, PaVic napisał: kiedyś sam spróbuję to jak nie będziesz miał kasy na skipass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć No i super dzień. Z pewnością będziesz go miło wspominał! Tylko co Ty miałeś na myśli z tym szuraniem, to nie wiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi